Tumtum Postat Ianuarie 30, 2020 Share Postat Ianuarie 30, 2020 Acum 7 ore, Nicku_R a spus: Salutare! Il vreau eu Ai p.m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuspmg Postat Februarie 1, 2020 Share Postat Februarie 1, 2020 La 30.01.2020 la 6:51, Villy_129 a spus: Mai este valabil anuntul? Salut, ce marime sunt pantalonii ? Salut! Nu mai este valabil! Imi pare rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Villy_129 Postat Februarie 3, 2020 Share Postat Februarie 3, 2020 La 01.02.2020 la 12:59, mariuspmg a spus: Salut! Nu mai este valabil! Imi pare rau! Multumesc frumos oricum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KONGLY Postat Februarie 5, 2020 Share Postat Februarie 5, 2020 (editat) Salut ,cum scrie si topicul donez cauciucuri michelin pilot power 120/70/R17 si 180/ 55/ r17 dotul ester 2016 respectiv 2017 daca nu gresesc uzura este sa zicem de 50% un sezon mai merg lejer , momentan sunt inca pe motocicleta si o sa le schimb cand va incepe sezonul sa zic asa . Initiez acum topicul pentru acele persoane care vor sa achizitioneze cauciucuri sh in primavara si sa nu mai dea bani pe ele le donez eu cu mare drag . Editat Februarie 5, 2020 de KONGLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 8, 2020 Share Postat Februarie 8, 2020 Saut! Daca mai este valabil anuntul, as dori sa le iau eu pentru elevii mei. Doresc de mult sa le organizez in clasa un centru de documentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 9, 2020 Share Postat Februarie 9, 2020 e donatie sa inteleg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KONGLY Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 da ma cum am zis caciucurile inca sunt ok dar eu vreau sa le schimb si daca vrea cineva sa le ia ok daca nu o sa ramana unde le schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Februarie 18, 2020 Share Postat Februarie 18, 2020 La 18.01.2020 la 22:16, Pandy a spus: GPS-ul asteapta sa plece spre colegul Marius. Intre timp: Sunt intr-o stare buna, se mai pot folosi o vara. Sunt originali, Nike Turbo II, marime 45, talpic 29 cm. Singura mare problema, pentru mine care sunt alergic, nu stiu cum au prins o forma ciudata de mucegai sau ceva asemanator in unele arcuri. Zona exterioara respectiva are un miros specific si am incercat multe metode, dar nimic nu mi-a reusit. Salut, Daca mai sunt disponibili, ii vreau eu. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 20, 2020 Share Postat Februarie 20, 2020 La 27.12.2019 la 21:58, Adrian M. a spus: kit 4x2Gb DDR3 CORSAIR XMS3,cu radiatoare. 1600Mhz, latenta 9-9-9-24, 1.65V ver 2.3a. Făcut upgrade de 2x8Gb. Predare în București sau în apropiere. Contact, pm, aici, sau la 0743 180 271. inca valabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Februarie 20, 2020 Share Postat Februarie 20, 2020 le vreau eu,mersi te sun pt detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Februarie 22, 2020 Share Postat Februarie 22, 2020 Stie careva un copilas amarat? Vreau sa ii donez un Ipad mini prima generatie, 16 gb, wifi. Are folie pe ecran si o carcasa de protectie, tip carte. Vine cu cutia originala si incarcator. Tableta este invechita datorita softului, insa hard este impecabila - inclusiv bateria care tine "ca in prima zi". Am pus pe ea o sumedenie de jocuri, ar fi minunat daca s-ar putea conecta cumva si la net ca sa se bucure de iutub prin browser. Pe cheltuiala mea o trimit prin curier oriunde in tara. Astept ajutor....poate reusim sa punem zambetul pe buze unui copilas.... PM sau O72264O863 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 (editat) Salut, De dat un intercom, chinezarie de pe Wish,primită cadou, model Interphone V-1200. Dacă il dorește cineva Pm. Editat Februarie 24, 2020 de Supa La Plic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Acum 13 minute, Christian 1 a spus: Ai pm. Si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandan Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Donez 2 seturi de plăcuțe frana Brembo Vedeți voi după cod.ce și cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Am gasit uitate in dulap mesade de la echipamente mai vechi de care nu mai am nevoie. O mesada termo si antivant de la o geaca Vanucci (cred ca Okobango sau ceva de genul se numea geaca) - marimea 48, nu imi amintesc sa fi purtat vrodata mesada, geaca am distrus-o intr-un accident la a doua sau a treia purtare. O mesada termica doar Roleff de cand eram tanar si purtam M. Aceasta a fost purtata mai pe indelete, dar in stare f. buna. O mesada antivant pantaloni dama Heine Gerike, marimea 36, purtata si asta, dar in stare f. buna Daca ii sunt utile cuiva le dau cu draga inima, asa ca va rog sa ma contactati aici sau la o751.894.785, Marius. In Iasi le duc cu placere cui ii trebuie (si nu are Coronavirus). In tara doritorul isi asigura transportul dupa cum crede de cuviinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 Salut..doresc eu ceva Ai mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 Acum 28 minute, catalin10 a spus: Salut..doresc eu ceva Ai mesaj. Le trimit dupa ce primesc adresa - mesada Rollef si mesada antivant de dama sunt deci rezervate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 Am dat adresa Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Martie 16, 2020 Share Postat Martie 16, 2020 (editat) La 15.03.2020 la 14:12, catalin10 a spus: Am dat adresa Multumesc Am am facut un AWB la fan curier. Te anunt cand il ridica pentru livrare. In principiu a ramas asadar mesada termo si antivant de la geaca Vanucci . Cred ca pot fi purtate si pe sub o geaca obisnuita, nefiind necesare conectarea obligatorie cu geaca moto. Am vazut ca s-a strecurat o greseala, numarul de contact este o751.894.685. Editat Martie 16, 2020 de Marius Mihasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Martie 17, 2020 Share Postat Martie 17, 2020 ok,,,multumesc inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 17, 2020 Share Postat Martie 17, 2020 Bună ziua tuturor! Se donează: 1. Telefon mobil Samsung Galaxy S4, stare tehnică și estetică foarte bună, baterie schimbată. 2. Telefon mobil HTC One X, stare tehnică și estetică foarte bună. 3. Telefon mobil HTC One M8, stare tehnică și estetică foarte bună. 4. Telefon mobil Nokia 101 dual sim, stare tehnică și estetică foarte bună, aproape nefolosit. Încărcător original. 5. Hard drive SSD Samsung 512 GB, 2.5" SATA6.0 Gbps,stare excelentă, perfect funcțional. A fost folosit mai puțin de un an. Aș prefera să dau telefoanele împreună dar nu e obligatoriu. Predare personală în București când ajung pe acolo, sau pe unde mă mai învârt pe lângă București (sală, cumpărături etc.). First come first served. Contact la 0722.640.268. De preferat, rezervați aici produsele ca să nu creăm confuzie și ulterior mă contactați. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Martie 17, 2020 Share Postat Martie 17, 2020 (editat) salutare! sa indraznesc a solicita HTC M8 și hard-ul Samsung?! Aduc si o bere... DOUA! + UNA DATORIE! Editat Martie 17, 2020 de De 3 Lei CuiE inca un produs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPZ Postat Martie 17, 2020 Share Postat Martie 17, 2020 Salut, as vrea Samsung Galaxy S4, daca mai este valabil. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Martie 17, 2020 Share Postat Martie 17, 2020 Salut. Eu ma inscriu pentru SSD. Daca mai e valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 17, 2020 Share Postat Martie 17, 2020 2 hours ago, De 3 Lei CuiE said: salutare! sa indraznesc a solicita HTC M8 și hard-ul Samsung?! Aduc si o bere... DOUA! + UNA DATORIE! Rezervate. 32 minutes ago, GPZ said: Salut, as vrea Samsung Galaxy S4, daca mai este valabil. Multumesc. Rezervat. 25 minutes ago, Pandy said: Salut. Eu ma inscriu pentru SSD. Daca mai e valabil. E promis lui "de 3 lei". Îți dau o bere în schimb... Disponibile: HTC OneX. Nokia 101. A mai apărut un Mini Bluetooth Speaker Beats by Dr. Dre, 5W. Funcționează excelent, atât că nu îl mai ține acumulatorul, trebuie alimentat prin USB sau de la o sursa externă. Vine cu cutia și instrucțiuni plus cablu USB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate