Sari la conținut

05-06. 14-16 august 2020 my World Motorrad Grand Prix von Osterreich & 21-23 august, BMW M Grand Prix of Styria

xt600
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 484
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 2 minute, john17 a spus:

E un compot împotriva lui bag seama. :wacko:

de varza sau sfecla rosie.... :) :)

ZARCO HANDED PITLANE START PENALTY FOR AUSTRIAN GP CRASH

FP1: Four riders within a tenth, top 10 split by half a second and the entire grid covered by little over a second… 

Top 10:
1. Jack Miller (Pramac Racing) – 1:23.859
2. Andrea Dovizioso (Ducati Team) + 0.004
3. Miguel Oliveira (Red Bull KTM Tech 3) + 0.039
4. Takaaki Nakagami (LCR Honda Idemitsu) + 0.091
5. Joan Mir (Team Suzuki Ecstar) + 0.102
6. Franco Morbidelli (Petronas Yamaha SRT) + 0.339
7. Brad Binder (Red Bull KTM Factory Racing) + 0.392
8. Iker Lecuona (Red Bull KTM Tech 3) + 0.442
9. Maverick Viñales (Monster Energy Yamaha MotoGP) + 0.465
10. Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT) + 0.522

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 21 ore, john17 a spus:

Deci pianul nu frânează! 😈

Franeaza si ele cand stiu ce frane sa foloseasca 😀

In legatura cu toata discutia de aici cu franele si ca sunt la fel sau nu, a intrat in direct “Saimon Creifar” in FP1 cu niste info legate de frane si Yamaha. Aparent exista 2 variante de etrieri: unii usori folositi pe circuite “normale” si unii mai grei folositi pe circuite pe care se franeaza extrem. Yamaha a mers tot sezonul trecut (si pana acum) cu aia usori, in timp ce Honda i-a folosit doar pe aia grei. Dupa problemele de etapa trecuta, Qua are acum pe moto etrierii mai grei.

Acum 2 ore, john17 a spus:

Na că l-au penalizat pe zarcoi pt irresponsible riding și va lua startul ultimul /de la boxe/plm știe de unde! 

E un compot împotriva lui bag seama. :wacko:

Clar. Au vazut ca e mai fraier si nu stie sa se exprime (in afara pistei, ca acolo se exprima exceptional) si au zis sa-i puna in carca toate incidentele. A devenit the usual suspect. Aia de la F1 au zis si ei ca e comod si ca o sa dea vina pe el pentru ce se intampla la ei.

Link spre comentariu

Acum 31 minute, Vallach a spus:

De ce ii spun comentatorii de la Digi "politistul" lui PetruX?

Si de ce il numesc "joker" pe Marq?

Cred ca doar la Digi am auzit apelativele astea asociate celor doi.

Citesc si ei motociclism.ro

Link spre comentariu

34 minutes ago, Vallach said:

De ce ii spun comentatorii de la Digi "politistul" lui PetruX?

Stiu ei ceva, dar nu de tot.

Petrux, zice prin interviuri ca ar fi de meserie politai, chiar a si aparut acum 1-2 ani in uniforma de politai intr-o vizita oficiala prin Italia pe undeva.

Practic, nu prea e asa; el este un fel de politai onorific.

Face parte din grupul <Fiamme oro> care reprezinta un grup de sportivi din foarte multe disciplini sustinuti de politie (sponsor).

A ajuns sa faca parte din grupul asta, ajutat/indrumat/directionat de Capirosi,   (taica-su lui Petrux a lucrat in 90, 91 pentru Loris cand el castiga primele campionate )  ,  si Loris la randul lui a facut parte din Fiamme oro.

Si mai sunt si alti piloti italeni care fac parte si din clasele mai mici; dar nu se recomanda ca ar fi politisti nici unul. :))))

Link spre comentariu

Acum 4 ore, apriliacluj a spus:

de varza sau sfecla rosie.... :) :)

ZARCO HANDED PITLANE START PENALTY FOR AUSTRIAN GP CRASH

FP1: Four riders within a tenth, top 10 split by half a second and the entire grid covered by little over a second… 

Top 10:
1. Jack Miller (Pramac Racing) – 1:23.859
2. Andrea Dovizioso (Ducati Team) + 0.004
3. Miguel Oliveira (Red Bull KTM Tech 3) + 0.039
4. Takaaki Nakagami (LCR Honda Idemitsu) + 0.091
5. Joan Mir (Team Suzuki Ecstar) + 0.102
6. Franco Morbidelli (Petronas Yamaha SRT) + 0.339
7. Brad Binder (Red Bull KTM Factory Racing) + 0.392
8. Iker Lecuona (Red Bull KTM Tech 3) + 0.442
9. Maverick Viñales (Monster Energy Yamaha MotoGP) + 0.465
10. Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT) + 0.522

Nu-l vad bine pe dovi. Desi una e sa tragi blanah 1 tur si alta e sa o tii asa toata cursa.

Link spre comentariu

Acum 23 ore, September a spus:

Hondele ce drac de control al tracțiunii au de nu "topesc" cauciucurile alea, cu sistemul lor stop & go? 

Unul mai bine setat decat la piane si ducati☺️

Exact ce credeam si eu, nu mai lua Zarco virajul ala pt ca deja era prea in dreapta din cauza ca a intrat prea strans in virajul de stanga:

https://www.crash.net/motogp/news/942609/1/crutchlow-smith-think-zarco-was-going-wide

Link spre comentariu

Zarco nu e un pilot cu atractie la public& sponsori. Cu ultimele gafe a reusit sa ridice o multime de oameni din lumea civilizata in picioare. Aici nu ne jucam cu siguranta. Iar daca pana acum in we inca i se treceau una-alta cu vederea, am vazut un val urias de ura ridicat de ultimul accident. 

Link spre comentariu

Da' este divin! 

- Marișico, ești divină! 

- Di vină suntem amândoi 

:lol:

Ieri a picat complet erdeeshu' când mai era cam un sfert de oră din fp2, pe tel îmi zicea că aș fi în altă țară unde nu e disponibil conținutul (oi fi fost în roaming la București :moron:) și nu știu pe ce loc a terminat il divino... Pt azi (și mâine) parcă se așteaptă ploi, așa că s-ar putea timpii de ieri să rămână pt q-uri. :huh:

Editat de john17
Link spre comentariu

Acum 23 ore, wbmt a spus:

Stiu ei ceva, dar nu de tot.

Petrux, zice prin interviuri ca ar fi de meserie politai, chiar a si aparut acum 1-2 ani in uniforma de politai intr-o vizita oficiala prin Italia pe undeva.

Practic, nu prea e asa; el este un fel de politai onorific.

Face parte din grupul <Fiamme oro> care reprezinta un grup de sportivi din foarte multe disciplini sustinuti de politie (sponsor).

A ajuns sa faca parte din grupul asta, ajutat/indrumat/directionat de Capirosi,   (taica-su lui Petrux a lucrat in 90, 91 pentru Loris cand el castiga primele campionate )  ,  si Loris la randul lui a facut parte din Fiamme oro.

Si mai sunt si alti piloti italeni care fac parte si din clasele mai mici; dar nu se recomanda ca ar fi politisti nici unul. :))))

bai, cat de frumix ai scris. Trei mai des pe aici, e o placere :cheers:

Acum 2 minute, Gixu. a spus:

Pol-Taka-(Zarco)-Mir

Fara MM ca sa-i arate cat de sus trebuie sa sara, Quarta se pierde in pluton. Yamaha, viitorul suna bine.

Nebunie maxima cu aceste pneuri, cum se schimba vremea putin.. cum apar altii la start fata de saptamana trecuta. Unde-s timpii de saptamana trecuta? Sau unora le-au mai venit ceva idei proaste de pus in aplicare??

Link spre comentariu

Yahama la gara. Cica si-ar fi retras cererea de a desigila motorul sa schimbe valvele cu pb din cauza ca Honda a cerut mai multe detalii tehnice. 

si, motoreta care nu vireaza si e grea cu cadrul praf ia pol.

Zarco foarte bun. Pacat ca pleaca de pe linia boxelor. Sper sa nu mai pe cineva pe faras.

nu inteleg de ce plm Ducati vb de Bagnaia, Marini, cand il are pe Zarco. Decat dc e vb de un al doilea pilot italian... altfel, nu vad cum bagnaia sau marini ar putea sa-l bata.

Link spre comentariu

Acum 34 minute, Altair a spus:

MM mai sta doua trei luni pe bara

Sa vina acum ortopezii sa ne spuna , cum sta treaba

Acum 1 minut, B.B. a spus:

Asta voiam să zic și eu, sezonul asta e gata pt el.

Hateri, bucurați-vă!

Acu am citit pe MotoGp.com

Sper ca glumesti, cum sa te bucuri pentru asa ceva.

Link spre comentariu

Sezonul asta e oricum mancat pentru el. O a treia leziune ii poate cauza daune imposibil de recuperat. Pana acum, desi sta acasa, cota lui e in crestere. E un preview la ce se poate astepta Honda daca pleaca el.

Pana, una-alta, maine iau startul niste oameni care anul trecut nu erau mai pe nicaieri. Asta e dovada ca nivelul pilotilor der MotoGp e cam acelasi, singurul care reuseste sa stralucrasca, e MM.

Nu-s fan, dar acum se vede clar diferenta stelara de potential/talent/value.

Editat de Gixu.
Link spre comentariu

Acum 2 ore, florinelu07 a spus:

FB_IMG_1598104237438.jpg

sunt proste oricum, sptamana trecuta le venise shaorma si harablabie plescaia ca in practice mode

Acum 22 minute, Djenavar a spus:

Sper ca glumesti, cum sa te bucuri pentru asa ceva.

Mie mi plac rezultatele de acum ale honda hrc..

Editat de ZaiR
Link spre comentariu