mistery Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Poi da ma todea, (air)paintrbrushul acela ii da un avantaj nedrept de 57 de cai... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 asta manca honde la mic dejun atunci a mea mananca de 3 ori pe zi gixere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 gata nu mai intru pe la voi ca raman doar cu rotile pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 mai sa stii!!! hai nicule in pista !! 14 la hungaro ..ieftineala 24 aprilie tot hungaro cu frmu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Asteptam o iesire pe la mijlocul lui mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Asteptam o iesire pe la mijlocul lui mai. Mijlocul lui mai e la Slovakia. Parca te vad in mai spunind: ne vedem prin iulie august, poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Ei nu merg la RoSBK, ca-i scump, se duc la un trackday pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 (editat) Mijlocul lui mai e la Slovakia. Parca te vad in mai spunind: ne vedem prin iulie august, poate. Ai dat in bobi si ti-a iesit asta? Banii de circuit sunt deja deoparte. Gumele (noi) inca nu le-am montat. Urmeaza sa schimb semeringurile la furca fata (le am in portbagajul masinii) si sa reglez putin suspensia. Dpdv financiar, prima iesire e asigurata.Nu ma intereseaza cand sunt etapele din RoSBK sau alte evenimente. Eu o sa ma duc pe circuit la trackdays. Ma duc sa incerc sa invat ceva mai multe intr-un mediu cat mai sigur. O fac pt mine. Got it? Editat Aprilie 8, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Daca cineva este interesat de un sc 33 in mintile lui, un prieten vinde fostul meu Blade. http://www.pro-bike.ro/forums/topic/79758-honda-919-rr-1999/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 tu ce ti-ai cumparat gixule dupa ce a luat petrica motocicleta inapoi de la tine ?ti-ai mai luat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 pt cei care isi mai aduc aminte de mine... mi-am luat Honda. stiu stiu suna paradoxal dar chiar imi place firma asta....acum...de cativa ani deja...vo 2 -3. anyway... am reusit sa pleznesc un 954 din Jermania aka hitlerland la 2600 euro cu toba yoshimura rs3 e rosie cu negru si e zgariata pe partea stanga ...se pare ca valentino rossi asta neamt de mi-a vandut-o a cam dat cu ea de pamant da nu ma deranjeaza.... in rest e ingrijita nemteste. sunt foarte multumit de ea. comparabil cu zx7 ce l-am avut inainte e.....eee who am i kidding...nici nu se compara....ZX7 ramanea cea mai tare =)) glumesc. in orice privinta micuta fireblade-ita e peste batranul ninja. si era si normal. imi place la nebunie ca e mica si usoara ca si un 600 si puternica ca si un 900. nu e cea mai brutala sbk dar e de departe cea mai flickable...si e SUPERBA foota dreq... plus de asta consuma numa 7 litri in oras...fata de 8.5 cat scoteam cu carburatoarele de pe zx7. mi-o place la nebunie. si mai imi place la nebunie senzatia aia cand vine unu cu un murcielago alb LP640 si ii dai de nu le poate duce si la semafor ma intreaba ce motor ii si cand ii zic ca e 600 ramane masca. nu scrie pe ea ca e de 900 asa ca o musca fraierii fiindca e micuta bottom line is sunt foarte mandru de alegerea mea... nu voi zice niciodata ca Honda e Honda dar am un mare respect pt firma asta. intradevar o firma si un nume deosebit. sa le dea dumnezo(daca exista) putere de munca in continuare sa ne faca fericiti ca pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 pt cei care isi mai aduc aminte de mine...mi-am luat Honda. stiu stiu suna paradoxal dar chiar imi place firma asta....acum...de cativa ani deja...vo 2 -3. Sergiule, sa mor daca te cred pana nu vad o poza cu tine si HONDA pe NUMELE TAU in certificat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Nici eu nu prea te cred......dar sper sa te vad pe undeva prin oradea....sa iti dau......un claxon:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 nu sta la semafoare.))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 ce-s alea semafoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 mi-am montat si eu carenele ca deja ma plictisisem fara ele (nu erau gata) si cam asa arata acum, mai am de rezolvat detalii cum ar fi semnalele,reglat farul,sa mai pun niste stickere, etc asa am luat-o iar acum e asa : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Ce schimbare placuta felicitari!! p.s. ti-ai luat cumva kit de lant? stiu ca aveai de gand prin toamna - iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 (editat) zilele astea dau comanda.pana la urma cred ca voi lua EK care ma ajunge undeva la 500 si ceva ron, eu zic ca e ok.tu ti-ai luat? mersi pentru aprecieri si o poza cu ea naked Editat Aprilie 16, 2011 de ZLD_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 tu ce ti-ai cumparat gixule dupa ce a luat petrica motocicleta inapoi de la tine ?ti-ai mai luat ceva? Nu, dupa VFR nu mi-am mai luat nimic...Pieton(t) . Urmeaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 frumoasa poate fi ma negru cu galben. sa o folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 True! Ti-a iesit bine. Dupa carena fata pe care a avut-o, tind sa cred ca e fosta motocicleta a lui betzigash. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 True! Ti-a iesit bine. Dupa carena fata pe care a avut-o, tind sa cred ca e fosta motocicleta a lui betzigash. ea e clipul e postat de el pe youtube Mesaj completat frumoasa poate fi ma negru cu galben.sa o folosesti sanatos mersi, asemenea si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 zilele astea dau comanda.pana la urma cred ca voi lua EK care ma ajunge undeva la 500 si ceva ron, eu zic ca e ok.tu ti-ai luat? mersi pentru aprecieri si o poza cu ea naked Nu mi-am luat, am tot sperat sa o vand, dar toti vor moca asa ca mai bine o tin. Intentionez la inceputul lu' mai sa iau kit-ul, pana atunci oricum nu o scot si cine stie, poate o si dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Ce model lantz si ce pinioane e cel la 500ron? Stii codul de la lantz? La banii astia mi-as lua si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Salut Bogdan,cred ca e vorba de lant EK si piniona ESJOT /index.php?...04038&st=70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate