Constantin Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Ne-a parasit astazi un simbol al motociclismului romanesc: Dan Nastase Parca a stiut sfarsitul - vezi pe Veteranii Adunarea. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 S-a stins doar omul, legenda va mai trai! Drum bun, Dane, pe unde te vei plimba! Chapeau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Condoleanțe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 A avut o viata frumoasa ca motociclist . Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Dumnezeu să-l odihnească. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Condoleante familiei! Sa i fie tarina usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Dumnezeu sa-l odihneasca! Ne-am intersectat si in idei aici in zilele de aur ale forumului cat si in viata reala, a fost un mare pasionat! N-a vrut el sa inteleaga ca frana spate nu prea merge la motoretele sport dar sper sa ma ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Să aibă odihna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Oh, imi pare rau, ii citeam cu drag postarile. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Ce m-a lovit vestea asta! Am început să visez la motociclete când citeam articolele lui Dan de prin almanahurile auto din anii '80 și de prin reviste auto prin anii '90. Apoi l-am urmărit în Univers Moto și soarta a făcut să fim și colegi pentru un an, la revista Motociclismo. Nu-mi venea să cred că sunt coleg cu omul care mă inspirase în ale motociclismului atâția ani. Și era atât de prietenos, relaxat (a insistat din prima să nu-l iau cu "dumneavoastră"), povestea cu atâta pasiune și plăcere despre motociclete... Dane, odihnește-te în pace! A fost o onoare și o plăcere să te citesc, să te cunosc, să lucrăm și să mergem pe motociclete împreună! Ne vedem "on the other side"! Știți cumva când și unde e înmormântarea sau vreun fel în care am putea să-i aducem un ultim omagiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 il cunosti? da din pacate a murit un simbol al motociclismului romanesc.cei care nu l cunosc sa taca! da probabil de aici voi disparea m am luat de un geniu atot habarnist cu stiinta de pe net dar poate viata il va face sa apara si in fata mea . dane nu te vom uita cel putin noi cei vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 (editat) R. I . P . Asfalt uscat daca mai este un drum dupa ,,,,, Repet si eu intrebarea colegului " Știți cumva când și unde e înmormântarea sau vreun fel în care am putea să-i aducem un ultim omagiu " ,,,,, Editat Aprilie 2, 2021 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Alexa Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Drum lin printre stele Dan Năstase .RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Un om deosebit, un adevărat pasionat. Drum bun veterane, Dumnezeu să te odihnească în pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Dumnezeu sa il odihneasca! Imi pare atat de rau... nici nu imi vine sa cred. Locuiam si in aceeasi zona... cand eram mic admiram motocicleta lui cu motor de Wartburg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Va fi incinerat la Crematoriul Uman, luni. Deocamdata nu am alte amanunte (ora, la ce capela este depus). I-a cedat inima, D-zeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Aprilie 2, 2021 Share Postat Aprilie 2, 2021 Motocicleta mea de suflet, un K1200R Sport a fost adusă de dumnealui din Italia și era tare mândru de ea. Încă păstrez sticker-ul cu porecla pe care i-a pus-o: "vonBlitzen". Dumnezeu să îl ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 3, 2021 Share Postat Aprilie 3, 2021 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Aprilie 3, 2021 Share Postat Aprilie 3, 2021 Dumnezeu să-l odihnească! Îi citeam cu admirație articolele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 3, 2021 Share Postat Aprilie 3, 2021 Va fi depus la capela Crematoriului Uman, marti 06.04.2021, ora 9.30 iar incinerarea in aceeasi zi la ora 11.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cbrrepsol Postat Aprilie 3, 2021 Share Postat Aprilie 3, 2021 (editat) Odihneste-te printre stele , prietene . Ne-am cunoscut acum o viata , ca sa zic asa. Dumnezeu sa iti lumineze calea, asa cum salutai tu orice motociclist pe care il intilneai-- "Va salut cu Farul" ....Era vorba ta...... Editat Aprilie 3, 2021 de Cbrrepsol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Aprilie 3, 2021 Share Postat Aprilie 3, 2021 "Din nou cu adierea în păr... dintr-o zare în altă zare... Plin de praf pe frunte, murdar de ulei pe mâini... Călăuzit de pasiune - elegant şi curat în cuget şi simțire! Motociclismul nu înseamnă un mijloc de transport... Nu reprezintă o perioadă sau un sezon... Este o stare de spirit!" Dan Năstase Odihnă veșnică, maestre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate