shashka Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 36 minute, SONYC a spus: Un claxon n-am auzit in Budapesta. In Viena ce sa mai zic, s-au ciocnit doi si tot asa, nimic. Nu tu claxoane, nu tu injurii. Sa iau totusi partea buna, bruneta care mi-a zis ca nevasta-mea e proasta, eu care nu-s insurat, era buna rau Trebuia sa o ceri. Asa, aveati amandoi dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 1 minut, shashka a spus: Trebuia sa o ceri. Asa, aveati amandoi dreptate. buna,b7na asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Acum 15 minute, shashka a spus: Trebuia sa o ceri. Asa, aveati amandoi dreptate. S-ar fi zgariat pe ochi aia din dreapta ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 2 ore, SONYC a spus: S-ar fi zgariat pe ochi aia din dreapta ei Daca nu ai avut o floare la tine…o aruncai pe bord asa frumos si spuneai: “Pentru tine, ca esti frumoasa!” in timp ce te uitai la ambele. Apoi plecai. Iesea o bataie in masina de toata frumusetea. Iar daca nu iesea atunci, se lasa cu barfe si cu scandal pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate