xt600 Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 1 minut, PzKpfW a spus: Márquez este peste Rossi ca talent. Și Stoner a fost. Argumente? Sau doar asa ai decretat tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Shuhei Nakamoto a spus-o într-un interview mai demult (mi-e lene să mai caut sursa acum, dar sunt sigur că te descurci). Rossi a dominat și pentru că nu a avut adversari serioși (Biaggi și Gibernau) în perioada de glorie, într-o vreme în care doar 2-3 motociclete de pe grilă aveau șanse reale la victorie. Vremurile alea cu "mult spectacol". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 1 minut, PzKpfW a spus: Shuhei Nakamoto a spus-o într-un interview mai demult Shuhei Nakamoto, ala de la HRC? HRC pe care Rossi a l-a lasat cu ochii in soare pentru Yamaha? Nici nu ma chinui sa caut. Eu ti-am cerut argumente, nu ce a spus Nakamoto. Asa iti spun si eu ce a declarat Furusawa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 (editat) Acum 7 minute, PzKpfW a spus: Shuhei Nakamoto a spus-o într-un interview mai demult (mi-e lene să mai caut sursa acum, dar sunt sigur că te descurci). Rossi a dominat și pentru că nu a avut adversari serioși (Biaggi și Gibernau) în perioada de glorie, într-o vreme în care doar 2-3 motociclete de pe grilă aveau șanse reale la victorie. Vremurile alea cu "mult spectacol". Ca si talent pur eu as face urmatorul top: stoner marquez lorenzo rossi ca si pachet complet Rossi este la ani lumina fata de ceilalti. Imagine, spectacol, marketing, show, etc... Rossi . . . Marquez Lorenzo Stoner. doar parerea mea in modul in care fiecare reusea sa se adapteze si sa exploateze motocicleta. liber la hate Editat Noiembrie 26, 2023 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 43 minute, B.B. a spus: Eu nu susțin ca neapărat va lua titlul dar nici ca va fi vreun anonim pt ca deja e un terminat cum vor altii să spună. Va fi acolo sus. Si ce mai cred este că va merge la Ducati Factory din 2025.. daca ai citit pe topicul lui am explicat de ce cred asta. Pur si simplu mă irită sa citesc MM nu mai e ce-a fost sau a fost cândva de parcă vorbim de acum 10ani si despre unul care a luat 2 titluri mondiale cu chiu cu vai. Nu. MM este almost GOAT si cine nu vede asta greșește sau pur si simplu nu vrea să vadă. 30 e floarea vârstei... Mai are 4-5 ani in care poate fi top. Legat de adaptare la motoreta, echipa..cred ca o va face foarte repede. Aaa, pai stai așa, nu ziceai ca o sa se întâmple cum a zis Calu' ca o sa le dea 1/tur și ca ceilalți vin degeaba la curse? Spui cam tot ce ziceam eu, o sa fie sus la bătaie cu ceva șanse la campionat caz în care Banania se fâstâceste din nou ca anul asta și anul trecut (pentru ca pe el îl vad principal favorit la titlu și anul viitor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 2 minutes ago, damager said: Ca si talent pur eu as face urmatorul top: stoner marquez lorenzo rossi ca si pachet complet Rossi este la ani lumina fata de ceilalti. Imagine, spectacol, marketing, show, etc... Rossi . . . Marquez Lorenzo Stoner. Absolut de acord. Dealtfel eu am spus că mă refer la talent. La fel, Nakamoto l-a clasat pe Stoner peste Márquez în ceea ce privește talentul pur (și ambii peste Rossi), dar a spus că Marc este un pilot mai redutabil datorită agresivității și spiritului competitiv. 7 minutes ago, xt600 said: Shuhei Nakamoto, ala de la HRC? Da, cel care a lucrat cu amândoi și le-a văzut/analizat datele, ascultat părerile, etc. Lucru care-i face părerea infinit mai relevantă decât a oricui de pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 (editat) Frumoasa cursa celor mici, ca intotdeauna... In sfarsit, Sasaki a luat si un P1. Editat Noiembrie 26, 2023 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 1 oră, ENEOS a spus: Mărgelatu de ce n-a ieșit în warmup? Poate nu mai avea moto, în quali a avut 1, în sprint a pus o jos pe încă 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Cică e răcit și a preferat să se odihnească... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikonos Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Just now, frigider said: Poate nu mai avea moto, în quali a avut 1, în sprint a pus o jos pe încă 1. No, pe pagina Yamaha Monster zice că a avut febră. Nu cred că va concura astăzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Nakamoto ăsta are user pe motociclism.ro? Dacă nu, nu există! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 27 minute, danypop a spus: Aaa, pai stai așa, nu ziceai ca o sa se întâmple cum a zis Calu' ca o sa le dea 1/tur și ca ceilalți vin degeaba la curse? Spui cam tot ce ziceam eu, o sa fie sus la bătaie cu ceva șanse la campionat caz în care Banania se fâstâceste din nou ca anul asta și anul trecut (pentru ca pe el îl vad principal favorit la titlu și anul viitor) Pai o sa măture cu ei pe jos cum a zis Cal, dar o sa mai și cadă.. si o sa piardă ouncte... Acum 1 minut, ENEOS a spus: Nakamoto ăsta are user pe motociclism.ro? Dacă nu, nu există! Nu are, nu are, un nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 1 hour ago, B.B. said: Si ce mai cred este că va merge la Ducati Factory din 2025.. Începe să te pregătești, cumpără-ți decorațiuni pentru casă. Dacă e nevoie le schimbi tu ulterior cu alea portocalii. 21 minutes ago, Lup69 said: In sfarsit, Sasaki a luat si un P1. S-a bucurat ca pentru titlu. Doar 6 punte diferență la sfârșit, marele campion al clasei a terminat abia pe 13. Fără manevrele urâte din Qatar am fi avut o super bătălie și aici. Încă o manevră în favoarea lui Bagnaia: primește pole position cadou. Michael Laverty a spus de ce Aldeguer nu vine la anul la VR46: clauza de încetare anticipată a contractului cu Boscoscuro este de vreun milion de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Unde a fost Aldeguer asta in prima parte a sezonului?? A luat ceva steroizi dupa vacanta de vara?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Just now, apriliacluj said: Unde a fost Aldeguer asta in prima parte a sezonului?? A luat ceva steroizi dupa vacanta de vara?? A aflat mai tarziu (mail: kind reminder...) ca este concurent in Moto2.... Frumos finalul ptr P3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 7 minutes ago, apriliacluj said: Unde a fost Aldeguer asta in prima parte a sezonului?? A mers bine și anul trecut (primul lui sezon complet în Moto2) pentru un rookie, a avut sclipiri. Dezamăgirea a fost prima parte a lui 2023. Acum pare și-a intrat în ritm. Dezamăgitoare cursă pentru Acosta, deși este clar că nu-i mai este gândul la Moto2. Probabil a vrut să se asigure că nu se accidentează aiurea înainte de testele de marți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 18 minute, apriliacluj a spus: Unde a fost Aldeguer asta in prima parte a sezonului?? A luat ceva steroizi dupa vacanta de vara?? Asta ma intrebam si eu acum, vreau sa vad ce face la anul(pot pune pariu ca nu face mare lucru) parca vad ca uit si cum il cheama,a inceput sa mearga dupa ce se stia campionul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 De ce dracu e cursa la ora 16?? Eu eram pregătit sufletește de ora 3 ca de obicei, ce porcărie, bai Ezpeleta ala nu stie cum sa mai faca bani, a bagat tot felul de ceremonii si cacaturi.. Ce plm fac acum 3 sferturi de ora, iar adorm!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 18 minute, PzKpfW a spus: A mers bine și anul trecut (primul lui sezon complet în Moto2) pentru un rookie, a avut sclipiri. Dezamăgirea a fost prima parte a lui 2023. Acum pare și-a intrat în ritm. Dezamăgitoare cursă pentru Acosta, deși este clar că nu-i mai este gândul la Moto2. Probabil a vrut să se asigure că nu se accidentează aiurea înainte de testele de marți. Atât Acosta cât și Masia au mers "la plimbare" cursa asta. După cum ziceai, au vrut sa se asigure ca termina întregi sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 2 ore, PzKpfW a spus: Márquez este peste Rossi ca talent. Și Stoner a fost. Bai bai stați sa se termine sezonul înainte sa dați drumul la "topicurile de iarnă " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 11 minute, B.B. a spus: De ce dracu e cursa la ora 16?? Ca la 15 a inceput F1 Abu Dhabi, ultima cursa din sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 12 minutes ago, B.B. said: De ce dracu e cursa la ora 16?? Cel mai probabil să nu se suprapună cu startul cursei de F1 de la Abu Dhabi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 https://www.crash.net/motogp/news/1019111/1/put-feelings-aside-marquez-more-talented-rossi-or-stoner Încă unul care nu are cont pe motociclism.ro și nici nu știe cu ce se manâncă reisingu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 Aprilia din cluj si pzkpfw, mulțumesc de espalanation. Inca nu am adormit, antrenant teleshopping-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Noiembrie 26, 2023 Share Postat Noiembrie 26, 2023 La ServusTV Rossi a zis ca o sa testeze el marti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate