Sari la conținut

Accident Bucuresti - Pta. Domenii 9.11.2007 - Amimagz


Ralucone
 Share

Postări Recomandate

E posibil ca, macar o data in viata voastra, sa nu va apucati de mitocanii de gen, AICI? :burnout: E atat de rau ca vrei sa lasi aici un gand de bine omului implicat in accident, de vreme ce poate altceva nu poti sa faci? :cheers:

 

Sheesh...

 

LE: Tu du-te si imparte fluturasii aia. Iar altii or sa scrie aici. Punct.

Editat de Ralucone
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 457
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

daca ai fi in aceasi situatie, doamne fereste, nu te-ai bucura sa vezi ca cineva a avut o reactie?

majoritatea care au postat il cunosc pe misu si stiu ce fel de om e.

tastatul a durat 2-3 minute, timp in care mai mult de atat nu se putea face.

pe langa asta, daca misu avea nevoie de sange, de aici pleca vestea si tot aici se "strangea" si gasca. totul este constructiv.

 

Ii uram din tot sufletul multa sanatate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am vrut sa incep nimic. Nu il cunosc pe Misu. Cu toate acestea imi pare rau. Am fi mers si noi la spital sa donam sange daca nu ni s-ar fi spus sa nu mergem. Atata tot. Si deja nu mai spun nimic, ca vad ca enervez lumea. Imi cer scuze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vin de la spital.

 

Nu am stiut numele de familie si l-am asteptat pe Mielu. A venit intr-un final si a vorbit cu mama lui Mihai. A avut o operatie la picior si totul decurge normal, medicii spun ca nu va avea ceva sechele pe viitor decat o cicatrice destul de maricica. Mielu' stie mai bine ce a vorbit cu tatal lui. Nu au putut sa vorbeasca cu el, este inca la reanimare din cate am inteles eu, va duceti degeaba...pana iese de acolo va dura cel putin o zi, doua.

 

Mielu a vorbit si cu tatal nemernicului...dar tatal lui Mihai a zis ca s-ar putea sa o dea la intors cel vinovat. Deh, bani gata, relatii...etc.

 

Nu stiu mai multe, doar atatea...Luni propun sa-i facem o vizita. Mielu a rugat parintii lui sa-l tina la curent cu starea lui Mihai + cand puteam sa ne ducem sa-l vizitam.

 

Multa sanatate, Mihai!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Numele de familie este Magdici, este nascut in ziua de 25 februarie ca si raposatu,

Sanatate mijulica... acum 2 zile ai fost la mine si am vb de accidente... bagamiaj ce poooola mea se intampla... cu lumea asta cacamas in ea sa ma cac :burnout: :cheers: :bounce:

Dumnezeu sa te ajute desi nu prea le ai u cu astea...

 

Toti ne rugam sa te faci bine cat mai repede

 

am vazut si eu motorul de cum am ajuns de la spital de la tata...... no comment

 

Am inteles ca 6 luni nu v-a putea merge si ca recuperarea va fii lunga

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Mielu a vorbit si cu tatal nemernicului...dar tatal lui Mihai a zis ca s-ar putea sa o dea la intors cel vinovat. Deh, bani gata, relatii...etc.

 

 

Imi pare foarte rau pentru ceea ce a patit Mihai.Am ramas muta cand am vazut topicul asta.Ii doresc din suflet sa se refaca repede, desi o fractura deschisa la femur, e o chestie ff delicata.

In privinta pustiului care conducea bmw-ul, nu se pot face, frate, aranjamente.Exista martori, dovezi,urme,etc.Este clar un dosar "foarte penal".Numai Mihai va decide cat de tare merita ars individul, asa incat altadata sa isi aminteasca faptul ca tac-su i-a luat bmw, nu si sosea.

Multa sanatate.Speram sa nu mai postez vreodata pe la accidente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatosire grabnica Mishulica :P

ptr restu ne vedem la 7 juma in agronomie sa "vorbim"

adica>?????

in AGRONOMIe a ramas sufletul meu... forever.. am terminat in ''03....

vreau amanunte detalii.

p.m any way .. k???

:cheers: :bounce: :P

:burnout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oameni buni, sa nu va suparati pe medici / asistente / infirmiere ca nu va dau voie la ATI (reanimare / terapie intensiva). Acestea sunt regulile. Poate daca era la un spital mai slab cotat, sfanta spaga ar fi avut un cuvant de spus. Deci asteptati 2-3 zile pana il trimite "pe salon" (poate chiar mai repede de atat). Stiu asta pentru ca am in familie cadru medical si nu este de glumit cu asa ceva. Acolo este mediu septic. Oricum, vorba lui Beatrice... o fractura dechisa este o chestiune foarte delicata si care se vindeca ceva mai lent / greu, motiv pentru care ar fi bine sa nu zapaciti de cap medicii de garda ca si-asa, dupa numele spitalului unde este internat, cred ca saracii fac tot posibilul sa se termine toata treaba cu bine.

 

Sanatate Mishule ! Daca te muta la Spitalul Coltea (ceea ce nu cred), da de stire ca am "pile" solide acolo ! :cheers:

 

P.S. Sa spuneti mamei lui Mihai sa nu accepte un eventual transfer la Bagdasar. :burnout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In aceasta seara am vorbit cu mama lui Misu, spunea ca a iesit din operatie, si de sub efectul anesteziei si se simte bine.

Nu stiu daca am inteles bine, dar am intrebat destul de clar....ea zicea ca poate fi vizitat in fiecare zi intre 1 si 3 dupa amiaza, e la terapie intensiva, ultima camera pe dreapta pe coridor. Deci..se pot face vizite la terapie intensiva???

 

ps: ray here :burnout:

Editat de Demonic_Creature
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut !

Nu sunt motociclist.

Intamplarea a facut sa fiu exact atunci, acolo. Veneam dinspre 1 Mai intr-un Cielo alb de Cluj. Am fost martor la accident si am stat prin zona o jumatate de ora buna. Am impartit ceva carti de vizita si a trebuit sa plec (job...). Ma gandeam eu ca apare topicul asta pe net si era clar ca numai aici se putea, am gasit asta relativ repede. Pe scurt: Misu (de aici am aflat cum il cheama) venea dinspre Piata Victoriei (ca directie, nu cunosc prea bine zona), a plecat de la stop (era verde pt el, eu eram la stopul din dreptul refugiului de tramvai din sensul opus). X3 argintiu condus de un tanar era pe liniile de tramvai incercand sa coteasca (stanga) spre Alexandru Constantinescu (aia cu spatiu verde pe mijloc, asa se numeste ?), inca odata X3 era in mijlocul intersectiei cand Misu era deja in miscare cu directia 1 Mai. X3 a intrat pe benzile respective in incercarea de a intra pe strada sus amintita, taindu-i calea lui Misu. Ceea ce am vazut a fost o ezitare din partea lui Misu, incercand sa coteasca stanga (in sensul lui de mers) dar a agatat X3ul undeva in usa dreapta fatza, frecandu-se puternic cumva semilateral de usa dreapta spate, lovind cu capul in gemuletul mic de la usa stanga spate si ricosand din masina spre asfalt, in cadere, dar si proiectat in asfalt. Nu a fost tarat de masina. Inca odata, impactul nu a fost perpendicular pe masina, ci sub un unghi ascutit - asta l-a proiectat cu tot cu motocicleta in mijlocul intersectiei pe liniile de tramvai, frecand si lovind puternic partea dreapta a masinii. Apropos, am facut si cateva poze la fatza locului, din pacate nu am fost suficient de rapid sa filmez toata scena (nu aveam cum, dar am aparatul foto la mine non stop - o jucarie mica, dar buna, de 7 megapixeli).

Am oprit imediat in mijlocul intersectiei, p eliniile de tramvai, cu avariile pornite. Nu uitati, in asemenea situatii trebuie sa protejati in primul rand victima de ceilalti soferi nebuni din trafic, ce vin cu viteza mare si risca (in inconstienta lor) sa dea peste victima. Asta am aincercat eu sa parchez masina in asa fel incat sa blochez pe oricine venea dinspre Piata 1 Mai si s-ar fi gandit sa vireze pe Constantinescu... (cine a fost acolo a vazut acel Cielo scurt, alb, cu nr de Cluj). Misu era intins pe spate pe asfalt, am remarcat instantaneu blugii descusuti (crapati) pe laterala - piciorul drept fracturat - fractura deschisa, osul iesit afara prin muschi, piele. Ca norocul ca nu sangera - ma gandesc ca adrenalina si-a facut efectul imediat - foarte bine. Casca avea urme puternice de lovituri - mare noroc si cu casca - apropos, vopseaua de pe casca am vazut-o ulterior si pe tabla masinii, pe aripa dreapta spate - impact + frecare. oricum, casca a protejat si la impactul cu asfaltul, vedeam partea din fatza (barbie) a castii cum era destul de afectata si murdara de la impactul cu asfaltul - Misu a fost proiectat in asfalt / liniile de tramvai)

Pe urma, s-a strans multa lume. Atentie la aceasta multa lume car poate sa faca rau (am vazut in alte situatii tendinte de a fura cate ceva de la victima si/sau din eventuala masina avariata). Plus ca oamenii genereaza panica, se inghesuie, vorbesc si fac zgomot mult. Am incercat sa indepartez multimea si am sunat la 112, da mi s-a spus ca se anuntase deja accidentul - multa lume a sunat la 112, asta e bine. Am incercat sa NU il misc pe Misu, de unde sa stiu eu exact ce are ? Atentie mare la miscarea victimei si in special la casca ! Erau o multime de oameni care incercau sa scoata casca de pe capul lui Misu - eu m-am uitat atent la fatza lui Misu si am fazut ca este tumefiata - usor mov in jurul gurii - pungi de sange, si cu piele foarte palida si imediat m-am gandit la un traumatism carnio-cerebral - NICIODATA SA NU SCOATETI CASCA VICTIMEI, LASATI PROFESIONISTII (PARAMEDICII) SA FACA ASTA - EI STIU EXACT CUM SA O FACA !!!!! Exista riscul foarte MARE al unei fracturi de coloana - gat, iar orice miscare gresita (ex: scoaterea castii) poate provoca chiar moartea victimei !!!! Este important ca victima sa stea nemiscata si cat mai relaxata (pe o parte este cel mai bine, nu pe spate - se poate ineca in propria saliva sau sange - depinde de traumatism) si eventual cu ceva sub cap, care sa ii tina capul la nivelul coloanei si inca odata CU FOARTE MARE ATENTIE CAND ESTE VORBA DE CAPP SI DE GATUL victimei. Riscul este foarte mare ! [...] Din pacate a fost lume multa acolo, cu pareri diverse, cu zgomot mult, cu reactii divesre, "de bine" toate, dar poate cam inconstiente. Salvarea a venit repede, neasteptat de repede as spune eu, pentru traficul din Bucuresti (au venit 2 salvari). Era si un politist prin zona, a reusit sa mai calmeze multimea si sa decongestioneze putin traficul. Paramedicii si-au facut treaba, l-au pus pe Misu pe targa si in Salvare, cu viteza undeva spre Arcul de triumf. Cineva a recuperat si bucata de os de pe asfalt - bucata cam de cativa centimetri lungime si forma ascutita - aschie - cineva a luat-o intr-un servetel si i-a dat-o unuia dintre paramedici. Ce nu mi-a placut, a fost multimea gura-casca ce se imbulzea ca la circ, comenta, se mirau, etc - oamenii trebuie tinuti deoparte, sa nu incurce paramedicii si sa nu creeze panica !!! am impins eu cativa in stanga si dreapta, dar riscam sa o iau peste bot...

Tanarul cu X3 vorbea mult la telefon, a aprut si acel domn distins despre care se vorbea mai devreme, se vedea pe ei eticheta de "oameni de bani gata" si sper sa nu incerce sa musamalizeze situatia...

S-ar mai putea povesti multe si probabil ca o sa mai povestim, e destul de traziu acum (ora 1 noaptea) si ma retrag .....

Asa cum am mai spus, am facut si cateva poze cu motocicleta, cu Misu, cu X3ul, nu sunt nu-stiu-ce, dar sper sa ajute...

pozele la

http://motociclisti.multiply.com/photos/al...nii_09_nov_2007

 

Tinem legatura, toate cat mai bune lui Misu ! Ma bucur ca nu este foarte grava treaba, desi piciorul ala arata destul de urat...

Toate cat mai bune si cand vedeti niste puncte colorate undeva sus, pe cer, sa va gandinti la noi, zburatorii, parapantistii, suntem si noi o comunitate, ca voi, poate mai greu de inteles de catre unii... Salutari.

PS. si noi purtam casca !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot respectul pentru tine, @puiufly. Desi nu esti "de-al nostru" ai oprit sa il ajuti pe unul dintre noi. Iti multumim din suflet. Sincer am ramas mirat ca tu, ca si conducator auto, stii ce trebuie facut in caz de accident moto. Nu multi stiu. Inca o data, respect, mutumiri si multa bafta acolo sus la voi la parapantisti.

 

@the other people: na va mai balacariti aici. Daca vreti sa va certati neaparat, va pun ladispozitie un loc amenajat si niste ciomege. Si apropos, sa nu vad cumva vreun comentariu gen "ar fi putut sa faca asa" sau "eu in locul lui facem nujtiu cum". S-a intamplat, a avut ghinion, ceasu' rau pisica neagra, asta e frate. Ca nu merita so pateasca? Da, sunt de acord. Ca nu-i normal cum se merge in jegul asta de oras (al meu natal de altfel)? da, sunt de acord si cu asta. Dar discutia e prea ampla si nu-si are rostul aici, ca nu-i cafenea. Un om sufera si noi ne punem poalele in cap. Ganditi-va ca Misu cat va sta acasa o sa dea si p-aici, si nu cred ca i-ar place sa vada ca din suferinta lui a iesit subiect de mahalageala.

Editat de Wolfman
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Toate cat mai bune si cand vedeti niste puncte colorate undeva sus, pe cer, sa va gandinti la noi, zburatorii, parapantistii, suntem si noi o comunitate, ca voi, poate mai greu de inteles de catre unii... Salutari.

PS. si noi purtam casca !!

multumesc si eu pentru ajutor. ma bucur mai ales ca esti parasutist - am fost si eu cearceafist acu' vreo 20 ani. imi amintesc cielo alb, data viitoare sa faci dispozitivul de protectie-blocare acces mai aproape. am oprit si eu masina din sens invers, dar mai strans, se vede in pozele tale. tot in pozele tale vad ca m-am ingrasat foarte tare :burnout:

multam fain, cand mai vii in buc cauta-ma

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum am ajuns acasa de la spital. situatia se prezinta de felul urmator:

 

mishu are femurul de la genunchi in sus bucati, ieri l-au operat si doar au curatat locul, pentru a opri infectia, au scos bucatiel de os si le-au bagat la sterilizat, ii lipseste o bucata de os cat latul palmei, deci va avea nevoie si de transplant de masa osoasa. piciorul a ramas deschis, nu s-au incumetat sa-i puna fragmentele la loc. el inca nu stie clar ce si cum. are de tras foarte mult. ieri seara a avut hemoragie. per total a pierdut destul de mult sange, asa ca avem rugamintea care puteti de LUNI, la orele 08.00, sa mergeti sa donati sange pentru mishu. are B III pozitiv. voi posta imediat si conditiile pentru donat sange. vor fi mai multe operatii, deci revin cu rugamintea care puteti sa ajutati cu un banut, oricat, va rog sa ma sunati la 0751.022.754. banutii de la cheta de ieri i-am dat deja mamei lui.

mana se gandesc daca va ramane doar in ghips sau trebuie sa intervina prin vreo operatie si acolo. ochiul este ok.

 

mishu poate fi vizitat in fiecare zi intre orele 13-15, deocamdata nu a putut intra la vizita decat mama lui.

 

multumesc.

 

 

Conditii de donare:

- vrsta intre 18-59 ani femeile;

- intre 18-60 de ani barbatii;

 

La examenul clinic si biologic sa nu se prezinte:

Contraindicatii medicale:

- Hipertensiune arteriala TA > 180/ 100

- Hipotensiune arteriala TA < 100/ 60;

- Interventii chirurgicale recente;

- Extractii dentare si orice interventie stomatologca in urma cu 3 luni;

- Tratament injectabil in urma cu 3 luni;

- Gripa, psoriasis;

- Ulcer in puseu acut, operat;

- Sarcina, alaptare, anemie, menstruatie;

- Boli de tiroida;

- Hepatita acuta si cronica, sifilis, hiv, malarie (indiferent la ce varsta);

- Nu alcoolici si alte contraindicatii;

- Greutate 58 kg < femei > 100 kg - 60 kg < barbati > 100 kg;

- Dioptrii > 4;

- calatorii in afara tarii in urma cu 6 luni;

- Cu o zi inainte de recoltare nu se consuma alcool.

 

In atentia donatorilor

- dimineata, inainte de recoltare, se poate consuma o cana de ceai sau cafea, un covrig, legume sau fructe;

- nu se consuma proteina, grasime (unt, lapte, carne etc);

- donarea se face in conditiile sterile, cu ace si pungi de unica folosinta;

- fumatul este interzis inainte si dupa donare cu o ora;

- este interzisa conducerea autovehiculului timp de o ora dupa donare.

 

Nume: Mihai Magdici

Grupa de sange: B III pozitiv

Spitalul de urgenta Floreasca

Salon Politraumatisme la Terapie intensiva, Etajul 1, ultimul salon pe dreapta

 

Se poate dona orice grupa de sange (nu conteaza ca ai 0 si donezi pt cineva cu ABIV) la orice centru din Bucuresti (Spitalul Universitar, Urgenta, Centrul de recoltari, etc.) sau din tara, cu conditia sa se specifice de la inceput datele de identificare ale celui care trebuie sa primeasca sangele si sa luati bonul respectiv cu parafa si sa faceti sa ajunga la familia lui Mihai.

 

va rugam din suflet NU DISCUTATI CU EL SITUATIA CRITICA, PENTRU CA NU STIE TOATA TARASENIA.

 

 

a fost deschis contul pentru donatiile pentru mishu:

 

MAGDICI ELENA

 

BANK OF CYPRUS ROMANIA

SUCURSALA DOROBANTI

 

CALEA DOROBANTILOR NR.187B

SECTOR 1 BUCURESTI

ROMANIA

 

SWIFT: BCYPROBU

 

CONT CURENT - IBAN

RON - RO42 BCYP 1011 1004 1100 1000

EUR - RO08 BCYP 1011 1004 1100 2000

Editat de Smokey
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate vorbesc prostii dar oare se poate sa donez sange pt Misu aici la Bistrita?Se poate? Daca da sper sa ma primeasca pt ca si eu am un picior fracturat dar sunt pe cale de vindecare :burnout:

Editat de Reaper
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne fereste! Acum am auzit. Misule, fa-te bine!

Daca mai aveti noutati, va rog sa puneti si aici, ca sa nu-l sunam toti.

Vreau sa ajut si eu... Am grupa A2, deci nu cred ca e buna, dar pot ajuta cu bani.

Of, Doamne...

Fa-te bine Misule!

Editat de gabyshor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... insanatosire grabnica lui Mishu .... (iar ma luat groaza ..cand vad astfel de posturi...si ma bucur ca nu trebuie sa dam cu R.I.P., e f mult si ce sa intamplat...); cat despre ciuri-buri ala de sofer ... trebuie ars... si penal ..si la bani.... multi.. !!!, si voi ... ce-i care-l cunoasteti sa-l sustineti si sa-i fiti alaturi si in lunile urmatoare de convalescenta... recuperara va dura mult ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda.. gripa si dantura m-au scos de la donatori.. :burnout: Ma bucur ca macar financiar am putut sa ajut, si, cu toate ca nu-l cunosteam (cum de altfel nu-l cunosteam nici pe George si Meda, ori pe Adam), n-am putut sa stau deoparte cand vad cat de repede va uniti cand ceva i se intampla unuia dintre noi!!

 

Felicitari tuturor celor care au ajutat, cat si celor care vor ajuta in continuare (si nu numai pe Mishu)!!

Mishule, capu' sus!! Din diversele discutii purtate ieri la "colecta", am inteles ca nu esti omul care sa renunte usor!! Sanatate maxima, ca totul va fi bine, pana la urma!!

John

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...