tau Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 bine de stiut: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Turatech-ul e pe faza. Mai proiecteaza o protectie pt BMW. Daca nu a facut-o deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Turatech-ul e pe faza. Mai proiecteaza o protectie pt BMW. Daca nu a facut-o deja. Din ce am citit pe aici mai trebuie cumparata inca jumatate de motocicleta pe bucati de la Touratech&friends ca sa ai una functionala . Eu totusi sper ca sunt cazuri izolate x_x. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Turatech-ul e pe faza. Mai proiecteaza o protectie pt BMW. Daca nu a facut-o deja. Vax, la marca ta favorita am rupt cricul... am futerizat senzorul de la maneta de ambreiaj... deci, ce demonstreaza? Ca de pe orice motoreta folosita mai pica cate ceva? Mie nu mi se pare mare chestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Nu fi rau. N-are lumea de unde sa stie, ca bolovanii nu cresc pe strada si daca te iei dupa filme si poze, unii chiar cred ca de maine pot sa plece in jurul lumii pe R1 ca au vazut pe iutub. Fii mai intelegator si conciliant ca vine craciunul ...sfarsitul lumii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 Vax, la marca ta favorita am rupt cricul... am futerizat senzorul de la maneta de ambreiaj... deci, ce demonstreaza? Ca de pe orice motoreta folosita mai pica cate ceva? Mie nu mi se pare mare chestie. Harea a vazut doar asfalt asa ca nu ar trebui sa te surprinda. Bine, probabil si ceva iarba pentru sedinte foto extreme adventure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 (editat) Vad ca va preocupa. Nu caut noroiul sau aratura cu tot dinadinsul. Daca traseul se intampla sa treaca si pe drum de tara, forestier sau chiar pamant, nu ma dau in laturi, dar mai mult nu poci, mai ales ca mai mereu merg cu pasager. Editat Noiembrie 19, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) .... Editat Noiembrie 20, 2012 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Yc4koQkQuNE&list=LPd9UD0ESrawk&index=1&feature=plcp Frumoase peisaje, dar asta e drum de Logan sau X1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 (editat) Pai cam asta e R12G/A, un suv sau un logan Editat Noiembrie 22, 2012 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Lumea meschina a "posesorilor" nu are cum sa aprecieze aparitia rarilor pasionati autentici. Faptul ca un motociclist aduce vorba aici de Helge Pedersen... nu conteza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 pana in Utah,e mai aproape Sardinia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 pana in Utah,e mai aproape Sardinia! Este in plan, impreuna cu Corsica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 (editat) In cazul in care vrea cineva un 1200 GS...la pret decent: http://www.subito.it...ze-53223350.htm Am vorbit cu omu'...a trantit'o, trensferul de proprietate pt. export il plateste cumparatorul ( 80 euro ), are kit complet de valize, unic proprietar., computer de bord, manere incalzite. Editat Noiembrie 24, 2012 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Pozele reflecta realitatea, sau este concasata? Pretul este ridicol de mic pt o motocicleta in stare de functionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 (editat) Nu stiu daca sunt pozele reale, iti pun aici ce mi'a zis omu' in ultimul mail: Re: Subito.it - Risposta a: BMW1200 incidentata Hide Details FROM: luciano1200@email.it TO: marcel_tulbure@yahoo.com Message flagged Thursday, November 23, 2012 8:30 PM Per chi mi offre 3600 euro se la porta a casa...per adesso mi hanno dato conferma 3500 euro.se tu mi dai 3600 te la do a te...il discorso per radiazione estero la pago io. 80 euro. ABS,borsa laterali in tinta, manopole riscaldate, presa supplementare, topcase con portapachino,borsa serbatoio originale, computer Sempre tagliandata BMW.Vendo per cambio tipologia .Grazie. Editat Noiembrie 25, 2012 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Cred ca pretului ii lipseste un 1 in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Cel putin ...un UNU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 tare asta cu 80 euro.....daca tot o da ieftin, macar sa fie bani curati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Omu o vinde, mai pune cateva sute de Euro si-si ia V-Strom, ce n-ati inteles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 In cazul in care vrea cineva un 1200 GS...la pret decent: http://www.subito.it...ze-53223350.htm Am vorbit cu omu'...a trantit'o, trensferul de proprietate pt. export il plateste cumparatorul ( 80 euro ), are kit complet de valize, unic proprietar., computer de bord, manere incalzite. eu in locul tau o cumparam demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 In cazul in care vrea cineva un 1200 GS...la pret decent: http://www.subito.it...ze-53223350.htm Am vorbit cu omu'...a trantit'o, trensferul de proprietate pt. export il plateste cumparatorul ( 80 euro ), are kit complet de valize, unic proprietar., computer de bord, manere incalzite. nu poate fi adevarat anuntul. e vre-un pusti pus pe glume. daca o aduci in romania, o dai la dublu pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Cu schimbarea de generatie, preturile au mai scazut, dar nici asa. Eu am cautat-o si nu am gasit anuntul valabil pe www. subito.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Cand am gasit oferta asta ( daca era pe bune si nu era ceva teapa ), deja cumparasem cele doua japoneze din semnatura. Iar bani si pt asta nu am mai avut...ca l'as fi luat. Oricum, io m'am mirat ca a stat o sapt. si nu se vanduse. In Germania, gasisem un BMW F800R cu capacul de la motor (stanga) spart, ce costa, citez: 1207 – tva inclus 7-10 zile Cu deosebita consideratie, Teodora Suciu -- Autotransilvania Dealer BMW Teodora Suciu Consultant Piese si Accesorii Str. Avram Iancu nr. 396-398 Ro-407280 Floresti , Cluj-Napoca Tel.: +40 264-27 50 10 Fax.: +40 264-27 50 30 Mail: teodora.suciu@autotransilvania.ro Web: http://www.bmw-cluj.ro -------------------------------------------------------------- Sc. Autotransilvania SRL, Cluj, CUI: RO13705518, Reg. Com : J12-236-2001 Membra Automobile Bavaria Group. -------------------------------------------------------------- From: tulbure marcel [mailto:marcel_tulbure@yahoo.com] Sent: Friday, October 05, 2012 1:37 PM To: teodora.suciu@autotransilvania.ro Subject: Piesa BMW F 800 R 2009 Serus Teodora. Daca te rog, imi spui la ce pret imi ajunge : Engine housing cover, black, left Part number: 11147719058 Iti multumesc. ........ iar pe cand m'am hotarat sa il iau, la 3 zile de la postarea anuntului, evident ca se vanduse. Il sunasem pe om si imi spusese ca l'a dat de o zi.Pretul era de 2500 euro, neg. Deci okazii sunt, numa chef si timp sa cauti trebuie. Nu contest ca in afara nu sunt anunturi fantoma, la fel cum si bikeshop'ul nostru e plin de astfel de anunturi...dar dintre ele, unele sunt pe bune. Hai norok la toata lumea ca am postat destul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate