Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 345
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

 

:blink: :baldy:

Na serios , ducati si mai vreo doua echipe se auzeau misto,nu mai retin care ,restu zornaiau.Asta a fost prin 2008-2010.Dar am fost si la o cursa sbk pe Imola care mi-a placut mult mai mult decat gp (sunet,motorete) aici nu stiam decat pe Sykes si Melandri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa ca de acum inainte nu se mai recomanda Hayabusa incepatorilor, ci H2R :) Asta e reperul acum.

H2 ca R-ul nu are ce cauta pe strada... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

 

Monstruletul de 310 CP va “fi pe rosu” pe testerul celor de la FW Developments, DynoJet 250i.

“Experimentul” va incepe la standul Kawasaki ora 20:30. In fiecare zi incepand cu 22 pana pe 30 noiembrie, la salonul Motorcycle Live din Birmingham NEC.

Am fost eu. Motocicleta e tare ridicata in slavi si infernal de zgomotoasa. A fost intradevar pusa pe dyno insa nu am reusit sa ajung aproape de ea odata pornita. Insa nu a fost cea mai radicala Kawasaki expusa!

 

Pret £44.000 respectiv £22.000 pt H2

 

post-29419-0-74761500-1418087045_thumb.jpgpost-29419-0-25666300-1418087049_thumb.jpgpost-29419-0-30027000-1418087052_thumb.jpgpost-29419-0-33786900-1418087062_thumb.jpg

Editat de GPauL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-a placut faza de la minutul 8:00 din acel clip, cand s-a saltat pe o roata motocicleta foarte agresiv... acu nu stiu daca o fi fost dezactivata electronica, sau redusa destul de mult, dar felul in care s-a ridicat (si s-a trantit inapoi pe asfalt), ma face sa cred ca l-a surprins si pe pilot. Parca era un incepator care deschide pentru prima data gazul la un miar :D

 

Asa ca de acum inainte nu se mai recomanda Hayabusa incepatorilor, ci H2R :) Asta e reperul acum.

 

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Mult prea mare pretul

Nu tu esti clientul tinta. Este pt echipele profi sau de amatori din campionatele regionale (Alpe Adria imi vine in minte). Daca 2-3 is iiau asa ceva, ceilalti care lupta pt puncte vor fi obligati sa investeasca multi bani.

Editat de JAGI
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Neah... nici eu nu o vad in competitii. E doar o replica a motocicletei de motogp, care va fi cumparata de colectionari (Jay Leno :D ) sau alti oameni cu bani multi. E exagerat de scumpa, avand in vedere ca nu s-au facut eforturi suplimentare pentru cercetare-dezvoltare. Practic e material de motogp utilizat in trecut (ingropat, cu care nu se mai poate face nimic), asa ca s-au gandit sa il faca bani :) I-au pus faruri in admisie, au schimbat evident ambreiaj, cutie, motor, electronica, etc., ca doar nu le lasau pe alea de curse, iar rezultatul final l-au pus la vanzare cu suma aia imensa de bani. Ce tehnologie au folosit si cat i-au costat productia acestei motociclete, incat sa coste cat un Porsche 911 Turbo S?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Nu va participa la nicio competiție internațională transmisă la tv. Așadar: nicăieri.

Mai mult, având în vedere greutatea și ampatamentul, îmi permit să intuiesc faptul că nu va fi foarte rapidă pe circuit. E motoretă de top-speed și eventual de drag-racing, un fel de "Hayabuza made by Kawasaki".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asadar....este un esec total din toate punctele de vedere...am avut ocazia sa o vad live ...ambele variante...cred ca inginerii si design rii de la kawa trebuie trimisi intr o vacanta ptr reabilitare... :))))))

 

...Nici chiar așa. Departamentul de PR al Kawasaki ne spune că este prima motocicletă de serie cu motor supra-alimentat. Nu am verificat, dar tind să-i cred. Dar e adevărat ca design-ul (cel puțin la H2) este... disgrațios, exagerat. Noul R1 este mult mai frumos și mai... european.

 

Incepeti comanda pana nu se epuizeaza stocul:

http://olx.ro/oferta/2015-kawasaki-ninja-h2-ID30Wg3.html#34ddda029b

 

Dacă au ajuns să fie nevoiți să pună anunț pe olx, e bine. Apreciez în schimb filosofia din spatele anunțului: hai să folosim multe nume prescurtate de sisteme, să facem paralele cu competiții cunoscute de care a auzit tot târgul și să ilustrăm totul cu o poză cu altă motoretă (H2R), de circuit. Target clar: amatorii de X6 alb.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

. Target clar: amatorii de X6 alb.

:crack:

Au gresit si puterea reala.

Ca sa ii atraga trebuia sa scrie 300 si ca o data ce cumperi acest model,vei deveni cel mai tare din parcarea de la victoriei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mi se pare super smechera mobra ca si design.. e o chestie de gust, nu se prea discuta.

 

Nici mie nu-mi place X6, dar pana la a judeca un om dupa faptul ca si-a luat masina aia e cale lunga. Daca era asa basculanta, n-o mai scotea BMWul in productie.. dar unii sunt mai stilati decat designerii de la BMW...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BMW a scos mașina aia pentru că sunt mulți cocalari și parveniți care sunt pregătiți să cumpere un asemenea gunoi la suprapreț. Păi proști să fie să nu "vrea" să facă bani.

 

Subliniez că nu critic aici calitatea mașinii (nu am așa ceva, deci nu mă pronunț), ci rațiunea care se află în spatele modelului: cât mai mare și cât mai ostentativ, degeaba. Motor mare (că deh, e greu de urnit tancu'), consum pe măsură (păi dacă am bani de benzină băh sărmacilor, să se vadă!), roate mari (ca să vă privesc de sus bă, că io-s b0$$), și să fie SUV, că io am nevoie dă protecție când mă dau tare cu ea (că e SUV sport, da?), intru pă contrasens și-l iau în bot pe sărmacu ăla cu Logan/Matiz/motoretă/alt vehicul de plebeu. Să moară el, nu io!

Editat de PzKpfW
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...