Amstaff Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 De 3 luni nu mai trage nimeni de fiare? Nimic nou in lumea fitnes-ului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Ne-am saturat de tras, acum împingem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Cand tragi, nu prea ai timp de stat pe forum. Si invers ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 M am reapucat eu azi după o pauză de 2 luni.Cel puțin aşa m am obişnuit să fac în fiecare an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 E f bine daca poti face pauza numai 2 luni pe an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 E f bine daca poti face pauza numai 2 luni pe an In perioada asta am fost la bazin,deci n-am stat degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 (editat) Hai sa ajutam o prietenă motociclista cu un vot pentru a fi selectată intr-un concurs sportiv organizat de o firma de suplimente (pronutrition) http://premium.easypromosapp.com/voteme/38764/622019529 Va multumesc! Editat Decembrie 29, 2015 de vld_bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 Salutare, recent mi-am luat mass gainer, dar am inteles ca nu ar fi bun, pentru ca acopera striatiile si venele, iar eu nu as vrea lucrul asta. Este prima incercare de a consuma proteine, asa ca as vrea cateva sfaturi, Impact whey protein de la my protein e ok ? Nici nu as vrea sa depasesc 150lei lunar pe proteina, deci ceva mai de buget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 Daca e originala se pare ca e buna: http://www.muscleandfitness.com/supplements/build-muscle/best-and-worst-whey-protein-powders?page=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Mersi, am dat comanda pe internet si azi a ajuns, 2 kg fara aroma, acum sa vad daca isi face treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Cu 2 kg de proteina sa nu te astepti la minuni, in conditiile in care nu ai continuitate in suplimentatie de calitate (plus antrenamente serioase, alimentatie corespunzatoare si refacere). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 2.5kg mai exact, antrenamentul este pe cat se poate de serios, se vad imbunatatiri si fara proteina, dar cred ca se poate si mai bine. Cu odihna este mai greu, dar ma straduiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 a naibii odihna, nici eu nu reusesc sa ma reglez, mai ales ca am inceput un program de crossfit care ma rupe in doua! si eu care credeam ca daca trag de fiare si daca alerg 5k in fiecare zi sunt in forma! din pacate mai mult de 5 ore pe noapte nu prea prind! si fara somn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Nu. Te duci în cap. Somn obligatoriu. La 2 luni fă o pauză de 2 săptămâni. N-ai idee ce bine te regenerează. Dar crește și lenea de după... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2016 O creatina buna pt masa? pt un prieten slabut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Stie cineva o proteina (gainer) care NU contine Vitamina A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Cum se ajunge la asemenea abdomen ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 5, 2016 Autor Share Postat Februarie 5, 2016 Dieta si ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Genetic si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 O creatina buna pt masa? pt un prieten slabut. Si un doctor bun care sparge pietrele de la rinichi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Cum se ajunge la asemenea abdomen ? 1. genetic extraordinar 2. tone de steroizi, hormon de crestere, insulina si alte farmaceutice 3. munca ENORMA 4. ficat, inima, pancreas si rinichi care sa reziste » Post actualizat in 05 Feb 2016 08:21 Oricum, aia nu arata asa all-year-round. Acolo sunt intr-o forma de varf absolut, pentru un concurs sau photo-shoot. Nimeni nu poate mentine BF mai mic de 7% pentru perioade lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Daca nu e natural ( exceptie proteine si vitamine ), atunci nu ma mai incanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 Daca nu e natural ( exceptie proteine si vitamine ), atunci nu ma mai incanta Vezi ca pe bosioc il gasesti la WC.Du-te si intreaba-l . M-am uitat la antrenamentele lui pentru abdomen(live) si munceste serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 (editat) Se baga careva la o comanda de pe Pronutrition? Eu am reusit un asa abdomen cu antrenament cu pauza de 10s la fiecare repetare si o dieta low carb. Intr-adevar, 22 ani. Editat Februarie 5, 2016 de Ciprian-Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Se baga careva la o comanda de pe Pronutrition? Ai renuntat la MyProtein? Ce alt brand ai mai incercat si ti s-a parut bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate