tzunoi Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Păi..mi-e dor de un topic cu povești à la Muretto. Ne mai povestești, te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 5 hours ago, acalin said: Acu am doua intrebari: as putea contesta amenda si sa cer avertisment avand in vedere ca fapta nu prezinta un pericol social ? Cred că cel mai bine ar fi sa postezi aici o copie după procesul verbal, după ce maschezi datele personale, pt a vedea daca a fost un abuz din partea poliției sau ești vinovat și de altceva in afara de lipsa actelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Pare fix genul de poveste care urmeaza dupa " Am crezut ca n-o sa stau prea mult asa ca n-am luat actele cu mine" A fost odata ca niciodata un fat frumos plin de el si de trickuri Pe-un cal agitat si incaltat cu niste slickuri Acte, normal ca nu avea, caci daca avea, nu se mai povestea Si cum mergea el agale si in zig-zaga-zuga-laga-ziga-laga-za De nici nu stii de unde, atrasese atentia omului span, asupra sa Mai baiete treci pe dreapta si prezinta documente Ti le-as da dar nu le am ca eu merg la mine in proximitatea cartierului, ce plm imi trebuie acte, tu nu vezi in plm ca nu am facut nimic, e strada goala, nu am deranjat pe nimeni, ce esti asa bulangiu vrei sa ma arzi, nu vezi ca eu sunt baiat de treaba? Plm, da-mi acolo amenda pt acte, desi nu prea merit ca sunt langa casa, si vad eu cum o contest, si plm, auzi, daca as fi avut actele la mine pt ce mai imi dadeai amenda? aa? ia zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Eu am auzit ca de la anul se desfiinteaza tribunalele. Politistul stie legea, o aplica ,si gata. Te-a invatat minte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Judge Dredd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 3 ore, Silver Arrow a spus: ... (bine ca nu ai bagat-o pe aia ca iti incalzeai gumele) De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Io intreb serios. Nu e bine sa le incalzesti? Nu e bine sa spui ca faci asta? Nu e bine sa crezi ca le incalzesti cand de fapt e doar efect placebo? Care-i motivul pentru care a bine ca nu a bagat-o p-aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Şi eu fac zigzaguri în banda mea cînd mă plictisesc de uit unde am plecat. Atunci cînd maşina din faţă se trage pe dreapta iar ăla din spate ia distanţă realizez şi mă cuminţesc. Altfel, amestec aditivul din benzină, calibrez giroscopul şi senzorul de înclinare la Hornetă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 In era 5g ,supermegatelefoanelor si a tehnologiei,actele sunt de prisos.Sa cari nspe acte dupa tine e o prostie.In strainatate inteleg dar in tara e o aberatie. Intr-un minut esti verificat foarte usor.Zicea cineva ca nu e cu poza jucaria politistilor,gresit e cu poza dupa ultimul buletin. Suntem in secolul XXI totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 4 ore, Starcream a spus: Sunt patit. E o placere sa mergi lunar la parchet sa te rogi de procuror printr-o cerere sa iti prelungeasca dovada Confirm! De mâine cred că somez trei luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 24, 2020 Admin Share Postat Iunie 24, 2020 Păi nu ți-ai luat permisul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Cine dreq l-a mai văzut de pe 1 septembrie?! Mâine se pronunță instanța. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 3 ore, ilarionciobanu a spus: Io intreb serios. Nu e bine sa le incalzesti? Nu e bine sa spui ca faci asta? Nu e bine sa crezi ca le incalzesti cand de fapt e doar efect placebo? Care-i motivul pentru care a bine ca nu a bagat-o p-aia? Cand o sa alergi pe circuit unde vrei sa fi cu o zecime de secunda mai iute decat ceilalti nu ai decat sa incalzesti gumele. Dar cand mergi de colo colo in oras, pe un asfalt plin cu fisrui, gropi, praf etc, daca tu vezi vreo utilitate esti liber sa o faci. E o tara libera (cat de cat). E bine ca nu a bagat-o cu gumele ca sa nu se faca de cacao pina la capat, fie si in fata unui politist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Asa, omul a facut cateva serpuiri pe o banda latime sau mai putin. S-a acomodat cu motocicleta, s-a plictisit si a tras de doua-trei ori de ghidon stanga-dreapta. Voi realizati pe ce discutati aici? Daca mai era ChrisRR activ, cred ca ii dadeam dreptate daca se lua de voi... Si nici nu mai e carantina, sa zici ca se plictiseste lumea si cauta nod in papura pe forum. Editat Iunie 24, 2020 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Amenda e pe bună dreptate daca nu aveai actele la tine. Dacă ai fi fost in regulă și zici că ai toba stock puteai "să-i dai peste cascheta" usor daca avea o atitudine de bulangiu că nu avea ce să-ti facă. Aia cu "găsesc eu pentru ce sa.ti dau amenda" e expirata, daca ești ok cu actele/motocicleta poți să-i vorbești ca la ultimul prost și atât timp cât nu îl injuri nu are ce să-ți facă. Dar, cum spuneam, treb sa ai tu dreptate că să-ți poți permite luxul asta. Cat e jumate din minim pt amenda aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Uuuuuuuu, cum stati fariseilor cu biblia in mana si piatra in san ascunsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Pana la urma ce articol din Codul Rutier e trecut in PV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Și eu făceam slalom imaginar cu poliția în spate (naiba știe când a apărut) și am fost întrebat "ne credem la circ"? Am zis că nu (de fapt, am dat din cap că nu) și au plecat. Șandramaua mea nu-i chiar bicicletă și li s-a părut că oscilează prea rapid. Cu actele sunt în regulă, dar cu LED-urile și toba nu prea. Dar sunt conștient că fără acte risc amendă, așa că le am tot timpul la mine. Editat Iunie 24, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Păi trebuie să ai actele la tine. Eu chiar aștept să se introducă chipul, să scap de acte și carduri. Sau să meargă totul strict cu amprentă sau iris-scan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Acum 10 ore, Djenavar a spus: Uuuuuuuu, cum stati fariseilor cu biblia in mana si piatra in san ascunsa ahahaa faci ce vrea (cuvant urat) ta ATATA TIMP cat nu deranjezi/pui in pericol pe cineva end of story. Acum 9 ore, Lucian_M a spus: Păi trebuie să ai actele la tine. Eu chiar aștept să se introducă chipul, să scap de acte și carduri. Sau să meargă totul strict cu amprentă sau iris-scan. eu vreau neaparat unul cu seria 666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Cică toate au, te-ai scos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Acum 58 minute, frigider a spus: faci ce vrea (cuvant urat) ta ATATA TIMP cat nu deranjezi/pui in pericol pe cineva end of story. Cine decide daca deranjezi sau pui pe cineva in pericol? De fapt tu ai gandit ''cat timp cred EU ca nu deranjez....'' Ceea ce este cu totul altceva. Si de aceea s-au inventat reguli si legi, ca sa stim exact cum vine treaba cu deranjul si pericolul. Si nu este chiar end of story unde crezi tu. Uite unde este de fapt: Mergi sa zicem prin oras cu 70 km/h in loc de 50 km/h , un prost trece strada prin loc nepermis si dai peste el si crapa. Si te vei alege cu o condamnare cu suspendare. Ai exemplul viu al colegei de la TM. Adica ca sa fiu mai clar: TU ai crezut ca nu pui pe nimeni in pericol, si iata ca justitia este de alta parere. SI abia aici este end of story. E drept ca este cam nasoala. @misionaru asta cu acomodatul nu o stiam. E chiar mai cretina decat aia cu incalzitul gumelor. Dar fiind foarte posibil ca eu sa fiu ala defect, de dimineata cand m-am suit in masina, am plecat si am facut cateva serpuiri, am claxonat, am dat ceva flash-uri, am pus o frana brusca la 100 km/h si am facut si o intoarcere cu frana de mana. Ca sa ma acomodez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Acum 23 minute, Silver Arrow a spus: Cine decide daca deranjezi sau pui pe cineva in pericol? De fapt tu ai gandit ''cat timp cred EU ca nu deranjez....'' Ceea ce este cu totul altceva. Si de aceea s-au inventat reguli si legi, ca sa stim exact cum vine treaba cu deranjul si pericolul. Si nu este chiar end of story unde crezi tu. Uite unde este de fapt: Mergi sa zicem prin oras cu 70 km/h in loc de 50 km/h , un prost trece strada prin loc nepermis si dai peste el si crapa. Si te vei alege cu o condamnare cu suspendare. Ai exemplul viu al colegei de la TM. Adica ca sa fiu mai clar: TU ai crezut ca nu pui pe nimeni in pericol, si iata ca justitia este de alta parere. SI abia aici este end of story. E drept ca este cam nasoala. @misionaru asta cu acomodatul nu o stiam. E chiar mai cretina decat aia cu incalzitul gumelor. Dar fiind foarte posibil ca eu sa fiu ala defect, de dimineata cand m-am suit in masina, am plecat si am facut cateva serpuiri, am claxonat, am dat ceva flash-uri, am pus o frana brusca la 100 km/h si am facut si o intoarcere cu frana de mana. Ca sa ma acomodez. ok, suna extrem, ma refeream la zig-zag pe banda ta. viteza excesiva nu e ok. poate vrei sa mergi in poponeata pe rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Sau cu una sau doua roti pe sus :)) intai cu una, și apoi cu doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 (editat) Acum 15 minute, robert23mg a spus: Sau cu una sau doua roti pe sus :)) intai cu una, și apoi cu doua nope, wheelie e rau pt trecatori, poa sa iasa prost repede. *decat daca "strada permite" Editat Iunie 25, 2020 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate