Cesar Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 Dunlop ce are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 pirelli scorpion 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 pirelli scorpion 2 MyMoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COCO_Roosty Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 Salutare tuturor,am de 2 ani un Hornet din '98 care a fost incaltat cu Bridgestone BT 016 de care nu sunt chiar asa multumit.Vreau sa merg pe Michelin si variantele ar fi 2ct,Power Pure si Power One,ce imi recomandati?Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 toate sunt modele vechi, uita de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 19, 2017 Share Postat Octombrie 19, 2017 A montat cineva Pirelli Diablo Rosso 3? Impresii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 de pe unde mai luati anvelope pentru elefanti' moto touring?? metzeler & michelin pai metzeler din china A montat cineva Pirelli Diablo Rosso 3? Impresii? boss tu vrei raching .. ce te faci daca franezi in 6 m? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 24, 2017 Share Postat Octombrie 24, 2017 @superbec boss, eu vreau sa se incalzeasca repede si sa aiba aderenta. Nu emit pretentii de a rula cu ele 15k. Verific review-uri intre astea si Power RS-ul de la Michelin. Cat despre frana, las "ASII" sa isi dea in petec. La ce bun sa ma intrebi, nu se vede pe filmare? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COCO_Roosty Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Michelin 2ct sau Dunlop Sportsmart 2 Max pe un Hornet ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 (editat) depinde ce faci cu ele. Mie nu-mi plac 2cturile da te tin mai mult. Editat Octombrie 26, 2017 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Ca si gume de strada, eu m-am impacat super bine cu 2CT-urile.Si am incercat urmatoarele: Sportmax / Rosso / Continental / Pilot Power 3.Acum, conteaza f mult si ce stil de mers ai pe strada, cum franezi, cum deschizi gazul, cum inclini.. etc. Iar acum astept lunile Decembrie / Ianuarie pentru o oferta buna la 2CT-uri, sa-mi iau un set brand new. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 27, 2017 Share Postat Octombrie 27, 2017 Ca si gume de strada, eu m-am impacat super bine cu 2CT-urile. Si am incercat urmatoarele: Sportmax / Rosso / Continental / Pilot Power 3. Acum, conteaza f mult si ce stil de mers ai pe strada, cum franezi, cum deschizi gazul, cum inclini.. etc. Iar acum astept lunile Decembrie / Ianuarie pentru o oferta buna la 2CT-uri, sa-mi iau un set brand new. Iti dau eu ma 2CT noi )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Salutare colegi! As vrea sa va intreb ce parere aveti despre cauciucuri cu o vechime mai mare de 10 ani? Cat de recomandat este sa punem asa ceva pe motocicleta, daca au fost tinute in conditii ideale... Ati folosit careva cauciucuri asa vechi? Parerea mea este ca nu sunt ok si nici sigure, dar vreau sa vad si ce zice voi. Numai bine! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Anvelopele îmbătrânite pot duce la accidente mortale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 As vrea sa va intreb ce parere aveti despre cauciucuri cu o vechime mai mare de 10 ani? Vorbesti serios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Salutare colegi! As vrea sa va intreb ce parere aveti despre cauciucuri cu o vechime mai mare de 10 ani? Cat de recomandat este sa punem asa ceva pe motocicleta, daca au fost tinute in conditii ideale... Ati folosit careva cauciucuri asa vechi? Parerea mea este ca nu sunt ok si nici sigure, dar vreau sa vad si ce zice voi. Numai bine! Asfalt uscat! Alea nu mai sunt cauciucuri, sunt ebonita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Știu pe cineva care merge cu gume DOT 2016. Spune că are aderență gârlă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 (editat) Nu, sport-touring, cu care a mers și cu 220. Am văzut live cauciuc vechi pe sportivă, efectiv se măcina văzând cu ochii. Nu mint, am făcut și poze. Pardooooon, am scris 2016 in loc de 2008, nu știu la ce mă gândeam. Editat Noiembrie 10, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Dar cauciuc nou pe sportiva ai vazut ,ca sa ai cu ce sa faci o comparatie? In general problema la cauciucurile vechi este tocmai ca nu se prea se " mai macina" la fel de repede ca unul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 vand cauciucuri maturate , nu se mai consuma , dot pre 2000 dece sa-ti cumperi un cauciuc nou acum si sa-l lasi 3-4 ani in beci ? cand poti cumpara acum orice dimensiune din vintage cu pedigree ! satisfactie de durata ! * daca va rupeti gaturile inseamna ca selectia naturala a functionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Nici un fizician amator la post ,sa tortureze cateva formule pe tema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 vand cauciucuri maturate , nu se mai consuma , dot pre 2000 ! satisfactie de durata ! * daca va rupeti gaturile inseamna ca selectia naturala a functionat. Cauciucuri pe viata! ) Am vazut unul din 2004, intr-adevar nu se mai consuma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 vand cauciucuri maturate , nu se mai consuma , dot pre 2000 dece sa-ti cumperi un cauciuc nou acum si sa-l lasi 3-4 ani in beci ? cand poti cumpara acum orice dimensiune din vintage cu pedigree ! satisfactie de durata ! Pre 2000 are tot ciobanul. Cand am fost la Thistlegorm am remarcat ca mobrele din cala inca au cauciucurile pe ele. DOT 1941, aia e vintage adevarat! Cine vrea, poate reusim sa facem o afacere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 La un Pirelli Angel gt vs Dunlop Roadsmart 3 ceva comentarii? Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 15, 2017 Share Postat Noiembrie 15, 2017 Cauciucuri pe viata si mai ales moarte! ............fixed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate