Adrian M Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Va salut caut 2 segmenti shi piston ptr.mobra daca are cineva ... platesc shi mai caut shi o casca stil vechi platesc shi casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Va salut caut 2 segmenti shi piston ptr.mobra daca are cineva ... platesc shi mai caut shi o casca stil vechi platesc shi casca vezi pt segmenti de mobra, ca are tunaru(ala de-i in susul forumului, cu piesele..)...da nu posta acolo, ci da-i un telefon...el va spune evident ca nu are, asa ca iei frumos cilindru si pistonu la tine, il rogi sa iti dea semgenti, si probezi pe loc...asa am procedat si eu la simsoneta, si am gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 tovarasi care aveti gumele alea laterale care vin pe rezervor la ij jupi 5?platesc nu moca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 caut rulment cu role din cutie de IJ-56 rulmentul de pe axul pe care vine prins pinionul de lant....e un rulment cu role direct pe ax si cu sant si o siguranta in santul respectiv....contra cost bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 trebuie urgent pt rar geamu si oglinda de la far pt cz 175 model 450. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Salut, am nevoie de un far complet cu vitezometru, eventual fara contact de simson 425, contra cost bineinteles, mersi. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 care are de dat 2 amortizoare de etz.... sau de orice dar sa fie mai innalte putin ca alea d minsk... contracost sau contra bere.. ce vrea omu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erinnys Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Am nevoie de o roata pe 18 pentru nipru, se poate sa fie fara cauciuc si camera, ne intelegem la pret Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Am nevoie de o roata pe 18 pentru nipru, se poate sa fie fara cauciuc si camera, ne intelegem la pret Merci! de 18 pt nipru? da nu e p 19? oricum. .dak ai nevoie de cauciucuri am eu pe 19 vreo 4 dar uzate...unele poate mai merg... le dau donatie dak are careva nevoie.. k n-am ce face cu ele...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Am nevoie de o roata pe 18 pentru nipru, se poate sa fie fara cauciuc si camera, ne intelegem la pret Merci! exista si de 18 toli, dar rar, la Niprele solo. Ia legatura cu userul danyoldmoto poate gaseste in Ucraina, teoretic poate gasi si noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 exista si de 18 toli, dar rar, la Niprele solo. Ia legatura cu userul danyoldmoto poate gaseste in Ucraina, teoretic poate gasi si noua. interesant. .asta nu o stiam.. revin cu poze cu cauciucurile alea de le am...poate e careva in nevoie de o rezerva ceva...pana isi ia unu zdravan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew_i Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Cine ma poate ajuta si pe mine cu o pereche de coarne de ij planeta 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Bobina de inductie de Voshod nu are cineva? Dau la schimb una japoneza mica cat o cutie de medicamente. eu am de dacie si merge perfect! toate bune!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 eu am de dacie si merge perfect! toate bune!... eu pe Mobra am tot de Dacie si tot asa merge ff bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Am crapat capacul la jawa 350 TS model 638, cel din dreptul ambreiajului, unde vine uleiul (in partea stanga), are cineva din intamplare unul si e dispus sa-l vanda? Platesc bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Cine ma poate ajuta si pe mine cu o pereche de coarne de ij planeta 5? ma dak se potrivesc alea de jupiter 4 si is lafel si cred k is lafel.. eu iti pot oferi la schimb p unele mai largi k deschidere..adik mai lungi... dar d acelasi diametru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew_i Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 ma dak se potrivesc alea de jupiter 4 si is lafel si cred k is lafel.. eu iti pot oferi la schimb p unele mai largi k deschidere..adik mai lungi... dar d acelasi diametru... Aici nu te pot ajuta. De acelasi diametru am originale de jawa 638, dar sunt mai joase si nu stiu daca sunt mai lungi. In afara de schimbul asta nu vrei altceva? Stiu eu... ti le platesc. Daca m-ai putea ajuta ar fi perfect. Vara asta nu am iesit deloc. Am avut-o in reparatii capitale si stau de vreo luna dupa o pereche de coarne mai lumesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Hristos a inviat.Ti-l fac eu cam in 7-10 zile.Trebuie sa-mi trimiti volantele si un rulment NA4906(daca gasesti un japonez e excelent)Oricum iti voi spune ce duritate are.Conteaza foarte mult daca se duce in 61-62 de unitati.Rulmentii europeni nu prea au aceasta duritate.Bani imi vei da numai dupa ce vei face 1000-2000 de kilometri cu acest ambielajAi incredere.Iti vorbeste un om care niciodata nu va trada SIMSONUL.Adresa mea;Barlad,General Naumescu 3,bloc D scaraC apartament 53 cod 6400.judetul Vaslui.Cu respect,Adrian Rosca. Te rog sa-mi confirmi daca pot sa te deranjez cu un ambielaj de SIMSON la care am dat jos axele si le-am facut din nou. Biela are camasa de rulment noua, role de trabant si o colivie care ar trebui ajustata la lungime. Boltul il am facut din MOC netratat.Am scris si pe MP dar nu am primit raspuns. Multumesc anticipat. P.S Scrie-mi pe adresa de mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Te rog sa-mi confirmi daca pot sa te deranjez cu un ambielaj de SIMSON la care am dat jos axele si le-am facut din nou. Biela are camasa de rulment noua, role de trabant si o colivie care ar trebui ajustata la lungime. Boltul il am facut din MOC netratat.Am scris si pe MP dar nu am primit raspuns. Multumesc anticipat. P.S Scrie-mi pe adresa de mail. Varianta ta de ambielaj e prea complicata pentru mine.Eu le pot face numai cu rulment na 4906 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) cumpar aripa fatza m72,model1940, multumesc anticipat,astept pm, sau matti_dragomir@yahoo.com Editat August 10, 2008 de matti_dragomir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Cumpar Mobra cu acte in regula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 slabe sperante...si eu caut de mult una originala,dar pana acum nu am primit oferte decat de mobre endurite si cioparite( )...a,am avut o oferta la 700eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Cumpar Mobra cu acte in regula... dar Hoinar nu cumperi???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Cumpar pedala de frana Ural...originala nu sudata taiata sau mai stiu eu ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Cumpar Mobra cu acte in regula... Salut. Am eu o Mobra de vanzare modificata frumos,zic eu,cu acte in regula, Nr noi, si toate alea.In cazul in care te intereseaza ne intalnim aici sau 0722255057. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate