Djenavar Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 1 oră în urmă, frigider a spus: Sunt curios cat va mai tine ducati 8 moto pe grila acum ca au clar cea mai buna moto. In acest sport si in aceasta era tehnologizata in care se schimba lucrurile in fiecare zi, nu cred ca te risti "" cu cea mai buna moto" te ard imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Acum 51 minute, Djenavar a spus: In acest sport si in aceasta era tehnologizata in care se schimba lucrurile in fiecare zi, nu cred ca te risti "" cu cea mai buna moto" te ard imediat Firește dar totuși sunt 8 moto f bune care uite: iau puncte de la Factory. Poate 6 ajung sau 4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 1 oră în urmă, B.B. a spus: Tre sa ne gândim si la oamenii care platesc bilet, care in afara de sunet si atmosferă vad mai puțin decat vedem noi pe canapea. Foarte adevarat, insa se pot gasi solutii mai elegante. Acum 9 minute, frigider a spus: ..... iau puncte de la Factory. Nu vor mai lua. Curand, vor interveni ordinele de echipa. O minune de cursa la Moto3... Ce asteptari sa mai am de la clasa mare? Dar, nah.. nu se stie... clasa MotoGP il are pe MM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Lasa, au de unde lua, asa le iau cei de la Hondaai 3-4 Ducati in spate si asa macar esti sigur ca poti sa dai niste ordine daca este cazul(ca tot le place baietilor teoria conspiratiei) :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Chiar acum, Djenavar a spus: Lasa, au de unde lua, asa le iau cei de la Hondaai 3-4 Ducati in spate si asa macar esti sigur ca poti sa dai niste ordine daca este cazul(ca tot le place baietilor teoria conspiratiei) :)))) Nu zici rău dar dacă echipa de fabrica e departe rău nu mai asculta nimeni niciun ordin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Auuuuuuu, ce dementà, ce sccident nebun Acum 16 minute, frigider a spus: Nu zici rău dar dacă echipa de fabrica e departe rău nu mai asculta nimeni niciun ordin. Daca este departe echipa factory, atunci urmatorul Ducati ceva de genul , noi dam motoare la fel ,la toti satelitii daca pot bate factory team Eu nu inteleg de ce cand se face restart, nu se pleaca in cursa in ordinea in care au obtinuto in turele facute, cei cazuti pleaca de pe ultimile locuri, asa nu mi se pare corect ,Arbolino avea avans de 1 secunda deja si acum plezca din grila ,,normala de start,, Aaaaaaaaaaaaaa, leaga ceva cu "soriceii" la moto lui Sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Acum 2 ore, xt600 a spus: Ai vreo sursa care publica datele? Apoi imi vine in minte si declaratia lui Miller, cand s-a urcat pe KTM... printre altele a spus ca a gasit motocicleta mult mai nimble, mai manevrabila pe viraj, mai putin solicitanta. Asta imi spune mie ca KTM vireaza mai eficient decat Ducati, in acest moment. Sursa scrisa nu am(cautat). Pentru ca-ti place declaratia lu‘ Miller, poti cauta discutiile de la finalul etapei trecute cand a impartit podimul cu Binder si Bagnaia. Dezbateau punctele forte ale motocicletelor lor si toti 3 au fost de acord ca viteza pe viraj e la Ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 5 minutes ago, ilarionciobanu said: Sursa scrisa nu am(cautat). Pentru ca-ti place declaratia lu‘ Miller, poti cauta discutiile de la finalul etapei trecute cand a impartit podimul cu Binder si Bagnaia. Dezbateau punctele forte ale motocicletelor lor si toti 3 au fost de acord ca viteza pe viraj e la Ducati Au fost de acord... sigur nu au citit discutiile pe forum...niste neica-nimeni... In alta ordine de idei, mai animata cursa de Moto2 ....cu regretele mele ptr accidentul celor trei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Acum 15 minute, ilarionciobanu a spus: Sursa scrisa nu am(cautat). Pentru ca-ti place declaratia lu‘ Miller, poti cauta discutiile de la finalul etapei trecute cand a impartit podimul cu Binder si Bagnaia. Dezbateau punctele forte ale motocicletelor lor si toti 3 au fost de acord ca viteza pe viraj e la Ducati si pe langa ce zic ei, mai e o declaretia a lui Simon Crafar care zice cam acelasi lucru., si mai mult, cum se calcuelaza asta ca fiind timpul parcurs de la prima franare pana la full gaz. Viteza in apex este cam aceasi la toti, diferentele fiind extrem de mici, vorbim de sub 1 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 14, 2023 Autor Share Postat Mai 14, 2023 Acum 49 minute, Djenavar a spus: Auuuuuuu, ce dementà, ce sccident nebun Daca este departe echipa factory, atunci urmatorul Ducati ceva de genul , noi dam motoare la fel ,la toti satelitii daca pot bate factory team Eu nu inteleg de ce cand se face restart, nu se pleaca in cursa in ordinea in care au obtinuto in turele facute, cei cazuti pleaca de pe ultimile locuri, asa nu mi se pare corect ,Arbolino avea avans de 1 secunda deja si acum plezca din grila ,,normala de start,, Aaaaaaaaaaaaaa, leaga ceva cu "soriceii" la moto lui Sam Pai scria pe ecran, pentru ca înainte de steagul rosu se făcuseră mai putin de 3 tururi. Daca erau mai mult de 3 atunci se pleca in ordinea de la momentul întreruperii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 ce s-a intamplat la moto 2 ca n-am prins decat restartul fara nici o reluare. nevermind am gasit pe motogp: https://www.motogp.com/en/videos/2023/05/14/arenas-gonzalez-canet-crash-sees-moto2-race-red-flagged/455390?fbclid=IwAR0odRNFIg2dXrdlQYDzp4MqyS289BsAqs3Y8zOf6FBMZEG0ag8NerzNzGo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Record de audienta bătut azi. Cum era aia cum ca după retragerea lui Rossi o sa scadă audiența... Probabil ăștia de au venit la acest GP nu au citit aici pe forum Marc Marquez are șansa azi sa termine PRIMA cursă (principala) din acest sezon. Si încă una, Dani Pedrosa este în fața lui Marc Márquez în clasamentul general Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 MM cu guma fata hard. Sper sa treaca toti de sicana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Nuuuuuuuuuuuuuu nuuuuu nuuuu ffffffffffdmati vini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 (editat) Lui mm i s-a făcut un marquez Imediat i se pune albeața... Editat Mai 14, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Le Mertois Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Ce țigănie... L-a pupat Florun Ion în .... pâmă s-a făcut morman... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Ce pilotaj, ce intelijență... #93 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 1. Check! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 aaaaaaaaaaaaaa Martin , ma duc sa.mi cumpar casca cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Pacat ca a cazut. Chisr a facut o cursa buna, tot timpul la limita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Ce cursa, ce campionat nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 14, 2023 Autor Share Postat Mai 14, 2023 Mor de ciudă... Ce cursa dementa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Cursa f buna, animata, evenimente! Bravos Bez, diiiii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Chiar acum, B.B. a spus: Mor de ciudă Ce ziceai că faci dacă cade mm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate