Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Va salut! Am schimbat uleiul la jucarie si am impresia ca se incalzeste mai repede. Ieri erau 4 grade afara si mi-a ajuns la 105 grade in oras. La vara inseamna ca o sa am problemele mari prin oras. La ce temp trebuie sa stea un 919 in mod normal, la mers normal? Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am o problema cu senzorul de viteza la 929-le meu, cateodata merge cateodata nu...problema a aparut cand am iesit pe frig la moshociclisti in decembrie.

Stie cineva daca este o problema generica sau trebuie sa verific ceva in special? eu l-am scos de pe motor si l-am curatat, tot nu merge.

Link spre comentariu

din plictiseala azi la garaj, am renuntat la scarite si am mesterit dintr-o foaie de aluminiu urmatoare piesa ce va sustine toba :D

foarte bine ai facut! eu merg singur si am demontat scaritele din spate, arata mai bine ;)

p.s. foarte misto ti-ai facut motoru'! :D

Editat de Roberte
Link spre comentariu

ps. foarte misto ti-ai facut motoru'! :D

multumesc, am pus suflet :D

cashule... da ce mortizor spate ai tu?

:D

e un FG Gubellini...ce model e, nu stiu...asa am cumparat-o...@mistery stie probabil

am gasit pe ebay unul identic: http://www.ebay.it/itm/REAR-SHOCK-AMMORTIZZATORE-MONO-FG-GUBELLINI-SUZUKI-GSX-GSXR-600-750-04-05-K4-K5-/150795952663?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item231c23a217

Editat de cashu21
Link spre comentariu

A

Salutare all , am si eu o intrebare sau mai multe... cred k , clasica pt 900 rr sc 28 , cum as putea sa pun roata de 17 pe fata.... ? Ce s ar potrivi sau ce modificari sunt necesare si daca merita intradevar cum spun altii... multumesc

Link spre comentariu

Roata de la F3 se potriveste fara nici o modificare, cauta putin mai in spate despre treaba asta, sau poti sa il intrebi pe userul Mac.

Editat de SergiuVsn
Link spre comentariu

Roata de la F3 se potriveste fara nici o modificare, cauta putin mai in spate despre treaba asta, sau poti sa il intrebi pe userul Mac.

Ms , asa am auzit si eu dar nu stiam sigur , ms pt info , asfalt uscat

Link spre comentariu

Deci una peste alta, nu e vre-o problema majora sa pun 200-le. Eu nu stiu cum e, nu sunt expert sau prea vechi pe motociclete, d-asta si intreb inainte sa fac vre-un pas :D..Multumesc de raspuns, o zi buna va doresc! daca totusi stie cineva ca cati litri sunt cand se aprinde becul de rezerva..n-am gasit nicaieri un raspuns..eventual cineva care a ramas fara benzina de tot si a facut plinul dupa aia..inca de tot n-am ramas

Link spre comentariu

Va salut. Vin si eu cu o mica problema. Azi cand am pus contactul sa ies la o tura, sa aprins becul la ulei si se aude un bazait, ceva de genul cum armeaza pompa, dar mult mai tare. Uleiul este schimbat acum o saptamana la service, deci nu ar avea de ce sa se aprinda.

Link spre comentariu

Salutare! Am achizitionat recent un 954 si am 2-3 intrebari la care caut raspunsuri/rezolvari:

1. Discul sau discurile fata sunt ondulate, deci caut disc frana fata OEM sau aftermarket - > recomandari daca cineva a folosit si sunt 100% ok;

2. Spre deosebire de sc28, sc50'ul are clar nevoie de un amortizor de ghidon. Din cate am inteles este de dorit achizitionarea unui model cu doua valve (high and low speed flow). Mi-ar place ceva cu montaj sub bord, sa nu fie foarte expus vederii trecatorilor. Deasemenea, recomandari si aici, dar va rog sa luati aminte cu nu sunt bancher :)

3. Cat de lipicioase sunt pilot road2/3, interact Z8 in comparatie cu sportec M3 pe care am ceva experienta si care din ele este de recomandat. M-am gandit la un set pilot road 2/3 datorita numarului mare de kilometrii pe care il inghide pe motoare putin mai "linistite" dar cu mult mai grele (nu stiu cat de relevanta este greutatea din moment ce exista PR3 cu indice de greutate B sau C daca tin bine minte, dar intreb si eu :P ). Vreau anvelope ST (sport-touring) cu toate ca am momente cand o iau razna pe curbe, insa daca un amarat de dunlop din 2001 pus pe fata in regim de urgenta a reusit sa tina sc28'ul pe drum la un stil de mers din buza in buza a cauciucului, ma gandesc ca poate face aceeasi treaba si chiar mai bine si o anvelopa ST de generatie noua dual compound.

4. Am observat ca roata fata ramane infranata, am desfacut, curatat si gresat cu ulei pistonasele fara sa le scot din etrier dar in prima faza tot intepenite au ramas desii le-am plimbat de cateva ori cu mana de la max la min. Au ramas asa pana am facut cam 100km si n+1 wheeliuri. Acum motorul se misca liber, fara a simtii infranare insa nu cred la fel de liber ca si la sc28, unde daca ridic roata in aer si o invart ai impresia ca e roata de bicicleta - nu vrea sa se mai opreasca dom'le :-)) -> deci, ce e de facut mai departe? (discuri originale pe ambele, insa pe 954 placute originale nissin albastre iar pe sc28 lucas sinter cu nu mai stiu ce)

5. O intrebare care a fost pusa mai sus si ma intereseaza si pe mine: din momentul in care se aprinde becul de rezerva, cati km se mai pot face la un mers linistit, sau cati L mai sunt? ... si cel mai important: De unde stiu eu ca becul / ledul ala nu e ars !? :scratch:

Merci si zambete largi !!!!

Editat de crz-one
Link spre comentariu

3,4 L are rezerva, daca nu gresesc.desi pe unele site uri valorile variaza ba are 3,8 ba.3.5, ba 4, nu m am pus sa il masor.

cu ocazia asta "indraznesc" sa pun si eu niste poze cu 954 ul meu

sper ca nu am deranjat.

post-39895-0-46029600-1364864893_thumb.jpg

post-39895-0-57458600-1364864903_thumb.jpg

post-39895-0-61096000-1364864921_thumb.jpg

post-39895-0-32202000-1364865216_thumb.jpg

post-39895-0-71643600-1364865695_thumb.jpg

Editat de rider111
Link spre comentariu