Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

baga mobil1 10W40 pt motorete. e semisintetic, costa max 25 lei litrul si functioneaza. GPZ-ul din 98 nu avea nici pe dracu daca schimbam uleiul in el la 5000km. daca lasam pana in 5500 deja tacanea motorul, dupa schimb iar mergea brici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Are cineva o harta buna PCIII pentru 954 pentru full Akra si filtru sport?

Baga un www.powercommander.com si acolo gasesti de toate....download si pui direct prin usb.....si eu de acolo ma luat si merge perfect.....M110-515 cred ca asta-i codul tau......dar mai sunt multe

Editat de art
Link spre comentariu

Baga un www.powercommander.com si acolo gasesti de toate....download si pui direct prin usb.....si eu de acolo ma luat si merge perfect.....M110-515 cred ca asta-i codul tau......dar mai sunt multe

Am pentru moment harta de la PC punct com. Nu sunt multumit, merge prea bogat.

De asta am zis "o harta buna" :moron:

Link spre comentariu

De unde stii? Ai pus'o pe un carbotest, sau doar e consumul mai mare (logic, dealtfel)?

PS: "harta buna" este cea obtinuta pe propriul utilaj, in urma testarilor care pot dura si cateva zile.. In rest nu exista decat hartile oficiale sau diverse harti modificate de unii sau altii.

Este proasta. Stiu. Daca mai vrei sa afli ceva implica niste costuri.

Link spre comentariu

Apreciez ca vrei sa fii de ajutor :moron: Chiar apreciez. Momentan am cautat pe forumurile internationale. Singura baza de date pentru harti este la Honda pe 1000RR.net Pe fireblades n-am gasit nimic sau n-am insistat suficient. Prima jumatate a turometrului este naspa, nasoala, bleah, cah :D A doua jumatate merge cum trebuie. Momentan motoreta este asa cum trebuie fizic. Evacuare care incepe cu A, filtru de sport, curse, racing, tumbe, roata se invarte cum trebuie, calcatura aia de nebunii, rulmenti, amortizoare, ghidusii, fineturi. Harta la momentul actual de la PC punct com. Stoc nu mai este ca motoreta nu mai este. Stoc adica ea, motoreta. Nevertheless, i'm, still electronically challenged. Carevasazica la electronica cunostintele sunt in acumulare momentan.

Link spre comentariu

Am pentru moment harta de la PC punct com. Nu sunt multumit, merge prea bogat.

De asta am zis "o harta buna" :moron:

Sunt 20 de feluri de harti care combina finala a cu diferite filtre de aer si ale alea........sigur le-ai incercat pe toate?.....daca papa mult atunci eu zic sa iti faci cev de mancare pachetul de tigari cafea+energizant si apuca-te de treaba:)))

huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Link spre comentariu

Hint: du'te la nenea Adistar de la podul Fundeni, cel cu statia ITP care face si moto. Ii explici ce si cum si poate te lasa peste program sa infigi pe toba motoflenderul ala cu care masoara noxe. In felul asta vei vedea, la diferite turatii ce tip de amestec ai si actionezi in consecinta asupra timpilor de injectie (amestec bogat => scazi putin timpii de injectie sau invers). Poti sa faci asta din 500 in 500 rpm si sa mediezi valorile in between. :moron:

Bafta!

Evident da. O solutie care mi-a trecut prin minte insa momentan nu vreau asa. Prefer sa platesc efortul altcuiva care a facut acest lucru inainte. Daca nu si nu, voi trece la treaba sistematic si imi fac un plan de actiune riguros.

Mesaj completat

Sunt 20 de feluri de harti care combina finala a cu diferite filtre de aer si ale alea........sigur le-ai incercat pe toate?.....daca papa mult atunci eu zic sa iti faci cev de mancare pachetul de tigari cafea+energizant si apuca-te de treaba:)))

huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Nu nu, doar doua. Nu toate pentru ca exista risc de intoxicare cu CO daca pun nasul la teava la cate harti are punct com pe sait :D

Link spre comentariu

Evident da. O solutie care mi-a trecut prin minte insa momentan nu vreau asa. Prefer sa platesc efortul altcuiva care a facut acest lucru inainte. Daca nu si nu, voi trece la treaba sistematic si imi fac un plan de actiune riguros.

Mesaj completat

Nu nu, doar doua. Nu toate pentru ca exista risc de intoxicare cu CO daca pun nasul la teava la cate harti are punct com pe sait :moron:

Tu presupun ca esti nemultumit la turatii mici ca nu mai ai cuplul ala de iti salta roata fatza instant, insa cred ca fara exup nu prea ai cum sa ajungi la ce aveai inainte.Sunt sigur insa ca la turatii mari ai o schimbare in bine, insa cred ca esti de acord ca ce ai pus tu pe motoreta iti da performanta strict la turele alea fiind cum se spune RACING :D .Ma batea si pe mine gandul sa fac astfel de modificari insa cat timp merg pe strada nu am nici un avantaj, dimpotriva.Nu ai specificat unde folosesti tu motocicleta...

Link spre comentariu

Tu presupun ca esti nemultumit la turatii mici ca nu mai ai cuplul ala de iti salta roata fatza instant, insa cred ca fara exup nu prea ai cum sa ajungi la ce aveai inainte.Sunt sigur insa ca la turatii mari ai o schimbare in bine, insa cred ca esti de acord ca ce ai pus tu pe motoreta iti da performanta strict la turele alea fiind cum se spune RACING :moron: .Ma batea si pe mine gandul sa fac astfel de modificari insa cat timp merg pe strada nu am nici un avantaj, dimpotriva.

Scris la: Post #6546, pagina anterioara.

Nu ai specificat unde folosesti tu motocicleta...

Mai era cineva cu aceasta "obsesie" :D

Mers necivilizat la cumparaturi, plaja si restaurant. Exclus oras cah!

Link spre comentariu

954 este un motor care se tureaza usor, chiar foarte foarte usor si nu este de tinut sub 5-6000 de ture. Credeam ca am fost clar, cumparaturi, shopping, wife swapping ... necivilizat :moron:

Editat de Cesar
Link spre comentariu

Pai da tot ce e legat de airbox influenteaza ecu dar am vb cu un prieten din anglia care foloseste si are motor de pista...cica are 15 setari si se simte diferenta.....ma interesa daca re careva.....este mai eftin decat pc.....si nah baiatul nu are de ce sa minta.....zice ca scrie compu dupa toba si filtru ......eu cred ca o sa incerc si revin..........huaaaaaaaaaaaaaaaa!

Link spre comentariu