The Game Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Salutare. Stiti pe cineva care are cauciucuri noi cu dot vechi sau aecond stare ff buna cu dot vechi? Am nevoie de o marime 100 90 19 talon alb. Sau masura imediat apropiata de ex 110 80 90 19. Talon alb... Dotul nu ma intereseaza. Nu merg cu viteza luminii in curba de 90gr pe ploaie.!!! Astept va rog PM ca , cu siguranta nu mai gasesc topicul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Salutare Anvelope in rate gasesc pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Stiu ca Motodiscount si Mymoto accepta plata in rate in magazinle lor. Verifica la ei pe site sau da un telefon:). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Salutare Anvelope in rate gasesc pe undeva? Emag ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Cred că și la eMag, cu card de credit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor_tigau Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Salutare, caut zilele acestea sa imi cumpar un set de gume pentru o Yamaha TDM 900, dimensiunile fiind 160/60/R17 si 120/70/R18. Am gasit aceste 2 anvelope la gumi7.ro: http://www.gumi7.ro/ro/tire/100899/METZELER-ROADTEC+Z8+INTERACT-120-70-R18.html http://www.gumi7.ro/ro/tire/97976/METZELER-ROADTEC+Z8+INTERACT-160-60-R17.html Aveti ceva pareri sau sfaturi despre acest model, Roadtec Z8 Interact ? Sunt ok cei de la gumi7, aveti experienta cu ei ? Ce alte gume de sosea mi-ati recomanda, experiente pro-contra, sau ce alte magazine ? Exista vreun model de gume de touring - soft offroad, gen Anakee, pentru dimensiunile mele ? Am vazut ca foarte putine magazine au optiunea sa cauti un set de gume dupa modelul moto... Mersi mult, astept parerile voastre ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Anul asta am optat pentru RoadSmart 3...pret bun la FCP.ro (Mistode) varianta non SP (varianta sp e pentru motorete mai usoare gen nakeduri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 O varianta buna de viraje ar fi Dunlop SportSmart 2 MAX. Cu astea te mai intelegi si cand e umed pe jos, nu danseaza precum D211 sau D212 care-s facute doar pentru vreme cu soare si asfalt uscat. Daca vrei sa fii sigur pe timp de ploaie dar si ceva viraje, atunci incearca Pirelli Scorpion Trail 2 sau Metzeler Tourance Next. Niciodata un cauciuc bun de ploaie nu va fi la fel de bun precum un caciuc de viraje pe uscat, asa ca mereu va trebui sa faci un compromis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor_tigau Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 M-am uitat la pirelli scorpion trail 2, pacat ca nu exista si pentru roata fata la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 (editat) M-am uitat la pirelli scorpion trail 2, pacat ca nu exista si pentru roata fata la mine... atunci alege Dunlop SportSmart 2 MAX, eu cam asta am luat pentru un CBR500R 2016 si sunt chiar multumit pe viraje chiar si pe timp de ploaie. https://anvelopemoto.eu/model-2017-dunlop-sportsmart-2-max/ Editat Aprilie 12, 2018 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor_tigau Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Acum am niste Dunlop, imi scapa modelul, le-am avut de noi, au tinut 2 ani si vreo 10 K km, dar in ultimii 2-3K de km si-au pierdut complet elasticitatea, si fug ca naiba si pe uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Dunlop/SportSmart-2-Max.htm » Post actualizat in 12 Apr 2018 08:38Acum am niste Dunlop, imi scapa modelul, le-am avut de noi, au tinut 2 ani si vreo 10 K km, dar in ultimii 2-3K de km si-au pierdut complet elasticitatea, si fug ca naiba si pe uscat oricum toate anvelopele isi pierd din proprietati odata cu trecerea timpului. Daca ai un compound soft, in timp va deveni mai greu de incalzit, nu vei avea aceeasi aderenta ca unul nou,. Daca vei avea unul hard, atunci va deveni opinca la franare si mai mult vei aluneca decat vei dori sa franezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Sunt serioși cei de la gumy7, runflat-Uri cumpăr doar de la ei. Mi a spus tipa clar la tel ca durează pana îmi ajung acasă 11 sau 12 zile și așa a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Daca banii nu sunt o problema pentru tine: Continental RoadAttack 3. sunt orientate spre asfalt pentru mers mai tare. Mai bune si pe uscat si pe ud decat ScorpionTrail2Daca vrei un pic de off road (drum de tara, pietruit, etc) + mers sprinten asfalt: Pirelli Scorpion Train 2. Pentru orice altceva deja tre sa te bagi la crampoane. Pe iarba/campie/noroi etc danseaza si Scorpioanele de nu se vad. Daca mergi exclusiv asfalt cu 1km de drum de pamant pana la manastirea nu situ care (drum pe care ai putea sa-l faci cu orice naked), poti sa iei Dunlop sportSmart 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 ca si parere despre gumi7 nu pot zice decat de bine. am cumparat pana acum peste 10 cauciucuri de la ei. Sunt din Bulgaria, de aceea si durata mai mare de livrare, in jur de 7 zile au durat comenzile la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 +1 LimpTA in legatura cu Conti. Cu varianta un pic out-dated (RoadAttack 2) se poate atinge pe jos cu scarita TDM-ului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 +1 LimpTA in legatura cu Conti. Cu varianta un pic out-dated (RoadAttack 2) se poate atinge pe jos cu scarita TDM-ului ) Pai m-am inspirat de la baietii pe advrider care au pus pe KTM-uri dupa ce au tocat gumele stock (scorpion trail 2 care sunt mai mult decat decente pentru mers civilizat-sprinten), si au zis toti ca e nebuneala cu Conti RA3-urile astea. Mai ales ca lumea merge cu ele numai in goarna. Sunt curios sa le bag pe circuit sa vad cum sunt fata de cele stock. Si nemtii aia de la Motorrad le-au dat castigatoare anul trecut. Na, ai de unde alege, depinde cum mergi, unde mergi. Sunt gume pentru toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor_tigau Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Astept acum sa imi raspunda cei de la gumi7, ca i-am intrebat de DOT. Pretul la niste Metzeler Roadtec Z8 e ciudat de bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 astept parerile voastre ! este topic dedicat pentru anvelope, poate acolo gasesti mai multe raspunsuri /index.php?/topic/599162-cauciucuri-totul-despre/page-191 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 +1 pt gumi7. Am luat anul trecut de la ei Pirelli Angel ST, drept ca dot 15, dar eu nu sunt asa simandicos Ca idee, am contracte cu distribuitori de anvelope auto, dot-ul apare in sistem cand dai comanda DAR exista prevedere clara in contract ca nu poti refuza daca vin cu un an mai vechi (daca scrie dot17 si vin 16 le iei obligat-fortat, doar daca vine 15 in loc de 17 le poti refuza). Toti producatorii si distribuitorii au stocuri, productia se face in loturi, nu cate 10-15 buc (exagerez) din fiecare model/dimensiune. In principiu n-au nici pe dracu' pt ca sunt pastrate in conditii OK si nu suntem la motogp sa le aduca aia in camioane climatizate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 (editat) Eu m am avut pe TDM ROadsmart 3. M-au dus pe mine 11000km, si mai duc inca 5000KM. Am mers mult si pe drept, ceva naveta cu munca. Am mers si curbe destule. Am prins si super ploaie torentiala. AM mers pe curbe, pe ploaie-Lepsa. S-au comportat exemplar. Anterior, TDM ul era incaltat cu Metzler, mi s-au parut groaznice. Diferenta a fost enorma-si atentie, aveau carne inca, le-am schimbat ca nu ma simteam in siguranta cu ele. Daca vrei ceva sa te tina, eu recomand fara griji Roadsmart 3-sau 4 daca a aparut » Post actualizat in 12 Apr 2018 11:31 Si daca vrei ceva mai mult orientat spre performanta , in detrimentul numarului de km, ai Pirelli Angel GT. Asta, din reviewuri, duce cam 12000km Editat Aprilie 12, 2018 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor_tigau Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Mersi mult, aparent sunt foarte bine in teste si Conti Road Attack 3... doar ca usor mai scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Mersi mult, aparent sunt foarte bine in teste si Conti Road Attack 3... doar ca usor mai scumpe. Pai fix aia e diferenta intre ele. Conti-urile sunt pentru mers un pic mai sportiv, ca de-aia dai banii. Pana sa apara RoadAttack3 singura optiune a mea era Dunlop RoadSmart3. De-aia am zis mai sus ca depinde de ce vrei tu de la gume. Daca nu ii dai gorneta mergi pe dunlop. Macar la dunlop stii ca tin si cand se mai tocesc, fata de altele care dupa jumatatea vietii deja incep sa se coaca si sa piarda grip. Cu rezistenta in timp nu stiu cum stau nici unele nici altele ca pe mine nu ma tine un set mai mult de un sezon din pacate. Colegii de mai sus iti pot detalia si cum se comporta dupa mai multe cicluri de incalzire poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Mai scumpe si peste, ai roadtec 01. Cica sunt o idee peste. Zice gura targului. NU stiu sa va zic peste sezon, ca si eu le-am dus 1 sezon, iar acum , TDM ul nu mai e la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Aprilie 17, 2018 Share Postat Aprilie 17, 2018 Nu reusesc sa gasesc pe net asa ca o sa intreb aici, stiu ca poate suna a intrebare stupida. Care e durata de viata in general la cauciuri? Ma refer in numarul de km. 10mii-20mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate