foxbat Postat Februarie 2, 2022 Share Postat Februarie 2, 2022 azi, scuter de 300, rosu 1 an (fara decontare directa), B8(Doamne ajuta) 241 ron anul trecut ceva gen 180..190 . ceva diferenta ii dar e ok. zic. se poate mai bine? daca da, unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 2, 2022 Share Postat Februarie 2, 2022 Mișto. Acum câțiva ani atât plăteam la motocicletă de 1200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 2, 2022 Autor Share Postat Februarie 2, 2022 pai ce sa zic..nu m-am uitat la cat era la vadero (1000) dar oricum cred ca e putin relevant daca bagam si inflatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 2, 2022 Share Postat Februarie 2, 2022 (editat) Acum 35 minute, foxbat a spus: azi, scuter de 300, rosu 1 an (fara decontare directa), B8(Doamne ajuta) 241 ron anul trecut ceva gen 180..190 . ceva diferenta ii dar e ok. zic. se poate mai bine? daca da, unde? Nu, nu se poate mai bine. Sau cel putin nu se poate in acest moment. 240-241 lei este cel mai de jos tarif. De la motor de 125 si pana la 1200 tariful este la fel. Editat Februarie 2, 2022 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 2, 2022 Share Postat Februarie 2, 2022 de curiozitate, cam ce % se da inapoi beneficiarului din comision?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 2, 2022 Autor Share Postat Februarie 2, 2022 sunt curios ce urmeaza la mobra, masina:) pare ca s-au scupit cu ~30% daca se si intampla ceva cu legea asta cu agresivitatea poate mai scand si accidentele ca i jale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 2, 2022 Share Postat Februarie 2, 2022 Acum 5 minute, apriliacluj a spus: de curiozitate, cam ce % se da inapoi beneficiarului din comision?? nu am inteles intrebarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 2, 2022 Share Postat Februarie 2, 2022 Acum 2 ore, MirceaB a spus: De la motor de 125 si pana la 1200 tariful este la fel Ptiu, și am oscilat între 2 modele de , una de 1200 și cealaltă de 1300. Ce credeți că am ales să cumpăr? 1300!!! Pe bogățiee - ie - ie - ie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 2, 2022 Share Postat Februarie 2, 2022 1 oră în urmă, foxbat a spus: sunt curios ce urmeaza la mobra, masina:) pare ca s-au scupit cu ~30% daca se si intampla ceva cu legea asta cu agresivitatea poate mai scand si accidentele ca i jale La masina s-a dublat ...... ultimul B de ani buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 (editat) B8 la Duster, fara decontari directe. Anul trecut 372.5 lei. Anul asta 758. Editat Februarie 3, 2022 de Pandy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 (editat) Acum 10 ore, apriliacluj a spus: de curiozitate, cam ce % se da inapoi beneficiarului din comision?? de obicei maxim 5 %. Eu tot timpul fac rca vizavi de DRPCIV (asta pentru Bucuresti) unde poti sa negociezi cu oamenii sa-ti incaseze putin mai putin decat taie ei chitanta. La moto/scuter era undeva la 10 lei asa ca nu imi pun problema, dar la masina lasa 30-40 lei sau mai bine. @MirceaB la ce am scris mai sus se referea Editat Februarie 3, 2022 de Mariusik85 x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Acum 9 ore, ENEOS a spus: Ptiu, și am oscilat între 2 modele de , una de 1200 și cealaltă de 1300. Ce credeți că am ales să cumpăr? 1300!!! Pe bogățiee - ie - ie - ie! Eu pana la o capacitate de 1200 am facut calcule. Posibil sa fie acelasi tarif si la motoare mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Acum 10 ore, foxbat a spus: sunt curios ce urmeaza la mobra, masina:) pare ca s-au scupit cu ~30% daca se si intampla ceva cu legea asta cu agresivitatea poate mai scand si accidentele ca i jale Esti naiv. Ti se pare cumva ca s-au scumpit asigurarile, ca urmare a cresterii nr de accidente ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Diesel 2.2 - B8 Anul trecut 800 lei 12 luni cu decontare directa la Allianz , anul asta ( acum 1 sapt) - 1200 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 (editat) Acum 1 oră, Pandy a spus: B8 la Duster, fara decontari directe. Anul trecut 372.5 lei. Anul asta 758. Cum zicea un coleg - scumpire de 30% clar. Acum 37 minute, ERU a spus: Esti naiv. Ti se pare cumva ca s-au scumpit asigurarile, ca urmare a cresterii nr de accidente ? Au pus pe seama că a dat faliment city sau care a fost, nu? Ceea ce suna (cuvant urat), da 1 firma faliment și clienții ălora (f multi ) se duc la restul firmelor, care în teorie (a mea cel puțin) ar trebui să scadă toți preturile sa vina lumea la ei. Ei bine nu, tzeapa rromaneasca - au scumpit toți cu 3(5)0%. Editat Februarie 3, 2022 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Decontarea directa e ca ABS’ul, e de-ajuns sa-ti trebuiasca o data si face toata diferenta de bani. Nu mi-as mai lua fara, decat daca te duci la circuit:))) Exemplu: acum un an jumate, in curtea unei reprezentante moto, cu locuri de parcare speciale pt moto. Un domn cu motoreta lui, furat de peisaj or smthng, sau gandul la oala de ciorba de acasa, s-a urcat sa plece, a cazut cand a ridicat cricul fix peste motocicleta mea. Toba infundata, protectii zgariate de la crashurile lui, minime etc. avea asigurare la city sau ceva de genul. Am intrat inapoi in reprezentanta, am deschis dosarul de dauna, au primit aprobarile instant si mi-au comandat atunci ce era de inlocuit. Fara batai de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Acum 14 ore, MirceaB a spus: Nu, nu se poate mai bine. Sau cel putin nu se poate in acest moment. 240-241 lei este cel mai de jos tarif. De la motor de 125 si pana la 1200 tariful este la fel. Confirm cele spuse de colegul MirceaB. Am facut de curand pentru motor de 850 si pentru 1800. tot 241 de lei am dat pentru 1 an de zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 3, 2022 Autor Share Postat Februarie 3, 2022 Acum 2 ore, ERU a spus: Esti naiv. Ti se pare cumva ca s-au scumpit asigurarile, ca urmare a cresterii nr de accidente ? are si asta un factor- stii ca fiecare accident care se intampla(nu al nostru personal), tot de noi ii platit, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Acum 4 ore, frigider a spus: Ei bine nu, tzeapa rromaneasca - au scumpit toți cu 3(5)0%. Bine că anchetează înțelegerea dintre niște rețele de dealeri care au convenit să nu ia oameni unii de la alții, că e cartel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Acum 4 ore, frigider a spus: Cum zicea un coleg - scumpire de 30% clar. Care 100%. Eu am platit la aceeasi masina 299 anul recut si 605 anul asta. trecut* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 De la 440 la auto, acum 671. De la 190 la moto, acum 240. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Am mai spus-o si pe alt topic. Scumpirile in unele cazuri au fost si de 150%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Diesel 2.2 cu Bonus 8 -> 940 lei / an anul trecut nu exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Acum 8 ore, frigider a spus: Au pus pe seama că a dat faliment city sau care a fost, nu? Ceea ce suna (cuvant urat), da 1 firma faliment și clienții ălora (f multi ) se duc la restul firmelor, care în teorie (a mea cel puțin) ar trebui să scadă toți preturile sa vina lumea la ei. Ei bine nu, tzeapa rromaneasca - au scumpit toți cu 3(5)0%. Se da urmatorul enunt: Pagubele produse de falimentul unui jucator din piata, adica dosarele de dauna ramase in aer, sunt acoperite dintr-un fond de garantare. Fondul respectiv a fost creat prin contributia tuturor jucatorilor. Prin acoperirea pagubelor, fondul se goleste (partial sau total) si trebuie alimentat din nou. Pana sa apara clientii cei noi care nu (mai) au asigurare, firmele stiu (estimeaza cu suficienta acuratete) acum cat trebuie sa cotizeze pentru realimentarea fondului. Se cere: 1. ghiciti de unde iau firmele banii pentru contributia la fond 2. elaborati o noua teorie in legatura cu evolutia preturilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 3, 2022 Share Postat Februarie 3, 2022 Preturile sunt o combiatie intre cat considera ei ca suporta piata si cat le permite politicul sa incaseze din suma aia. Restul sunt povesti pentru fraieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate