bau-bau Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 @ the duck : Problema mea nu era ca il criticati voi pe el ,,, putin imi pasa ca nu mi'e prieten ! Dar consider ca trebuie CRITICAT pentru ceea ce a facut , fara jigniri si insulte . In fond nu e decat un forum unde se discuta fara ca unii dintre noi sa ne cunoastem ! Eu daca ii zic lui gagauta ala "CHILOT " se supara chilotul ca il jignesc si... nu m'a deranjat cu nimic chilotul ! hev a nais dei evribadi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danyr Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Ar trebui sa respectam ultimul asterisc din semnatura panterei, sincer. Pt cei care "citesc prea repede" : nu asteriscul propriu-zis , ci ideea urmata de acesta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Daca mai vad pe aici posturi de la persoane care nu au completat in profil varsta, anul cand au obtinut categoria A si modelul motocicletei o sa le sterg direct, sa nu mai pierd atata vreme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_r6 Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 condoleante familiei fetei si pentru kiki capu sus k viata merge inainte ori ce ai face numa bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 eu am trecut astazi pe acolo, inainte de al doilea rond este un indicator cu 130/80 ploaie. 60 uite aici link, sa nu discutam pe topicul asta /index.php?showtopic=388803 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 despre fata ce se stie ? a fost inmormantata sau inca la ce capela mai e , cine era fata , despre parintii fetei si reactiile lor nu stie nimeni nimic ? maestre ,hai ca ai intrat pe forum si ai postat ce ai postat contra astora care te-au certat , dar ai aprins ma , o lumanare macar pentru ea ? acum 3 saptamani tot in zona aia la iesirea spre A2 o dadea unu in pantaloni scurti si tricou pe-o roata de mama focului cu un s-rad si nolan in cap gri pe la 12 noaptea ..cand i-am facut semn sa se opreasca sa vorbesc cu el sa mearga normal , s-a facut ca opreste ,a traversat scuarul si a luat-o de nebun pe contrasens printre masini .... dracu s-a luat dupa el ,ca-l lua unu pe capota... ala s-a jucat prea mult NFS , iar stateam si ma gandeam la viata lui ,ce-o face daca ma iau dupa el . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Cristi, sincer, chiar imi pare rau pentru tine. Pana la urma, esti un pusti. Oricat de teribilist si rebel ai fi, vei constientiza la un moment dat gravitatea lucrurilor. Imi aduc aminte discutiile avute cu tine in contradictoriu pe SBZ. Pe viitor, cauta sa cantaresti mai bine ceea ce auzi de la cei mai mari. Lucrez la stiri (montez aproape in fiecare zi accidente) Am facut o medie ... in majoritatea accidentelor sunt implicati betivi si pusti (18-20ani) ... Mi-ai zis pe SBZ ca nu ai nevoie de sfaturi de la mine ... imi permit sa-ti mai dau un sfat: schimbati anturajul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) Off topic.....doar ca exemplu al generatiei actuale de pokemoni forjatori... http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...&highlight= asta ca sa nu va mai mirati de ce accidentele moto au in prim plan pe cei de 16-20 de ani!!! Editat Iulie 1, 2009 de ady_viteza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Off topic.....doar ca exemplu al generatiei actuale de pokemoni forjatori...http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...&highlight= asta ca sa nu va mai mirati de ce accidentele moto au in prim plan pe cei de 16-20 de ani!!! No comment ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Nu, 54. 39 au ramas dupa "curatenie"... finaly de 2 ore tot citesc.....aberatii ca de obicei procurori,judecatori ,ghicitori,sfatuitori,2 armate(pro-contra) oricum s-au domolit apele mai repede ca pe accidentul meu R.I.P fetei,eu unul nu stau la nimeni pe spate. il stiu pe baiat ca am fost la LAMAIE si era si el pe la antrenamente de stunt niciodata nu am fost adeptul vitezei IN ORAS,dar cine are motor de viteza stie exceptie forumistii care merg cu 50-90-130,dau prioritate si la cei care nu au....samd era un mare bull- sheat daca era si ceva poze sau film sa aveti ce rumega. pacat de fata ca acum se odihneste la -2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Daca m-as intalni cu mine la 18 sce ani pe strada m-as scuipa in gura si nu oricum cu flegma din adancurile intunecate ale sinusurilor...nu avem instrumente sa explicam pustanilor de 17 20 (ca s anu vb de cei sub) cum intalegem noi cauzalitatea ce inseamna actiunea si reactiunea ce urmari are un gest sau o actiune infaptuita. Adevarat pana la un punct. Poate e normal sa ai impresia ca esti mare maestru, detinator al adevarului suprem samd, la varsta aia (eu cel putin asa eram) dar nu si dupa proba contrarie. Nu si dupa ce ti-a fost dovedit ca actiunile tale au avut o consecinta nefasta. Asta nu mai tine de varsta ci de "nivelul de jigodie" din fiecare om. Unii au impresia ca cel mai bun mod de-a scapa de povara greselii este o atitudine agresiva. De cate ori nu ati vazut in trafic diversi indivizi care dupa ce au gresit sa inceapa sa urle la si sa injure victima nevinovata. E felul lor - extrem de jegos - de a evita o eventuala postura de vinovat pus la zid. Atitudine observabila la anumiti indivizi indiferent de varsta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 finalyde 2 ore tot citesc.....aberatii ca de obicei procurori,judecatori ,ghicitori,sfatuitori,2 armate(pro-contra) oricum s-au domolit apele mai repede ca pe accidentul meu R.I.P fetei,eu unul nu stau la nimeni pe spate. il stiu pe baiat ca am fost la LAMAIE si era si el pe la antrenamente de stunt niciodata nu am fost adeptul vitezei IN ORAS,dar cine are motor de viteza stie exceptie forumistii care merg cu 50-90-130,dau prioritate si la cei care nu au....samd era un mare bull- sheat daca era si ceva poze sau film sa aveti ce rumega. pacat de fata ca acum se odihneste la -2 Pai tu le-ai oferit baietilor si un film cu timpul scos pe acel viraj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 cand i-am zis ca o ardea cu paru-n ochi pe viraj, mi-a zis ca sunt un bautor de apa sarata si mi-a urat sa ma dau numai pe plaja. se scrie bullshit, btw! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 cate pagini fara rost... nu v-ati saturat sa tot explicati la x si y cum sa faca sau sa nu faca?fiecare merge pe carnea lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 cate pagini fara rost...nu v-ati saturat sa tot explicati la x si y cum sa faca sau sa nu faca?fiecare merge pe carnea lui. asha ar fi...daca fiecare ar avea monopost....si ar putea da reset cand se indreapta spre trecerea de pietoni cu 130. cam multe victime colaterale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 cate pagini fara rost...nu v-ati saturat sa tot explicati la x si y cum sa faca sau sa nu faca?fiecare merge pe carnea lui. sau pe a unei pustoaice de 18 ani careia ii face placere sa-i fluture g-string-ul pe locul pasagerei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angra Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Ba se observa predominant la noile generatii, imbibate in mentalitatea capitalista cretinoida ca "every child is special". Rezultatul: sociopaths with high self esteem. Tomnai asta doream sa scriu ) ... oameni care considera ca e suficient sa te simti special ca sa fi special. Problema este insa si la generatia noastra la cea mai noua e doar mai dezvoltat fenomenul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Vraiste! Nah... ca tot mi-a adus aminte Thomas ca s-au facut 4 ani de atunci... Fata - Verso Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 cate pagini fara rost...nu v-ati saturat sa tot explicati la x si y cum sa faca sau sa nu faca?fiecare merge pe carnea lui. Cata vreme merge pe carnea lui, e problema lui. Cand merge pe carnea altora (se suie pe un pieton pe trecere, accidenteaza un pasager care habar n-are riscurile etc.), deja nu mai e problema lui, e si problema altora. Iar cand, desi vinovat, isi face un act de vitejie din a-si elimina vinovatia si a ameninta pe altii, deja problema e cu mult mai grava. Si e pacat daca nu reusesti sa vezi asta. Cred, mai degraba, ca fiecare merge pe carnea lui doar pe circuit, desi am vazut si acolo situatii in care greseala unuia l-a costat pe altul mult mai scump. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Am un singur lucru de comentat. De ce sa faca el inchisoare pentru treaba asta? A obligat-o cineva pe aia sa se suie pe motor? Daca nu ii placea stilul il batea pe umar si-i zicea ca vrea sa coboare. Amandoi au fost in acelasi pericol si nu inteleg de ce el ar trebui sa plateasca pentru asta in conditiile in care nu era vreun radar pe acolo care sa spuna "avea 180". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Pentru cei ce se intreaba ce ar putea pati cel ce e la "primul omor", poftiti exemplu CLAR si PROASPAT: - http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...de-pe-Kiseleff/ @Mjolnir, daca eu ma sui intr-un avion si pilotul e beat si picam, eu sunt vinovat ca nu l-am batut pe umar sau el e singurul responsabil? Eu trebuie sa stiu ca el e incapabil sa piloteze ? Sau al exemplu: la salturile cu parasuta, eu sunt vinovat ca nu e pliata corespunzator (cand nu am licenta de plior si nu mi-o aranjez singura) sau cel ce face aceasta treaba trebuie sa o faca responsabil pentru siguranta MEA? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Imi pare rau de KiKi, si mai rau imi pare de fata.Dar cel mai rau imi pare de parintii lor.Nici nu vreau sa-mi imaginez cum este sa-ti pierzi un copil. Daca copiii acestor familii au ajuns in situatia asta este clar ca ceva nu a functionat in educatia lor. Cu siguranta niciunul dintre cei care au scris pe aici nu stiu ce. Poate nici ei insisi nu stiu, altfel ,cel mai probabil, tragedia nu se intampla. Pe de alta parte cand vin sa ceara o parere sau ajutor in alta parte ,cu un sfat, ceva, pe forum de exemplu, devin ?Pokemoni???dejectii umane??s.a.m.d. iar din zece posturi ,noua si jumatate sunt la misto sau ironice. Cel mai bun exemplu este chiar ?citatul? din SBZ a lui Ady Viteza?.habar nu am ce a vrut sa demonstreze prin postarea aia. Poate doar incapacitatea celor care au pretentia ca sunt maturi si cu capul pe umeri de a spune ceva pe masura intelepciunii lor.. Va mirati de aroganta lor sau de lejeritatea lor in a trata problemele serioase ? Nu este nimic anormal in asta. Sunt doar armele pe care ei le folosesc sa se apere intr-o lume de oameni mari si destepti care nu isi mai pierde timpul cu ei, educatia lor, nevoile lor si care uita prea usor ca in anumite privinte au gresit mult mai mult decat cei tineri acum. As fi curios insasa aflu oare cum isi justifica in schimb oamenii trecuti prin viata aroganta si nepasarea fata de ei. Aici nu era cazul unuia care isi intinde creierii pe un copac conducand fara carnet,beat si cu pasager la 17 ani un ss. Omul avea carnet, mergea de ceva vreme pe mai multe tipuri de motoare. Mersese si cu pasager inainte. Chestia cu motor de +100 CP este discutabila. Ar trebui sa acceptati ca unul de 17 ani chiar poate sa conduca asa ceva. Din informatiile care le am, neverificate, dar veridice, omul nu se simte prea bine dupa intamplare.Ma refer fizic, deci era destul de putin probabil ca el sa posteze acele idiotenii la mai putin de-o zi de la accident. De altfel nici nu este stilul lui de-a scrie, iar cu alte ocazii au mai postat de pe contul lui si altii din gasca lui, daca cineva a fost atent la asta. Eu am fost si nu cred ca el a postat. Parerea mea este ca a fost pur si simplu o eroare de pilotaj terminata tragic. Nu este primul si nici ultimul care rateaza o curba sau ia un scuar sau o bordura. In acelasi loc a mai avut loc un accident in conditii asemanatoare. A fost unul cu nevasta in spate si copii acasa. Nu vad cu ce este mai deosebit cazul asta. Doar pentru ca are 17 ani ? Editat Iulie 2, 2009 de TARKA 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Am un singur lucru de comentat. De ce sa faca el inchisoare pentru treaba asta? A obligat-o cineva pe aia sa se suie pe motor? Daca nu ii placea stilul il batea pe umar si-i zicea ca vrea sa coboare. Amandoi au fost in acelasi pericol si nu inteleg de ce el ar trebui sa plateasca pentru asta in conditiile in care nu era vreun radar pe acolo care sa spuna "avea 180". Pentru ca asa e legea si asa va fi mereu (doar inscrisuri)...e simplu . iei pasager , raspunzi ptr faptele tale in caz de catastrofa . iti asumi un risc . te simti oribil chiar daca se intampla ceva fara a fi tu de vina , dar mai ales daca esti si tu vinovat ! ai nevoie de ceva discernamant si cateva sinapse bine legate ca sa iti dai seama ca nu e de joaca mai ales cu pasager...chiar nu inteleg fetele astea care se suie asa cu oricine chiar nu inteleg deloc ce se poate intampla ? sau un shot de adrenalina e mai important decat propria-i viata @Pokemoni : inteleg ca sunteti prieteni cu Le_KiKi dar trebuie sa intelegi ca nu faceti decat sa il umflati in pene (si asa e cocosel el),ganditi-va si voi ca ceea ce a facut nu e bine , nu e corect fata de fata care a plecat prematur , nu e corect fata de parintii acestei fete , fata de persoanele care o cunosteau si o pretuiau mai mult decat a facut acest "prieten" al vostru care acum nu face decat sa va traga dupa el intr-o imagine murdara . Trebuie sa intelegeti ca el a gresit , si voi prietenii lui trebuie sa il ajutati sa inteleaga asta(ca pe cei cu experienta care au incercat sa-l ajute i-a luat cu amenintari) ... Puneti-va si voi neuronii aia la treaba...studiati problema si veti vedea ca toti avem acelas raspuns Editat Iulie 2, 2009 de VladSpeed Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Frate nu intelegi ca pe forumul asta toti merg cu 50km/h si ei niciodata nu au incalcat cu sau fara voia lor viteza maxima in localitate? Prietene, viteza maxima o incalc numai constient. Dar, atat eu, cat si multi altii, STIU UNDE SE POATE SI UNDE NU. Asta face diferenta intre mine si unul caruia sub avatar ii scrie "inconstient". Intelegi conceptul, sau trebuie sa-ti desenez o poza draguta cu motorete colorate? Pot paria ca la 18 ani daca aveam racheta faceam ce-a facut Kiki sau crapam eu. Stii de ce? Pen' ca urlau hormonii in mine. Pentru ca gandeam cu capatana de jos, nu cu aia de sus. Pe fatuca asta a ucis-o increderea intr-un pustan cu ouale umflate, prea verde ca sa inteleaga ce face cand se da I N C O N S T I E N T. Faptul ca n-a mers atent cu pasager, faptul ca se pisa pe toti p-aici fiindca se credea zeu, faptul ca raspunde pe topicul asta ca si cum l-ar durea in dos il descalifica in ochii mei de la titulatura de motociclist. E doar un posesor de motocicleta cu prea mult testosteron si prea putina minte. Si asta deja il cost. Si-l va mai costa. P.S: Pentru desteptii care spun ca asta i se poate intampla oricui: Bai copii, lasati prostiile. Cand mergi preventiv, cand te gandesti ca trebuie sa te intorci si acasa intreg, cand esti constient ca viata pasagerului e in mainile tale, asemenea faze nu se intampla. Nu e acelasi lucru cu a fi lovit de un (cuvant urat) cu masina, asa cum iarna nu-i ca vara. Stiti cum e, norocul si-l face fiecare. Depinde numai si numai de tine, ridere, daca te intorci acasa pe motor sau in cutie. Editat Iulie 2, 2009 de Wolfman Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Iti multumesc ca mi-ai explicat in cuvinte putine si sunt constient ca mai multe nu ti`a permis vocabularul sa imi spui. Din primele "treij" de pagini lumea pare deranjata de ce am spus eu mai sus, nu m`am referit exclusiv la tine, domnule ironic. La 2 zile dupa ce a omorat o fata, a asteptat cineva sa apara si sa explice, ce s`a intamplat ??? I`a dat cineva credit ??? A avut cineva rabdare intai sa afle detaliile accidentului si abea apoi sa injure si sa vorbeasca despre el ca despre un criminal ??? Faptul ca inca se gandeste la bac, este un exemplu de maturitate si ma bucur ca se gandeste la viitorul sau. Probabil tu care esti mult mai inteligent decat noi, ai fi renuntat la scoala si te duceai intr`o padure, iti faceai o sulita si traiai acolo din ce vanai... ca deh` ai avut un accident in care o persoana a murit. Din moment ce prostul ala vorbeste fara sa aibe cunostinta de cauza, e si normal ca baiatul sa rabufneasca asupra lui. A fost ceva spus la suparare nu inseamna ca acum o sa il bata pe acel terminat. E uman cand faci o greseala sa iti cauti explicatii (scuze). Daca cineva ii ia apararea, inseamna ca e negrisor si analfabet, de aici imi dau seama ca ai fost crescut intr`un mediu comunist si sincer te inteleg si pe tine... poti spune ce vrei acum, nu mai e ca inainte... Se vede ca traiesti din filme si cand auzi ca un om e in penitenta te duce imediat cu gandul la fanteziile tale. Hai sa nu ne mai atacam ca nu asta e rostul acestui topic si nici nu prea vreau sa te destept. Mersi Bai pulete, ce cacao vorbesti tu ma de comunism la 22 de ani? Ce mata-n poponeata stii tu ma despre comunism? Eu, la 28 de ani, abia imi aduc aminte niste franturi din perioada de soim al patriei si de pionier si tu o arzi p-aici cu "mentalilatea comunista"? Du-te ma si te spanzura. Si ia-i cu tine si pe mucosii ceilalti care o dau cu "perioada comunista" cand ei sunt mai tineri ca "democratia" din tara asta. Si ca sa intelegi si de ce l-a luat lumea la salam pe iubitu' tau kiki, ia cauta-i posturile de dinainte de accident, sa vezi care-i era atitudinea si "stilul de mers". Hai sictir! Editat Iulie 2, 2009 de Wolfman Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate