adrianm Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca intru Imparatia Sa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Nu l-am cunoscut, dar după vorbele voastre, frumos om! Odihnește-te în pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 13 Admin Share Postat Februarie 13 Am comandat o coroană frumoasă de 500 ron. Are 110 cm înălțime, revin mâine cu poze. Până acum mai avem în plus față de cei 500 achitați în jur de 1000 ron. Diferența care se adună v-o fac cunoscută, o pun într-un plic și i-o dau lui Mircea să o ducă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 bravos! multumim! ____ PS. topicul asta de donatii as zice sa-l lasi deschis saptamana asta, si dupa ce au intrat toti banii sa-i trimiti saptamana viitoare Familiei ca nu toti au ING, si poate dura si cateva zile pana se opereaza toate transferurile facute catre tine, si sa fie totul impreuna, nu in 2-3 plicuri, zic eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WhiteWolf Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Greu de acceptat o asemenea trista veste,cu atat mai mult cu cat este vorba despre omul bun, vesel,jovial,șugubăț la vorba,care a fost Ivan. Noi,camarazii motociclisti, nu te vom uita. Dumenezeu sa-ti ierte pacatele,iar odihna sa-ti fie vesnica! Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 13 Admin Share Postat Februarie 13 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: PS. topicul asta de donatii as zice sa-l lasi deschis saptamana asta, si dupa ce au intrat toti banii sa-i trimiti saptamana viitoare Familiei ca nu toti au ING, si poate dura si cateva zile pana se opereaza toate transferurile facute catre tine, si sa fie totul impreuna, nu in 2-3 plicuri, zic eu... Da, și asta este o variantă, deși acum tranzacțiile intră instant aproape. Ideea e că nu știu cum reacționează familia, poate nu vor să le dăm bani, eu știu? Așa acolo le dă Mircea plicul. Mai vedem până mâine, ne mai gândim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Nu l-am cunoscut personal pe Ivan, dar era o placere sa-l citesc aici. Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Ivan a fost pritre cei cativa de pe forumul asta, pe care scriu de 19 ani si citesc de vreo 24, pe care nu i-am cunoscut, dar i-am respectat doar din on-line. In ultima vreme apar, din pacate, tot mai putini useri noi care sa castige respect doar din on-line. Toata lumea acum pretinde respect de la prima postare, ca asa e politicaly correct. Le reamintesc ca nu e asa, politetea si respectul nu sunt obligatorii prin nicio lege, nici macar azi, cand discriminarea pozitiva e in mare voga, cand libertatea de exprimare nu numai ca e limitata mult, dar e chiar incalcata prin invocarea unor reguli sau legi care nici macar nu exista. Asadar, incepatorilor, luati aminte: respectul pe care cei din jur sunt obligati de noile "tendinti", sa vi-l acorde este egal cu zero. Respectul celor cu care interactionati real sau virtual se va confirma, cu exceptia celor cu care veti deveninprieteni, atunci cand nu veti mai fi printre cei vii. Amintiti-va asta ori de cate ori aveti pretentia nejustificata la respect din oficiu. Respectele mele, Ivane, orunde ai fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faher Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Asfalt uscat, acolo unde esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Dumnezeu sa-L ierte si sa-L odihneasca ! A ramas forumul mai sarac, ne va lipsi prezenta lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 (editat) Cine dorește sa il conduca pe ultimul drum pe Ivan Pedala, pe motor/conserva/per pedes este binevenit joi, 15-02-2024 dupa ora 11 la domiciliul din Balteni - Gorj! Editat Februarie 14 de Kristian K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Acum 1 minut, Kristian K a spus: E in 15.02,nu 15.12. Modific eu mesajul tau. Mulțumesc, încă nu mi am revenit dupa toate întâmplările... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 La 12.02.2024 la 23:02, mariusp76 a spus: ... Inregistrat Aprilie 17, 2004 Ultima Vizită 11 ore în urmă ... Mare OM,mare CARACTER... Eu acum am aflat Am cont pe-aici din acelasi an cu el (2004). Nu-mi aduc aminte, dar poate ca ne-om fi intersectat candva pe la vrea intalnire (in primii ani ma mai duceam si eu). Om corect, inteligent si modest. Pe langa Dan Nastase, am mai pierdut un veteran de seama. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 Trist! Trist când cei încă in putere, se duc departe de noi. Îi regretăm pe ei, cât si conștientizăm că grea e despărțirea, noi rămânând mai "goi" în suflete. Și da, chiar este momentul să ne întrebăm in dreptul nostru, dacă și noi am dovedit demnitate, umanism, dacă la vremea despărțirii vom lăsa o mică urmă de regret... Drum lin Nea Ivan, Steaua ta să strălucească frumos acolo între aștri, cât si tu, nouă tuturor, cu amintiri frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 OOOoff Imi pare rau ca nu am intrat prea des in ultima vreme, am vazut abia azi, Dumnezeu sa il lase sa se plimbe cu un motor si pe lumea cealalta, odihna este pentru ceilalti, nu pentru motociclisti/bikeri/rideri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 Asfalt uscat printre îngeri, Ivane! Sunt convins că acolo unde te-ai dus, vei primi rolul de înger păzitor al motociclistilor. Condoleanțe familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 16 Share Postat Februarie 16 O veste foarte tristă! Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Februarie 17 Share Postat Februarie 17 Sa ți fie țarîna usoara ...mare OM!! Condoleanțe familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wall Side Postat Februarie 17 Share Postat Februarie 17 Dumnezeu să-l odihnească în pace! Asfalt uscat oriunde ar fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Martie 6 Share Postat Martie 6 Pff...nu pot sa cred. Condoleanțe si Dumnezeu să-l odihnească! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Nu am mai intrat de ceva timp.... condoleante familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat August 12 Share Postat August 12 Azi se implinesc 6 luni de cand ne-ai parasit,tataie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate