Hypperbone Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 @megamotoreta sunt convins ca n-avea o viata prea usoara. efort in van, sacrificiu inutil, tragedie nedreapta. peste nitel timp (decembrie) sunt alegeri. sper sa nu pot vota (pentru ca-s inca aici si nu m-am inscris pe listele de diaspora). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Ne vedem joi. Dupa 18: http://m.mediafax.ro/social/protest-fata-de-decizia-senatului-in-cazul-lui-gabriel-oprea-initiat-pe-facebook-15734302 Cu motoare sau fara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Cu motoare sau fara? Mai curand cu.... desi nu am mari argumente nici pro nici contra... poate facem un poll, ceva Editat Septembrie 20, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Cu, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Intrebarea mea este:cat o sa mai suportam ce se intampla in tara asta care aproape nu ne mai apartine,cat mai stam resemnati cu o bere in fata in timp ce altii .p ot face orice cu viata noastra.Cat o sa mai rabdam niste jeguri umane lipsite de demnitate sa scape ba chiar sa ramana in functii..degeaba se vorbeste mult,iesiti fratilor in strada..mai ales motociclistii din Bucuresti,eu personal voi fi acolo nu doar aici in fata tastaturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Si mai mult de un sfert de secol de histerezis, in curand...OK, era inevitabil in contextul in care nu s-a condiționat accesul la anumite pozitii in functie de activitatea anterioara si tatucii vremii au stiut-o, toti oamenii întregi la cap au stiut-o, dar parca totusi e prea mult si pare sa fi declansat alte perturbații care contureaza un alt fenomen, cu totul nou, preferat celui anterior dar in continuare hidos. Mi-e teama ca astia suntem de fapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Prezent, dupa ora 18 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Poate un loc de intalnire? Sa fim un pic mai uniti.... Sau cineva sa faca un topic nou? Si eu cred ca vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Sursa : http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=1985d876-858a-4060-b1af-e8f78bfb7150 Pe 18 dec.2016 ii expira mandatul si automat i se va ridica imunitatea parlamentara. Apoi sa speram ca DNA va redeschide dosarul si il va putea trimite in judecata. SA SPERAM !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Sursa : http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=1985d876-858a-4060-b1af-e8f78bfb7150 Pe 18 dec.2016 ii expira mandatul si automat i se va ridica imunitatea parlamentara. Apoi sa speram ca DNA va redeschide dosarul si il va putea trimite in judecata. SA SPERAM !!!! Asta daca nu iese iar senator sau deputat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Asta daca nu iese iar senator sau deputat. ar trebui sa fii idiot, ca partid, sa il pui pe asta pe lista ta. partea proasta e ca la PSD votantii sunt si mai idioti si chiar nu se impiedica de genul asta de rahaturi marunte, cum ar fi uciderea din culpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Nu va mai consumati inutil energia cu forumul/lamentarile, lasati comoditatea, puneti mana si faceti ceva: - Iesiti la vot, convingeti prieteni/cunoscuti/rude din categoria astora 'destepti' si sceptici sa iasa la vot - Inscrieti-va ca supraveghetori independeti la urmatoarele alegeri. O sa vedeti cum merge treaba 'la firu ierbii'. Inarmati-va cu multa rabdare si tact. Simplul fapt ca apare unu' strain in mijlocul comunei X, articuleaza o fraza intreaga si cel mai important - nu e acolo pentru bani - bulverseaza electoratul psd. - Iesiti la proteste, nu va agatati de scuze...ca e frig, ca e cald, etc plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 /index.php?/topic/741713-protest-senat-22-sept-ora-1800-senat-oprea-vs-gigina/?p=4242315 am facut topic cu protestul organizat pe fb. poate e mai vizibil asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Ne vedem joi, fetele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SteFF. Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 https://www.facebook.com/mirel.pinteapredescu/videos/573263189532606/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Oricum, la fel ca in cazul Colectiv, n-a invatat nimeni nimic din tragedia asta. Lucrarile pe carosabil sunt la fel de prost semnalizate, iar girofarurile se folosesc si acum la urgente inchipuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Oricum, la fel ca in cazul Colectiv, n-a invatat nimeni nimic din tragedia asta. Lucrarile pe carosabil sunt la fel de prost semnalizate, iar girofarurile se folosesc si acum la urgente inchipuite. La fel ca in cazul Colectiv chiar s-au schimbat destul de multe. Ca sofer ce bantuie zilnic cu masina, mai ales prin zona Victorie, pot spune ca nr coloanelor oficiale aproape ca se apropie de 0 in comparatie cu anul trecut. Iar asta cu lucrarile m-a terminat psihic.... Acidentul nu a fost din cauza lucrarilor. Motocicleta a derapat (nu a putut sa o mai controleze) din cauza asfaltului ud, rece si a vitezei. Din inertie a cazut in groapa. E adevarat ca daca nu era gropa probabil nu murea, dar de cazut tot cadea.Cel putin astea sunt concluziile anchetei. Adica nu are nici o treaba semnalizarea. Ca lucrarile se semnalizaza cam prost la noi asta e alta discutie. Groapa chiar era foarte bine semnalizata in comparatie cu altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 (editat) Oricum, la fel ca in cazul Colectiv, n-a invatat nimeni nimic din tragedia asta. Lucrarile pe carosabil sunt la fel de prost semnalizate, iar girofarurile se folosesc si acum la urgente inchipuite. eu chiar am remarcat ca lucrarile au mai nou panouri din alea imense cu sageti luminoase intermitente, ca in filmele cu americani. cam de un an incoace au aparut, maxim. poate depinde si cine face lucrarea, zona in care se face etc. acum vreo 2 luni erau unii de la tramvai, noaptea, cu doua sau trei popice din alea portocalii si atat, fara veste, cu ditamai camionul cu luminile stinse, pe Calarasilor. dar asta e singura exceptie din ultima perioada Editat Octombrie 21, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 http://www.mediafax.ro/stirile-zilei/patronul-firmei-care-a-sapat-groapa-in-care-a-cazut-cu-motocicleta-politistul-bogdan-gigina-probabil-ca-o-mare-vina-o-are-politistul-16018645 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 http://www.mediafax.ro/stirile-zilei/patronul-firmei-care-a-sapat-groapa-in-care-a-cazut-cu-motocicleta-politistul-bogdan-gigina-probabil-ca-o-mare-vina-o-are-politistul-16018645 Ai dreaq , prosti si cu gura mare , asa sunt toti sapatorii de gropi pe care i-am intalnit pe drumuri . Cliseul " Mortul este de vina " nu cred ca il va scapa de puscarie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Ia https://romania.europalibera.org/a/procesul-morții-polițistului-bogdan-gigină-poate-începe-gabriel-oprea-este-acuzat-de-ucidere-din-culpă/30303208.html?fbclid=IwAR2jIy1rITxrNu0oIRyQEwCA-xAn4mJL5Y3nm53CQDcTmlTyrcvaQBXLI9k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 E bine ca nu au trecut decat 4 ani de atunci! Daca mai stateau un pic, cred ca se prescria fapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Iti faci vreo grija ca nu se va prescrie pina la finalul procesului? O sa inceapa rahaturile cu exceptii de neconstitutionalitate si alte mizerii si cand zici ca e gata, hopa inapoi de la zero ca era completul din 3 sau 5 sau cine stie cum. Desi faptul ca idiotul cu Touareg care s-a suit pe Logan la Fantana Miorita a primit pina la urma 5 ani de puscarie cu executare pare sa ne dea sperante ca poate si in cazul lui Gigina se poate face ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Problema e ca ala nu avea spate politic. Asta daca va intra in parlament la anu cu PSD-ul se reseteaza tot procesul, plus ca va capata imunitate. Deci nu cred ca va fi condamnat vreodata. Probabil doar administratorul firmei ca nu are spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate