circel Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 De la mine - pana la tine dureaza 3-4 zile, depinde de posta romana . Ferodo si Lucas. ferodo de la scorpio, au magazin pe calarasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 aham, deci cauti placute, ai? bini mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 brembo si ferodo sunt cele mai bune goldfern si lucas sunt ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 (editat) Am schimbat placutele de frana pe spate la CBR si am gasit acolo niste placute laterale care nu stiu ce rol au... adica fiecare placuta veche avea pe partea exterioara montata intai o tablita de metal apoi inca o placuta din ceva material mai moale, alb, ca un plastic, apoi urma placuta...placile de tabla aveau si urechi de prindere pe placutele de frana si nu prea inteleg de ce sunt acolo. Dupa parerea mea materialul acela alb amortizeaza ceva, si frana este destul de slaba si cu placutele noi.. Editat August 10, 2006 de poppy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Am schimbat placutele de frana pe spate la CBR si am gasit acolo niste placute laterale care nu stiu ce rol au... adica fiecare placuta veche avea pe partea exterioara montata intai o tablita de metal apoi inca o placuta din ceva material mai moale, alb, ca un plastic, apoi urma placuta...placile de tabla aveau si urechi de prindere pe placutele de frana si nu prea inteleg de ce sunt acolo. Dupa parerea mea materialul acela alb amortizeaza ceva, si frana este destul de slaba si cu placutele noi.. Banuiesti tu ceva dar la nu amortizeaza ci izoleaza .La mobra ta se presupune ca fuge tare daca fuge e normal sa puna frana tare cand pune frana discurile si placutele se incalzesc tare tare si se transmite la Etrier la pistonase la garnituri si cel mai periculos la lichidul de frana care se dilata si poa sa si fiarba (mai rar) daia sunt puse alea acolo.Iar cu frana tre sa se mai pasuiasca placutele pe disc,daca nu faci o aerisire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Ok, acum am inteles, mersi de raspuns. De aerisit le-am aerisit, acum o sa schimb tot lichidul de frana si mai incolo vreau sa-i pun furtune race. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 (editat) Am avut o discutie cu Coxanelu in care mia spus ca a fost uimit de cat de putin l-au tinut placutele de frana cumparate comparativ cu cele cu care a venit motocicleta. Cu cele de fabrica ar fi mers pana la 15.000 km ... pe cand cele achizitionate le estimeaza la maxim 6-7000 in aceleashi conditii de utilizare (K5). Eu unul am mai stat de vorba si cu alti motociclisti si estimam ca de exemplu placutele Ferodo de strada tin cam 4-5000 km in conditii de utilizare intensiva ... si pana la 10.000 daca se merge linistit. Eram curios pe voi cam cat va tine un set de placute de frana de fatza, ce firma erau ... si in ce conditii ati mers cu ele (utilizare intensa, cu pasager ... etc) PS - discutam aici de placute destinate pt strada si folosite pe strada ... separat astept si parerile referitor la utilizarea in regim racing. Editat Septembrie 4, 2006 de mau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Subscriu, 4-5.000 km maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 15 - 18.000 ...ca doar n-oi frana numa' cu fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 (editat) Nu stiu de cand sunt pe motor, dar eu am facut aproape 5000 si nu imi fac deloc probleme inca... Franez 70% motor, restu fata, 0.0001% spate Editat Septembrie 4, 2006 de WildPuppy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ram Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 -CAM 15.000 ALEA STOCK,APROAPE 20.000 ALEA SINTERIZATE(CU DISCURI ADECVATE),LA O UTILIZARE,SA-I ZICEM "NORMALA". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Am avut o discutie cu Coxanelu in care mia spus ca a fost uimit de cat de putin l-au tinut placutele de frana cumparate comparativ cu cele cu care a venit motocicleta. Cu cele de fabrica ar fi mers pana la 15.000 km ... pe cand cele achizitionate le estimeaza la maxim 6-7000 in aceleashi conditii de utilizare (K5). O piesa originala tine tot timpul mai mult deca ceea ce cumperi dupa. Asta este bussines-ul pieselor de schimb. Eu am mers cu placutele mele 7 mii de km si inca mai au pe ele. Nu ma intrebati ce marca sunt ca nu m-am uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Alea sinterizate rule! Alea organice tin mai putin. Sinter se pot folosi si cu majoritatea discurilor stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 GoldFren - 6800 km utilizare 5-7 zile/saptamana Ferodo - scartaiau ca dreaq si le-am schimbat dupa ~2000 km De pe Louis unele (am lapsus cu numele lor, ceva ieftin) - ~3000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Ferodo pt aprilia rs125 cam 4000 km fatza si cam 10mii spate.. gsxr tot ferodo 3000 fatza,spate inca nush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 primul set Nissin Racing (3.3 milioane) m-au tinut cam 8-9k km. acum am pus alt set Nissin Racing (3.6 milioane), am mers 2k km si inca sunt bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 din cate imi dau seama citind ce-ati scris voi mai sus....la cei 11mii de km facuti cu chinezaria mea ar fi cazul sa-i schimb placutele de frana de pe fata....oricum se simte ca tb sa infund mai bine frana ca sa se opreasca...intrebarea e...oi gasi si nish tamburi pt roata spate?problema la first bike e ca ei nu aduc piese decat pe comanda si-n cantitati f mari din china...ceea ce face sa pipereze rau de tot pretzul la vanzare in romania..si atunci nu se merita...mai ales la ce calitate deosebita au...ce-ar fi de facut?sa le scot si sa vad ce dimensiune sunt,dak e ceva compatibil de la alte motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Am avut o discutie cu Coxanelu in care mia spus ca a fost uimit de cat de putin l-au tinut placutele de frana cumparate comparativ cu cele cu care a venit motocicleta. Cu cele de fabrica ar fi mers pana la 15.000 km ... pe cand cele achizitionate le estimeaza la maxim 6-7000 in aceleashi conditii de utilizare (K5). Eu unul am mai stat de vorba si cu alti motociclisti si estimam ca de exemplu placutele Ferodo de strada tin cam 4-5000 km in conditii de utilizare intensiva ... si pana la 10.000 daca se merge linistit. Eram curios pe voi cam cat va tine un set de placute de frana de fatza, ce firma erau ... si in ce conditii ati mers cu ele (utilizare intensa, cu pasager ... etc) PS - discutam aici de placute destinate pt strada si folosite pe strada ... separat astept si parerile referitor la utilizarea in regim racing. cele de fabrica le-am schimbat la 7.000 dar cred ca mai mergeau pina la 10.000 am luat FERODO cu 1 mil (inclusiv montajul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Cele de fabrica m-au tinut in jur de 14000 O piesa originala tine tot timpul mai mult deca ceea ce cumperi dupa. Asta este bussines-ul pieselor de schimbSa inteleg ca ce cumparam noi sunt falseuri?!?! Pai si daca doresc aceleasi placute(in afara exemplului sa cumpar alta moto ) chiar nu se pot cumpara??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 (editat) Ferodo : 5000 FIX. Am pus tot Ferodo insa astea noi SCARTAIE ingrozitor. Nu imi puteam inchipui ca poti scoate asemenea scartiituri dintr-o frana amarata Cred ca poate tine loc de claxon lejer Deci, Ferodo sucks dar altceva nu am gasit pe aici de pe o zi pe alta. Remyx Editat Septembrie 15, 2006 de Remyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Ma, eu am facut vara asta 14000 km cu acelais set de placute. Ok, nu am vitezana, si nu franez de la un milion la ora. Plus de asta, nu stiu daca atunci cand am luat-o, se schimbasera placutzele (am luat-o la 6.000 km, acum are 20.000). Nota: setul asta de placute a venit cu tot cu motoreta din Nemtia, poate conteaza. Azi mi se shimba placutzele! sa ne spui si noua cat ssunt de tocite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Am pus tot Ferodo insa astea noi SCARTAIE ingrozitor. Nu imi puteam inchipui ca poti scoate asemenea scartiituri dintr-o frana amarata Cred ca poate tine loc de claxon lejer Deci, Ferodo sucks dar altceva nu am gasit pe aici de pe o zi pe alta. de asta scirtiie si la mine ?? tot Ferodo am luat si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Ferodo - scartaiau ca dreaq si le-am schimbat dupa ~2000 km Deci nu numai mie mi s-a intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 eu am facut 5000 de cand am luat-o (deci nush cand au fost schimbate placutele ) si inca mai merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IrONy Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Eu sunt cam novice in ceea ce priveshte motociclismul shi asta fiind spusa, trebuia sa-mi cumpar placute frana pt fatza ce parere avetzi de ferrodo pt un thundercat '00 ? sunt bune de ceva? Daca nu, nishte recomandari m-ar ajuta destul de mult.Mc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate