stokerel Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 (editat) Eu zic sa incerci Metzeler Roadtec 01 - au aderenta mai buna ca PR4 atat pe uscat cat si pe ud, dar au durata de viata ceva mai mica. In cazul meu 11k km fata de 16k la PR4, mers 90% cu pasager si bagaje la drum lung, pe CBF600. Nu-s rele nici PR4 dar Roadtec-urile mi s-au parut mai bune. In rest, subscriu la ce a spus Niko. La 2 ani schimba-le, chiar daca nu reusesti sa mergi atat cat sa le tocesti. Poti alege unul din cele doua modele in functie de cat crezi ca vei merge in perioada asta. ps: daca te incadrezi in 7-8k pe an si iti permiti sa pui un set nou in fiecare sezon atunci sunt o gramada de variante gen Rosso 3. Colegii mai experimentati pe gume de genul asta iti pot recomanda alternative. Editat Septembrie 8, 2017 de stokerel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 RoadSmart 3 - cele mai bune gume de touring la ora actuala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 am mers chiar acum cateva zile cu pr4 pe un z1000 ... se dau capat usor si fara teama dar n-am exagerat cu acceleratia la iesirea din viraje , nu mi-as pune pe motocicleta asa ceva decat daca as avea vise de turul europei sau ceva de genul . la 1000e benzina ce mai conteaza 150 pt gume ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobom Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Pilot Power RS a incercat cineva? Mi-am montat un set de Power RS acum vreo cateva luni si sunt foarte multumit de ele. Am facut aprx 800 km cu ele, 2 zile la Adancata si cateva intrari pe Amc. Se incalzesc relativ repede (mult mai repede decat PP3 sau decat o pereche de Sportmax ale unui prieten) si sunt mult mai aderente decat PP3-urile.. Ofera mai mult feedback decat Sportmax-ul si personal imi insipira mai multa incredere per total. M-a prins ploaia o singura data cu ele si nu m-au surprins neplacut in conditiile in care am mers o idee mai repede decat traficul de pe sosea, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 (editat) A mers cineva pana acum cu Heidenau K73? Din ce am citit ar fi cam cele mai bune pe ud si cica se apleaca destul de bine, deci presupun ca si pe uscat fac treaba buna. Cica ar fi un disconfort usor de pe la +120, dar e normal la cum arata cauciucul... Edit: Asta ar fi varianta de cauciucuri moto M+S Editat Septembrie 8, 2017 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 In ce hal arata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Tocmai mi-am luat eu niște pirelli mt60. Revin cu impresii dupa tripul Turcia - Georgia - Azerbaijan si retur. Le-am luat special pentru tura asta care ma va duce și pe drumuri usor pietruite; vedem cum se descurca. Sunt si eu curios, pana acum am mers doar cu Street / sport-ish ( bt s20, bt016, sportsmart, qualifier, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Multam' fain pentru raspunsuri baieti, iarna asta cu siguranta cumpar ceva "moale" pentru sezonul 2019. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 De ce cumperi de acum pentru 2019? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Inca nu cumpar Pandy, am zis in iarna, Ianuarie - Februarie. Ideea este sa incep noul sezon cu pneuri noi/moi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Si totusi...suntem in 2017. Iarna viitoare/Ianuarie-Februarie este 2018. Deci? Vrei sa le ai la soba 1 an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Is obosit, altfel nu imi explic de ce ma credeam in 2018 si cumparam pentru 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobrapartz Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 https://anvelopemoto.eu/set-michelin-pilot-street-radial-promotie/ Le voi folosi pe un supermoto de 600,universale pentru orice sezon,asfalt preponderent. La pretul de fata se adauga + 100 lei pentru marimea mea. Acum replica cea de toate zilele: "Se merita? " Gasesc altundeva mai ieftine si mai bune ca astea?Daca da,unde? (Precizez ca sunt din Timisoara,daca are cineva anvelope la preturi bune,marimile 120/70ZR17 58W si 160/60ZR17 69W nu ezitati sa ma contactati pe privat ) Ce sfaturi imi dati,sa mai astept sa ne infigem in iarna mai bine ca mai scade scoru la ele? Astea sunt bune/durabile/etc/etc? le are cineva? Astept pareri,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 + vreo inca 100 lei sau mai mult pentru montaj si valve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 aaahahaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 https://anvelopemoto.eu/set-michelin-pilot-street-radial-promotie/ Le voi folosi pe un supermoto de 600,universale pentru orice sezon,asfalt preponderent. si te duci la munca cu mobra? sau ce faci mai exact,cati km/an ? alea nu-s gume de sm ... sunt bune pt un commuter obosit sau un fel de "touring" de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Septembrie 11, 2017 Share Postat Septembrie 11, 2017 (editat) https://anvelopemoto.eu/set-michelin-pilot-street-radial-promotie/ Le voi folosi pe un supermoto de 600,universale pentru orice sezon,asfalt preponderent. La pretul de fata se adauga + 100 lei pentru marimea mea. Acum replica cea de toate zilele: "Se merita? " Gasesc altundeva mai ieftine si mai bune ca astea?Daca da,unde? (Precizez ca sunt din Timisoara,daca are cineva anvelope la preturi bune,marimile 120/70ZR17 58W si 160/60ZR17 69W nu ezitati sa ma contactati pe privat ) Ce sfaturi imi dati,sa mai astept sa ne infigem in iarna mai bine ca mai scade scoru la ele? Astea sunt bune/durabile/etc/etc? le are cineva? Astept pareri,multumesc daca mergi cu el asa cum se merge normal cu un supermoto nu le vad bine macar pe fata pune ceva putin mai moale, gen pilot power 3 sau sportsmart 2 max, alea sunt destul de ieftine vezi cu ce imperechezi sportsmart 2-ul, e mai ingust decat in mod normal si are peretele foarte inalt (merge bine cu ceva gen conti attack sm pe spate, dar daca iti iei ala pe spate mai bine iei aceeasi fata) Editat Septembrie 11, 2017 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Cineva care să fi folosit PIRELLI ANGEL GT? Că tot e la modă, întreb pentru un prieten! Cică sunt sport touring, iar unii ar mai intra și pe pistă cu ele, atât de grozave ar fi. Folosește cineva atât cât să dea un feedback pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Cineva care să fi folosit PIRELLI ANGEL GT? Că tot e la modă, întreb pentru un prieten! Cică sunt sport touring, iar unii ar mai intra și pe pistă cu ele, atât de grozave ar fi. Folosește cineva atât cât să dea un feedback pe aici? intra pe pista sa admire peisajul , asa de bune sunt ... asa de turing cuminte nu-s neaparat rele pe K12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 sunt ok pentru strada,in special pe ud , dar nu au aproape nici o treaba cu pista.Eu am avut angel simplu parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Cred că le va încerca un amic pe un MT07. Pe K12 încă mai sunt prezenți pitici cu Dunlop uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Septembrie 22, 2017 Share Postat Septembrie 22, 2017 Cineva care să fi folosit PIRELLI ANGEL GT? Că tot e la modă, întreb pentru un prieten! Cică sunt sport touring, iar unii ar mai intra și pe pistă cu ele, atât de grozave ar fi. Folosește cineva atât cât să dea un feedback pe aici? Am avut pe VFR un set de Angel GT, nu au vrut sa se consume nici dupa 3 sezoane ) 20k km+ pe urma le-am dat jos, inca mai mergeau un sezon. Pe ploaie n-am avut niciodata probleme cu ele. Acum am pus ceva mai moale si sunt mai multumit, bridgestone battlax bt 16 pro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 22, 2017 Share Postat Septembrie 22, 2017 Eu am o galma pe lateral la cauciuc spate. Oricum trebuia schimbat,e uzat, am de schimb, dar nu m-am confruntat niciodata cu asa ceva. Daca mai merg cu el, ce se poate intampla? Face Bum sau Poc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Ma omoara d212 (la bani) as vrea sa schimb cu ceva mai ieftin dar asemanator calitativ (aderenta) Mobra o folosesc pt mers stradal (mers, nu dormit) dar din pacate nu mai sunt in tema cu noile modele de gume Am mers pe d211 si d212, sincer mai mult mi-a placut 211 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiokoti Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Pt un SV 650 din 2001 ce cauciuc recomandati? Merg distante scurte vara, de vreo 80 km, maxim vreo 170 km/h. In curbe sunt foarte atent, nu ma inclin prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate