adrianm Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 Acum 5 minute, superbec a spus: partea frumoasa a capitalismului e ca oricine poate sa-si ia ce doreste... daca poate cred ca nici in africa nu se mai bucura nimeni de un a3 din 2001 Exact aia spun, mai durează încă puţin şi o să vă uitaţi la rafturile goale ca pe vremea lui ceaşkă atunci cînd o dacie era 80mii iar un apart cu 3 decomandat 95mii (cu şpaga aferentă ambele ) Eşti ca de obicei de partea greşită a mwii În Africa se bucură de orice, maşinile ajung greu (mai greu decît la noi înainte de 2007), îmbuibaţii ca tine autosuficienţi nu au ajuns încă acolo să le explice că nu se poate, ăia fac o maşină din trei cazane. Regurgitezi clişee văzute la teve fără să ai idee cum arată Africa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 M-am uitat în urmă şi am ajuns la concluzia că am avut o viaţă frumoasă. Am avut norocul să mă nasc într-o perioadă fără războaie şi foamete, m-am născut într-o zonă destul de civilizată, chiar dacă nu vestul Europei cel puţin estul ăsta care din `89 a început să se civilizeze. Acum perioada aia frumoasă e pe sfârşite, vine globalizarea cu "binefacerile" ei cum ar fi omogenizarea nivelului de trai (în jos) şi omogenizarea popoarelor, amestecarea raselor. Toate statele au o tendinţă accentuată spre dictatura tehnologică şi foarte repede ne putem transforma în sclavi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 https://m.digi24.ro/stiri/sci-tech/auto/goana-dupa-hidrogen-cat-de-aproape-este-viitorul-in-care-masinile-electrice-vor-fi-istorie-1583785 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 Acum 7 ore, Penetru a spus: M-am uitat în urmă şi am ajuns la concluzia că am avut o viaţă frumoasă. Am avut norocul să mă nasc într-o perioadă fără războaie şi foamete, m-am născut într-o zonă destul de civilizată, chiar dacă nu vestul Europei cel puţin estul ăsta care din `89 a început să se civilizeze. Acum perioada aia frumoasă e pe sfârşite, vine globalizarea cu "binefacerile" ei cum ar fi omogenizarea nivelului de trai (în jos) şi omogenizarea popoarelor, amestecarea raselor. Toate statele au o tendinţă accentuată spre dictatura tehnologică şi foarte repede ne putem transforma în sclavi. Aş renunţa oricînd la "binefacerile tehnologiei" pentru a avea din nou căldura relaţiilor interumane de altădată. J Baudrillard spune (în "La société de consommation" publicată în 1970) că principala trăsătură a modernităţii tîrzii este aceea că sîntem înconjuraţi de obiecte, petrecem mai mult timp cu ele decît cu oamenii şi eforturile noastre intelectuale vizează utilizarea şi întreţinerea obiectelor mai mult decât tovărăşia şi prietenia cu oamenii. Mai mult decît atît, obiectele se succed unele altora, în timp ce în societăţile tradiţionale cele mai multe ne supravieţuiau. Omniprezente şi perisabile, obiectele lumii moderne alcătuiesc un imens ecran afectiv, intelectual şi spiritual, o barieră care ne împiedică să ne bucurăm unii de alţii, să înţelegem ideile corecte şi să ne îndumnezeim. Probabil că primul pas în marea evadare este eliberarea interioară de tirania lucrurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 Acum 19 ore, cinezicealae a spus: Nu poti sa faci legi si sa nu pui la dispozitie mijloacele necesare respectarii lor. Daca un cetatean depinde de cazanul lui din 98 ca sa-si duca existenta mizera si tu-l obligi sa renunte la cazan in favoarea tramvaiului fictiv cu aer conditionat, care te transporta in conditii umane unde ai treaba cu 15 lei o calatorie, ii incalci dreptul la subzistenta. Foarte corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 Piticigratis.com cum functioneaza lumea in trei paragrafe LUNI, 5 IULIE 2021 Si daca iti zic ca acum vreo 15 ani, vazand ca populatia globului s-a prins ca ciuma suprema e acumularea de averi, aia 100 de multimiliardari de top si alea 50 de multinantionale care controleaza tot prin prin practici de cartel si paradisuri fiscale, niste baieti destepti s-au intalnit si s-au gandit: “Bai, nu e bine. S-a prins plebea de iobagie 2.0. Cum ar fi sa pacalim jumatate din clasa de jos ca problema mai mare e de fapt discriminarea din interiorul clasei de jos si cealalta jumatate ca vin minoritarii peste ei sa le ia valorile? Pac pac, tinem saracii ocupati sa se certe intre ei si continuam treaba”. Suna a conspiratie. Tichie de folie de aluminiu. Dar a mers. Aia care acum 15 ani detineau 60% din tot acum detin 80% din tot. Rezultatele sunt clare. Acumularea de averi merge in continuare struna si saracii, nu numai ca se cearta doar intre ei, dar sunt si convinsi ca sunt clasa mijlocie doar pentru ca le-a crescut salariul in raport cu big macu. Evident ca cealalta jumatate a clasei lor e de fapt problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 5, 2021 Share Postat Iulie 5, 2021 Acum 9 minute, Penetru a spus: Piticigratis.com cum functioneaza lumea in trei paragrafe LUNI, 5 IULIE 2021 Si daca iti zic ca acum vreo 15 ani, vazand ca populatia globului s-a prins ca ciuma suprema e acumularea de averi, aia 100 de multimiliardari de top si alea 50 de multinantionale care controleaza tot prin prin practici de cartel si paradisuri fiscale, niste baieti destepti s-au intalnit si s-au gandit: “Bai, nu e bine. S-a prins plebea de iobagie 2.0. Cum ar fi sa pacalim jumatate din clasa de jos ca problema mai mare e de fapt discriminarea din interiorul clasei de jos si cealalta jumatate ca vin minoritarii peste ei sa le ia valorile? Pac pac, tinem saracii ocupati sa se certe intre ei si continuam treaba”. Suna a conspiratie. Tichie de folie de aluminiu. Dar a mers. Aia care acum 15 ani detineau 60% din tot acum detin 80% din tot. Rezultatele sunt clare. Acumularea de averi merge in continuare struna si saracii, nu numai ca se cearta doar intre ei, dar sunt si convinsi ca sunt clasa mijlocie doar pentru ca le-a crescut salariul in raport cu big macu. Evident ca cealalta jumatate a clasei lor e de fapt problema. asta e de cand primul grup de maimute bipede a avut un sef de trib citeste The Prince , Niccolo Machiavelli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 eh, la cat soare au acolo, sa isi puna panori pe plafon. Daca tot e cu asteptat :))) Sau, generator tractat , incarci din mers :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 (editat) @Starcream Tu esti pe linga cu orice viitor ..... al nostru. PS. Observ ca din orice punct de vedere. Esti in lumea ta bine "platita" .. sanchi ..... ibita , etc. Editat Iulie 8, 2021 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 Nu s-a schimbat nimic ..... in mintea ta tot asa ramine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 1 oră în urmă, Starcream a spus: IMG_0523.MP4 meanwhile… Haha măcar când stai pe loc cu Tesla nu consuma nimic. Știu, există și start stop. Nu înțeleg, cum adică coada la încărcat? Nu e că și cum bagi benzina sa termini in 3min. Sau se incarca așa de repede? Scuzați întrebarea de om abia ieșit din peșteră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 Acum 7 minute, frigider a spus: Haha măcar când stai pe loc cu Tesla nu consuma nimic. Știu, există și start stop. la testa e doar stop. cand e stop...e stop complet :))) nu mai ia si start, pana nu o curentezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 (editat) eu m-am luat după colegul și am revenit la cal și căruță. *Și smartfon. Editat Iulie 8, 2021 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 9, 2021 Share Postat Iulie 9, 2021 s-a facut ngunoi flogger? muhahahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 9, 2021 Share Postat Iulie 9, 2021 La 08.07.2021 la 21:26, Penetru a spus: Oleaca isteric omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 12, 2021 Share Postat Iulie 12, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iulie 15, 2021 Share Postat Iulie 15, 2021 La 04.07.2021 la 16:15, Muretto Grundieg a spus: Pân' la urmă ionutpm a fost singurul care a avut curajul s-o spună cu subiect și predicat: Nu toată lumea lumea trebuie să aibă mașină. Sună dur dar e adevărat. Din cele mai vechi timpuri, săracii au mers pe jos și nobilii pe cal (sau în trăsură). Aia e... Ce harfe de bogatan ai in tine,nebunule.Te tragi din nobilime ,se simte mirosul flatulent pe care-l emani.Maria Ta, Iar Ionut este un copil diletant cu aere de hipster combinat care crede ca stie ceva ,el nestiind nimic.Adica teorie fara practica vietii.Asta ca sa nu-l fac dobi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Nu bre, eu sunt unul care a muncit. Si care munceste. Cand prietenii mei mancau seminte au citeam si invatam (liceu). Cand mergeam la facultate ei mergeau in cluburi. Cand eu ma angajam (in timpul facultatii) ei luau tigari din banii parintilor. Acum lucrez program full time (IT) cu 10 ani de experienta si pe langa asta fac si freelancing (adica muncesc in afara programului). Adica in weekend si seara dupa program eu munesc. Voi ce faceti in weekend si seara? Imi sustin opinia, nu toti trebuie sa aiba masina. Daca unii pot da 1500 EUR pe o rabla care scoate fum nu inseamna ca trebuie toti sa respiram acel fum. Din punctul meu de vedere toate masinile ar trebui sa fie minim EURO5. La sedintele de trafic de la scoala moto mi s-a spus sa nu opresc fix in spatele unei masini pentru ca... ati ghicit, poluare, fum, nasol - pentru ca un Gigel a vrut si el masina. Altfel ar fi orasul, atat ca poluare cat si ca trafic daca nu ati veni cu toate janghinele si cazanele din Germania. Si daca ar munci mai multi poate si-ar permite ceva mai bun, dar e mai simplu sa freci menta la TV. PS: Mai fac caterinca pe forum cu agatatul sau mai stiu eu ce dar fac asta pentru ca atmosfera de pe forum e in acest stil. Sunt activ si pe un forum auto cu oameni foarte seriosi si prietenosi, spre deosebire de arogantele unora de pe acest forum, piloti de MotoGP. Nu ma afecteaza parerile voastre de experti pe 2 roti, dar ce nu realizati voi e ca alti tineri ar putea fi descurajati in acest domeniu. Adica nu ii ajutati cu nimic pe cei la inceput de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Dap , am vazut si eu clipul in care o motoreta electrica suna fenomenal cu full sistem Krakrapovici...deci chiar din absolut toate partile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Acum 32 minute, ionutpm a spus: Nu bre, eu sunt unul care a muncit. TREBUIE SA I TE ADRESEZI , CU "NU BAH "!!! (pt ca este o sluga la stat cu puIanu in mana , bate demonstranti care-si permit mai mult ca el .. sau demonstranti care merg cu metroul , nu-l intereseaza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Moarte la saraki!!! Gata, bă, îmi înființez partid. Partidul Anti Sărăkii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Astia si pe forumul de fotbal se lauda ca ei au muncit ...in timp ce restul ...bateau mingea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Acum 7 ore, ionutpm a spus: Sunt activ si pe un forum auto cu oameni foarte seriosi si prietenosi Care e ăla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 (editat) La 20.06.2021 la 23:02, adiy32 a spus: GPL-ul nu mai este promovat dintr-o singura cauza.Rusii. Cam ce note ai avut pe la chimie? Ai avut curiozitatea să te-ntrebi ce înseamnă GPL? Gazul PETROL Lichefiat nu prea are treabă cu gazele naturale Editat Iulie 16, 2021 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate