Cesar Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Dupa patanie mi s-a spus ca 929 -954 se transporta cu distantier intre roata fata si suportul de pe platforma. Corect, trebuie pus un chituc de lemn, altfel le lovesti de teava aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Va salut! Spuneti-mi si mie ce ulei sa bag intr-un 919 rr din 99. E bun Motul 300V 10 w 40 ? Recomandati ceva mai bun? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 7100 10w40...daca are mai multi km (45-50k) 15w50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 (editat) Multumesc pt raspuns Supapa_Jr. Bordu' zice ca nu are nici 30k dar eu nu mai cred in "Alba ca Zapada si cei 7 pitici" de pe la varsta de 8 ani. Ma gandeam sa-i pun 10w50 ca e semi-sintetic si e mai gros. Nu e mai bun Motul V300 decat 7100? Ce parere aveti, va rog? Ce sa ii pun cat mai bun ca sa am grija de motor? Editat Februarie 17, 2013 de LKss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Mie personal mi se pare inutil 300v...eu merg pe 10w60 de la motorex dar...as incerca un motul anu' asta ... am avut 300v intr-un kawasaki si il cam manca, iar cand am bagat 7100 nu l-a mai mancat...poate mi s-a parut dar...cine stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 daca intereseaza pe cineva pt un 954..aprox 15000 km 140 euro predare personala in Bucuresti sa traiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Multumesc pt raspuns Supapa_Jr. Bordu' zice ca nu are nici 30k dar eu nu mai cred in "Alba ca Zapada si cei 7 pitici" de pe la varsta de 8 ani. Ma gandeam sa-i pun 10w50 ca e semi-sintetic si e mai gros. Nu e mai bun Motul V300 decat 7100? Ce parere aveti, va rog? Ce sa ii pun cat mai bun ca sa am grija de motor? nu are nici un rost sa pui 300v. daca vrei totusi sa o faci, va trebui sa il schimbi la maxim 3000 de km, practic nu este eficient sa faci asta la o motocicleta de 13-14 ani; presupun ca nu mergi cu ea pe circuit, sa ii dai la limita tot timpul... 7100 s-ar preta mult mai bine in acest caz. p.s. bordul acela reda o minciuna, in mod evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Mie personal mi se pare inutil 300v...eu merg pe 10w60 de la motorex dar...as incerca un motul anu' asta ... am avut 300v intr-un kawasaki si il cam manca, iar cand am bagat 7100 nu l-a mai mancat...poate mi s-a parut dar...cine stie. Nu ti s-a parut, e real. Din ce am vazut cu ochii mei, 7100, nu e bun pt cutie, 2 motorete au avut probleme la schimbarea treptelor . Schimbat uleiul , si cutia functiona perfect. Kilometraj: 1000-2000km/pista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 (editat) Zi-mi JAGI ce ulei sa-i bag ca sa am grija de jucarie? In F2 am bagat numai Bell Rey si s-a comportat excelent, cam scump totusi Editat Februarie 17, 2013 de LKss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Motociclismul cu motorete turate la 12-15 000ture e o activitate scumpa. Uleiul bun e acela care se schimba des. Nu uitati ca multi le folositi in orash, vara, uleiul se inginge foarte mult, dupaia ii dati blana pina la urmatorul semafor= uzura sigura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 (editat) Zi-mi JAGI ce ulei sa-i bag ca sa am grija de jucarie? In F2 am bagat numai Bell Rey si s-a comportat excelent, cam scump totusi Este Bel Ray si mai accesibil la pret. Nu trebuie sa pui neaparat EXS-ul care este intr-adevar cam scump. EXP-ul e un sintetic ester de foarte bun iar 15W 50 e perfect pt 900RR. Are radiatorul destul de mic si prin oras sau la viteza mica se cam incinge motorul. Iti pot face o oferta la EXP 15W 50 cu filtru sau nu, cu schimb sau nu. Da-mi PM daca esti interesat. Cum schimba treapta a doua? Sunt sensibile la cutie daca nu tragi bine de ambreiaj sau schimbi fara, 1-2. Ambreiajul mai tine sau e dus? Reglajul manetei la fel, sa fie corect. Editat Februarie 18, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Mare om esti Cesar! Ai PM. Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 cumpar motor de 929 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreialex506 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Buna seara tuturor, apelez si eu la voi pentru niste pareri in legatura cu o Honda 919 fireblade, ce am vazut in postarile anterioare de prin 2007 2008 era un motor laudat si foarte fiabil dar tinand cont ca au trecut anii nu stiu daca sa fac aceasta achizitie sau nu. Am gasit unul pe bikeshop si as dori sa aud si parerile voastre. Se mai gasesc piese, defectele des intalnite, in legatura cu acest exemplar care l-am gasit eu are 41.000km si m-ar interesa daca este mult sau putin pentru un fireblade din 1999. Aveti mai jos link-ul cu cel care l-am gasit eu. Va multumesc, o seara buna va doresc. http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=498729&selpic=0&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoz1978 Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Buna seara tuturor, apelez si eu la voi pentru niste pareri in legatura cu o Honda 919 fireblade, ce am vazut in postarile anterioare de prin 2007 2008 era un motor laudat si foarte fiabil dar tinand cont ca au trecut anii nu stiu daca sa fac aceasta achizitie sau nu. Am gasit unul pe bikeshop si as dori sa aud si parerile voastre. Se mai gasesc piese, defectele des intalnite, in legatura cu acest exemplar care l-am gasit eu are 41.000km si m-ar interesa daca este mult sau putin pentru un fireblade din 1999. Aveti mai jos link-ul cu cel care l-am gasit eu. Va multumesc, o seara buna va doresc. http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=498729&selpic=0&zoom=1#foto Este o motocicleta superba am avut-o timp de 4 ani. Consum destul de scazut pentru categoria din care face parte. Km sunt acceptabili pentru anul ei daca sunt reali. Probleme principale partea electrica (releu de incarcare ,stator ,rotor - eu in patru ani am schimbat o singura data releul de incarcare dar am un prieten care l-a schimbat de doua ori plus statorul) Ar mai fi cauciucul fata care este pe 16 si se gaseste mai greu dar se gaseste. Per total este o motocicleta foarte reusita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Buna seara tuturor, apelez si eu la voi pentru niste pareri in legatura cu o Honda 919 fireblade, ce am vazut in postarile anterioare de prin 2007 2008 era un motor laudat si foarte fiabil dar tinand cont ca au trecut anii nu stiu daca sa fac aceasta achizitie sau nu. Am gasit unul pe bikeshop si as dori sa aud si parerile voastre. Se mai gasesc piese, defectele des intalnite, in legatura cu acest exemplar care l-am gasit eu are 41.000km si m-ar interesa daca este mult sau putin pentru un fireblade din 1999. Aveti mai jos link-ul cu cel care l-am gasit eu. Va multumesc, o seara buna va doresc. http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=498729&selpic=0&zoom=1#foto E 98, nu 99 (colorit), iar cei 41000 km sunt reali doar daca a fost adus de la o babuta care iesea doar in we la plimbare, caz des intalnit la motoarele aduse din Italia. Cauciucuri gasesti, problema este ca nu o sa poti sa-i pui decat gume noi pe fatza. Eu am avut Pilot sport pe a mea si pot spune ca nu am fost niciodata multumit. Motorul este f usor,se tureaza frumos iar consumul variaza intre 5,5 afara (120-130) si 9-10 in oras. A mea, cu exceptie unei baterii, nu mi-a cerut nimic niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Daca e cineva care si-a facut transformarea de la roata fatza 16inch cu una de 17(de la un F3), e rugat sa posteze, eventual si pasii ce trebuie urmati. Ar fi un ajutor real, chiar foarte important pt a revigora batrinele, nemuritoarele 919. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 eu urmeaza sa imi montez dar mai incolo. si iti spun ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 http://bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&act=view&src=db&ID=178840&selpic=3&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Din cate am citit roata de la F3 se potriveste perfect fara modificari. Tot ma pregatesc si eu sa fac aceasta modificare dar inca nu am apucat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 am gasit pe un forum... sunt fel de fel de modificari. modelul 98-99 e mai lat in juguri, si trebuiesc niste distantiere. etc. caut topicul si vi-l arat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Daca e cineva care si-a facut transformarea de la roata fatza 16inch cu una de 17(de la un F3), e rugat sa posteze, eventual si pasii ce trebuie urmati. Ar fi un ajutor real, chiar foarte important pt a revigora batrinele, nemuritoarele 919. pana se gaseste cineva poate ajuta si un tutorial in engleza... http://www.fireblades.org/forums/introductions/62829-need-help-17-wheel-conversion-honda-98-cbr-900rr.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 am pentru 954 un set de carene de pista cu lupa in fata si decupatura pt stop(merg si pe strada)+un set de scarite valter moto(cred ca merg si pe 929)+ un stop pe frana cu semnale incorporate. pret pe pachet 200 euro tel 0761067337 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 http://bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&act=view&src=db&ID=183281&selpic=0&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) salutare cbr-isti, ma intereseaza un parbriz racing double-bouble, pentru un 954,...caut parbriz cu tenta fumurie sau clar ... ceea ce pot sa-mi aduc prin intermediul magazinului meu de dulciuri, MRA, Powerbronze, Bodystysle, Puig,..sunt ok, probleme este ca nu gasesc fotografii mai clare pentru acest model de motocicleta, ...din mai multe unghiuri v-as ruga, daca aveti careva dintre voi montat pe motocicleta, parbrize ale marcilor enumerate mai sus, sa va dati cu parerea si eventual, sa-mi aratati niste fotografii cu mobrele accesorizate ! Mersi si numai bine ! Editat Februarie 27, 2013 de emypavel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate