Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Raspunsul e chiar la obiect. Cum te-ai simti daca va tavalitzi amindoi? Sint zeci, sute de cazuri de accidente in 2. Sigur,m tie nu ti se poate intimpla. Sorry.

ok, ii voi spune sa foloseasca trenul de acum :moto: .Acuma pe bune, am inteles parerea ta, folosesti motorul doar pe circuit insa accepta ca sunt altii care il folosesc si pt. alte chestii.Care e legatura ca sunt accidente in 2? Stiu si cum e sa te tavalesti si am cateva zeci de mii de km de mers numai cu pasager, multi imi dau mie sfaturi parintesti insa nu stiu sa isi apere pielea.Orice se poate intampla insa cu pasager merg mai precaut decat singur, pana acum am fost suficient de precaut, stiu ca e un risc insa un risc exista in orice activitate.Nu am nimic de aratat,impresionat sau mai stiu eu ce ci dimpotriva, gandesc cu capul cu care trebuie cand ma urc pe motor.Multumesc de sfaturi dar te rog (a2-a oara) posteaza on topic daca ai ceva de spus ca asa ma faci sa dau explicatii care nu isi au rostul aici.

Daca eram si eu sufocat de gazele de pe evacuare ce sfat imi mai dadeai?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are Cineva idee unde segmentez un motor de 954 a inceput sa pape ulei si ma deranjeaza grav mirosul... daca tot este vb de mirosuri ;) Si pe la Ce bani se Arunca?

Incearca prima data sa schimbi semeringurile de la supape.

Link spre comentariu

Da arde Ulei ideea este ca am o foaie de 70 pe spate si motorul sta destul de turat... sa nu mai vb mersul pe o roata.. vroiam sai fac o revizie adika skimbat lantz distributie segmentare ambreaj si ce mai trebui ca deja a inceput sa sune a lighean motorul

Si apropo de compresie stie cineva cat trebuie sa aiba.. ? (954)

Link spre comentariu

Putini din cei mai vechi mai scriu pe aici, imi pare rau sa vad asta... in schimb, apar altii care mai mult strica peisajul decat sa aduca ceva bun. Eh, in fine, asta o fi evolutia.

Sau poate nu, si atunci intreb si eu, asa, ca la o halba: ce mai faceti, baieti? Planuri de iarna? :goodposting:

Link spre comentariu

Ma, eu as mai scrie, da' daca nu mai am Blade-ul sunt "tras de urechi". levitation.gif

Doar luna viitoare mai trec prin Mures. Te sun atunci sa bem un ceai. peace-0029.gif

Ca plan de iarna, mi-am propus sa termin de crosetat doua perechi de ciorapi din lânã. yeah-0067.gif

Link spre comentariu

Daca tot intrebi.......cu toate ca nu ne cunoastem.........desfacem fierul pana la ultimul surub vedem ce si cum......poate ne ramane bani e un power commander, de niste frane noi vopsim repsolu ala ca si asa avea o culoare mai nasoala si la primavara ii dam gaz;)......poate ne vedem la cluj al intrunire ca acolo ii singura unde merg.....

ce mai este criza;))))))

Link spre comentariu

adevaru' e ca doar anu' trecut la cluj am reusit sa ne strangem cativa blade-isti sa bem o bere si sa vb despre mobre :goodposting:

poate ne vedem mai multi in primavara..

cat despre planuri de iarna,sunt o gramada... e timpu' pt investitii si deplasari cu schiurile si board-ul :blink:

Link spre comentariu

Acu' doi ani, la Gilau, ne-am vazut vreo sapte dintre noi, am baut cate o bere si am dat o tura pe la toate Blade-urile de acolo. drinking-42.gif

Anul acesta, am tras de beri sub un cort, doar eu si Hellicks. drinking-38.gif Ar fi interesant sa ne adunam iar, mai multi.

Lasand gluma deoparte, planul meu pana la primavara este sa-mi iau un 1000RR ('06-'07). happy-111.GIF

Link spre comentariu

Acu' doi ani, la Gilau, ne-am vazut vreo sapte dintre noi, am baut cate o bere si am dat o tura pe la toate Blade-urile de acolo. drinking-42.gif

Anul acesta, am tras de beri sub un cort, doar eu si Hellicks. drinking-38.gif Ar fi interesant sa ne adunam iar, mai multi.

Lasand gluma deoparte, planul meu pana la primavara este sa-mi iau un 1000RR ('06-'07). happy-111.GIF

Un 08 care nu consuma ulei ! :goodposting: M-am dat pe vremea cand aveam Blade-ul cu un 08 de la Motociclismo. A fost absolut bestiala mobra, ciclistica e de pe alta planeta iar puterea e dozata super misto :blink: Cand ma fac mare imi iau si eu una, poate un 09, 010.

Legat de intruniri, la Ursu ce am mai baut cate o bere cu David, cu Alin sau cu Nicu.

Link spre comentariu

Nu ma pot intinde pana la un '08. Si pt un '06 trebuie sa fac niste sacrificii. :goodposting:

Am si cantat la Ursu. :blink:

Ssst, nu trebuie sa afle nimeni ca am cantat :D

Eu ma rezum si anu' viitor la un VFR 750, ceva mai nou ce-i drrept, asta daca nu imi ies planurile si ma aleg si eu cu un 1000 rr :D

Link spre comentariu

Salut!

Vreau sa rog si eu ceva pe oricare dintre voi are putin timp liber.

Cineva care are un CBR 900 SC33, sa mearga cu motoreta lui in treapta a 2-a la 7000rpm si daca poate sa imi spuna si mie ce viteza are in conditiile astea.

Astept si eu un raspuns....Numai bine!

Link spre comentariu

Nu stiu numarul de dinti de la pinioane.....si nici nu prea pot sa il aflu.

Oricum nu cred ca e o diferenta asa mare....macar orientativ.....

Tot sper sa faca cineva testul....dau o bere.Dar cand ma fac bine ca am avut accident:(

Numai bine!

Link spre comentariu

Nu ma pot intinde pana la un '08. Si pt un '06 trebuie sa fac niste sacrificii. :goodposting:

Am si cantat la Ursu. :blink:

Decit vaca aia grasa de 1000rr mai bine mergi pe un 954RR, tie-ti plac curbele. 1000RR este foarte grea, e buna de mers pe autostrada. Un R1 2004 2006 e net superior . Mai ai rabdare sa mai scada preturile la 1000rr/2009(sau 08). Crezi ca e vreo diferentza neta intre 1000rr/2004 si 1000rr/2006? Crezi ca chiar simti cei 3 cai?

Link spre comentariu

Ma, eu as mai scrie, da' daca nu mai am Blade-ul sunt "tras de urechi". levitation.gif

Doar luna viitoare mai trec prin Mures. Te sun atunci sa bem un ceai. peace-0029.gif

Ca plan de iarna, mi-am propus sa termin de crosetat doua perechi de ciorapi din lân?. yeah-0067.gif

1. Hai ca te stiu, nu te sperii tu de bibani asa usor...

2. Daca e ceai, fac cinste, ca e ieftin :goodposting: Cu toate ca ma risc si la o bere - ceva :D

3. Una o cumpar eu...

Mesaj completat

Daca tot intrebi.......cu toate ca nu ne cunoastem.........desfacem fierul pana la ultimul surub vedem ce si cum......poate ne ramane bani e un power commander, de niste frane noi vopsim repsolu ala ca si asa avea o culoare mai nasoala si la primavara ii dam gaz;)......poate ne vedem la cluj al intrunire ca acolo ii singura unde merg.....

ce mai este criza;))))))

Garantat ne vedem la Cluj. Pana acum nu am rata niciuna.

Mesaj completat

Salut!

Vreau sa rog si eu ceva pe oricare dintre voi are putin timp liber.

Cineva care are un CBR 900 SC33, sa mearga cu motoreta lui in treapta a 2-a la 7000rpm si daca poate sa imi spuna si mie ce viteza are in conditiile astea.

Astept si eu un raspuns....Numai bine!

Daca reusesc sa ma mobilizez (mai trage-ma de maneca) iti transmit!

P.S.: Ma bucur ca am reusit sa reinviem topicul asta. Nu de dragul topicului, ci de dragul nostru. :blink:

Editat de Hellicks Hellmet
Link spre comentariu

Inseamna ca strangem randurile de pe acuma:)))))))deci la cluj ne vedem...Hai ca tocmai mi-ai fauct ziua mai buna.Pt satu de 6...am avut man un 954 foarte frumos la bani de nimic 2350 de euro ca baiatul a plecat afara.....nah asta e:)

Editat de art
Link spre comentariu

la anul clar tre sa ne vedem pe undeva desi nu stiu daca eu o sa fiu tot pe blade , inclin din ce in ce mai mult spre supermoto, dar vreau sa ne vedem oricum .

bafta la crosetat pana atunci , poate reusesc sa termin si eu un mileu pana la primavara :goodposting:

Link spre comentariu