mistery Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 baga mobil1 10W40 pt motorete. e semisintetic, costa max 25 lei litrul si functioneaza. GPZ-ul din 98 nu avea nici pe dracu daca schimbam uleiul in el la 5000km. daca lasam pana in 5500 deja tacanea motorul, dupa schimb iar mergea brici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiger tank Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 ok ... tot la mobil1 m am gandit si yo sa ii bag.. pentru 2000 de km cat o sa mai mearga sezonul asta sper sa fie ok.. multumesc pentru sfaturi Mesaj completat dar de cantitatea de ulei care intra intr un motor de sc33 cat ulei intra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzushty Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 3.8L intra in SC33. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 ieu folosesc Repsol si sant miltumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Are cineva o harta buna PCIII pentru 954 pentru full Akra si filtru sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 (editat) Are cineva o harta buna PCIII pentru 954 pentru full Akra si filtru sport? Baga un www.powercommander.com si acolo gasesti de toate....download si pui direct prin usb.....si eu de acolo ma luat si merge perfect.....M110-515 cred ca asta-i codul tau......dar mai sunt multe Editat Septembrie 15, 2010 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 ce diferente semnificative sunt fata de o motoreta fara PC? in ce sens ati modificat harta? putere la turatii mai mici, mai mari etc? care sunt avantajele? trebuie neaparat combinat cu evacuare full? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tdm_mihai Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 salut, stie creva un cbr rr 1000 an 97-2000 de vanzare? numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 miarul se fabrica din 2004 si are alta sectiune pe forum aici gasesti motoare intre 900 si 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Baga un www.powercommander.com si acolo gasesti de toate....download si pui direct prin usb.....si eu de acolo ma luat si merge perfect.....M110-515 cred ca asta-i codul tau......dar mai sunt multe Am pentru moment harta de la PC punct com. Nu sunt multumit, merge prea bogat. De asta am zis "o harta buna" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 De unde stii? Ai pus'o pe un carbotest, sau doar e consumul mai mare (logic, dealtfel)? PS: "harta buna" este cea obtinuta pe propriul utilaj, in urma testarilor care pot dura si cateva zile.. In rest nu exista decat hartile oficiale sau diverse harti modificate de unii sau altii. Este proasta. Stiu. Daca mai vrei sa afli ceva implica niste costuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Apreciez ca vrei sa fii de ajutor Chiar apreciez. Momentan am cautat pe forumurile internationale. Singura baza de date pentru harti este la Honda pe 1000RR.net Pe fireblades n-am gasit nimic sau n-am insistat suficient. Prima jumatate a turometrului este naspa, nasoala, bleah, cah A doua jumatate merge cum trebuie. Momentan motoreta este asa cum trebuie fizic. Evacuare care incepe cu A, filtru de sport, curse, racing, tumbe, roata se invarte cum trebuie, calcatura aia de nebunii, rulmenti, amortizoare, ghidusii, fineturi. Harta la momentul actual de la PC punct com. Stoc nu mai este ca motoreta nu mai este. Stoc adica ea, motoreta. Nevertheless, i'm, still electronically challenged. Carevasazica la electronica cunostintele sunt in acumulare momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 am de vanzare urmatoarele piese; daca sunteti interesati, sau stiti pe cineva, dati un semn. capac alternator - 250 ron finala VICK EXHAUST (40 cm) - 300 ron finala ARROW (25 cm) - 250 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Stie cineva daca se poate monta monopost pentru CBR 900 RR din 95 si se poate gasi ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Am pentru moment harta de la PC punct com. Nu sunt multumit, merge prea bogat.De asta am zis "o harta buna" Sunt 20 de feluri de harti care combina finala a cu diferite filtre de aer si ale alea........sigur le-ai incercat pe toate?.....daca papa mult atunci eu zic sa iti faci cev de mancare pachetul de tigari cafea+energizant si apuca-te de treaba:))) huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Hint: du'te la nenea Adistar de la podul Fundeni, cel cu statia ITP care face si moto. Ii explici ce si cum si poate te lasa peste program sa infigi pe toba motoflenderul ala cu care masoara noxe. In felul asta vei vedea, la diferite turatii ce tip de amestec ai si actionezi in consecinta asupra timpilor de injectie (amestec bogat => scazi putin timpii de injectie sau invers). Poti sa faci asta din 500 in 500 rpm si sa mediezi valorile in between. Bafta! Evident da. O solutie care mi-a trecut prin minte insa momentan nu vreau asa. Prefer sa platesc efortul altcuiva care a facut acest lucru inainte. Daca nu si nu, voi trece la treaba sistematic si imi fac un plan de actiune riguros. Mesaj completat Sunt 20 de feluri de harti care combina finala a cu diferite filtre de aer si ale alea........sigur le-ai incercat pe toate?.....daca papa mult atunci eu zic sa iti faci cev de mancare pachetul de tigari cafea+energizant si apuca-te de treaba:)))huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Nu nu, doar doua. Nu toate pentru ca exista risc de intoxicare cu CO daca pun nasul la teava la cate harti are punct com pe sait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Evident da. O solutie care mi-a trecut prin minte insa momentan nu vreau asa. Prefer sa platesc efortul altcuiva care a facut acest lucru inainte. Daca nu si nu, voi trece la treaba sistematic si imi fac un plan de actiune riguros.Mesaj completat Nu nu, doar doua. Nu toate pentru ca exista risc de intoxicare cu CO daca pun nasul la teava la cate harti are punct com pe sait Tu presupun ca esti nemultumit la turatii mici ca nu mai ai cuplul ala de iti salta roata fatza instant, insa cred ca fara exup nu prea ai cum sa ajungi la ce aveai inainte.Sunt sigur insa ca la turatii mari ai o schimbare in bine, insa cred ca esti de acord ca ce ai pus tu pe motoreta iti da performanta strict la turele alea fiind cum se spune RACING .Ma batea si pe mine gandul sa fac astfel de modificari insa cat timp merg pe strada nu am nici un avantaj, dimpotriva.Nu ai specificat unde folosesti tu motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Tu presupun ca esti nemultumit la turatii mici ca nu mai ai cuplul ala de iti salta roata fatza instant, insa cred ca fara exup nu prea ai cum sa ajungi la ce aveai inainte.Sunt sigur insa ca la turatii mari ai o schimbare in bine, insa cred ca esti de acord ca ce ai pus tu pe motoreta iti da performanta strict la turele alea fiind cum se spune RACING .Ma batea si pe mine gandul sa fac astfel de modificari insa cat timp merg pe strada nu am nici un avantaj, dimpotriva. Scris la: Post #6546, pagina anterioara. Nu ai specificat unde folosesti tu motocicleta... Mai era cineva cu aceasta "obsesie" Mers necivilizat la cumparaturi, plaja si restaurant. Exclus oras cah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 (editat) 954 este un motor care se tureaza usor, chiar foarte foarte usor si nu este de tinut sub 5-6000 de ture. Credeam ca am fost clar, cumparaturi, shopping, wife swapping ... necivilizat Editat Septembrie 16, 2010 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 vinde cineva un far de 929? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Nitro x fuel commander....ati auzit careva de ea?este un chip care merge in IAT. adica in partea dreapta a airboxului....cineva ceva????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Pai da tot ce e legat de airbox influenteaza ecu dar am vb cu un prieten din anglia care foloseste si are motor de pista...cica are 15 setari si se simte diferenta.....ma interesa daca re careva.....este mai eftin decat pc.....si nah baiatul nu are de ce sa minta.....zice ca scrie compu dupa toba si filtru ......eu cred ca o sa incerc si revin..........huaaaaaaaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) nu are nimeni oglinzi de 954 de vanzare? Editat Septembrie 17, 2010 de kwakazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Vand 954-ul rosu Il tin de pomana care sti ceva.. pret 3400 ii trebui doar benzina Tel 0726656677 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 baieti, am evoie de o parere...destul de urgent. as vrea sa cumpar o baterie JMT, ati mai auzut de firma asta?ati folosit?e ok? mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate