mircea.cazachevici Postat Martie 26 Share Postat Martie 26 La 07.03.2025 la 14:22, mircea.cazachevici a spus: Doar ca si idee, relativ la meme-urile alea cu "sa vedeti voi cat o sa va coste bateria cand va cadea": Am fost azi la revizia de 2 ani, cu 45.000 km la bord. Sanatatea bateriei: 96%. Si vorbim aici de o chinezarie de Spring, care nu are nici macar management termic al bateriei. Am fost azi si cu al 2-lea Spring din dotare la revizia de 3 ani. Sanatatea bateriei: 93% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 26 Share Postat Martie 26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 27 Moderatori Share Postat Martie 27 Acum 17 ore, mircea.cazachevici a spus: Am fost azi si cu al 2-lea Spring din dotare la revizia de 3 ani. Sanatatea bateriei: 93% Mno Mircea,daca azi tot e ziua ta de nastere,sa ai parte de tot ce-ti doresti si curent la discretie. Evident si traditionalul la mai multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 LMA, sanatate, si curent gratis de la stalp!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 Multam, multam, urati-mi soare din plin, ca fotovoltaicele de-abia asteapta sa incarce bateriile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
summer Postat Martie 31 Share Postat Martie 31 Acum 11 ore, Cap0ne a spus: Buna asta rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Las si eu asta aici, observ ca deja cantati prohodul BEV :))) Link: https://electrek.co/2025/04/14/global-ev-sales-march-2025/#:~:text=Global EV sales surged to,EV research house Rho Motion. Link: https://cleantechnica.com/2025/04/03/global-ev-sales-1-2-million-units-in-february-49-growth-yoy/ Acum sariti cu mesajele denigratoare, sunteti superbi din punctul acesta de vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Zici ca ai primit-o gratis masina asa le faci reclama. Nu ma intelege gresit, le prefer oricand cazanelor tdi vechi de 20 de ani care ne imbacsesc plamanii, dar e cale lunga pana sa fie main stream. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă 5 hours ago, TheHuskyCrobats said: Las si eu asta aici, observ ca deja cantati prohodul BEV :))) Link: https://electrek.co/2025/04/14/global-ev-sales-march-2025/#:~:text=Global EV sales surged to,EV research house Rho Motion. Link: https://cleantechnica.com/2025/04/03/global-ev-sales-1-2-million-units-in-february-49-growth-yoy/ Acum sariti cu mesajele denigratoare, sunteti superbi din punctul acesta de vedere Eu trec cu celeritate peste acest mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 7 ore, TheHuskyCrobats a spus: Acum sariti cu mesajele denigratoare, sunteti superbi din punctul acesta de vedere Desi ti s-a mai explicat se pare ca tu nu intelegi ca nu suntem impotriva EV-ului ci a obligativitatii lui respectiv eliminarea ICE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă ..... și ne izbăvește de cel viclean! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Și nu ne băga nouă pe gât frigiderele electrice! Amin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă fara nicio rautate, la electrice se fac teste de siguranta? greutatea aia marita nu cred ca ajuta la impact. punem raul in fata, zic. si nici la franare nu cred ca ajuta f mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat 14 minute în urmă Share Postat 14 minute în urmă Acum 15 ore, Nguyen a spus: Desi ti s-a mai explicat se pare ca tu nu intelegi ca nu suntem impotriva EV-ului ci a obligativitatii lui respectiv eliminarea ICE. Normal ca s-a mai spus pe topic chestiunea asta, dar se fac ca ploo. Acum 7 ore, frigider a spus: fara nicio rautate, la electrice se fac teste de siguranta? greutatea aia marita nu cred ca ajuta la impact. punem raul in fata, zic. si nici la franare nu cred ca ajuta f mult. Nu cred ca are imnportanta pentru ei. Macar la impact serios, functioneaza selectia naturala.Iti dau un exemplu, primul care a venit: Nu spun ca toate is asa. Uite inca una laudata: Daca pe ei nu-i intereseaza siguranta proprie, de ce iti bati tu capul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate