Sari la conținut

Situatii din trafic

Postări Recomandate

Acum 36 minute, SONYC a spus:

Un claxon n-am auzit in Budapesta. In Viena ce sa mai zic, s-au ciocnit doi si tot asa, nimic. Nu tu claxoane, nu tu injurii.

Sa iau totusi partea buna, bruneta care mi-a zis ca nevasta-mea e proasta, eu care nu-s insurat, era buna rau :)

Trebuia sa o ceri. Asa, aveati amandoi dreptate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 1 minut, shashka a spus:

😀😀😀😀😀😀😀😀 buna,b7na asta

Link spre comentariu

Acum 15 minute, shashka a spus:

S-ar fi zgariat pe ochi aia din dreapta ei :D

Link spre comentariu

Acum 2 ore, SONYC a spus:

S-ar fi zgariat pe ochi aia din dreapta ei :D

Daca nu ai avut o floare la tine…o aruncai pe bord asa frumos si spuneai: “Pentru tine, ca esti frumoasa!” in timp ce te uitai la ambele.

Apoi plecai. Iesea o bataie in masina de toata frumusetea. Iar daca nu iesea atunci, se lasa cu barfe si cu scandal pe viitor 

Link spre comentariu

• 2 months later...

Am dat astazi pe Sisesti de un prostovan pe doua roti (AG14MTR), avea o pasagera. Mergea impochimenul numai pe banda a doua pana in 60km/h paralel cu alte masini care mergeau pe prima banda, nu-i pasa de coada din urma lui. Ma gandeam ca merge omul cu grija pt ca are pasager... cand a ajuns la semafor la Baneasa a iesit taranushul din el si a accelerat pe contrasens ca sa ajunga in fata la semafor. Vai de steaua lui... astia de AG sunt prosti si pe doua roti.

Editat de Nguyen
Link spre comentariu

Cam la fel ca "individ" în loc de "om":

Cuvîntul ipochímen a căpătat în timp conotaţiile depreciativ-ironice specifice multor grecisme care au pătruns masiv în română prin secolul al XVIII-lea şi apoi s-au învechit rapid, odată cu schimbarea modei şi a modelelor culturale.

Referirea nespecificată la o persoană sugerează nu doar lipsa informaţiilor, ci şi dezinteresul: a vorbi de un ins, un individ sau un ipochimen oarecare poate însemna că respectivii nu primesc o descriere mai detaliată pentru că nu merită mai multă atenţie.

Link spre comentariu

Acum 7 ore, Nguyen a spus:

astia de AG sunt prosti si pe doua roti.

Au crema de pantofi in loc de creier. Sambata pe Lepsa ii claxonam pe astia cu auto sa nu mai intre pe contrasens pentru a lua o curba, dar cine sa inteleaga. Nu dau insa vina pe ei, e foarte greu sa iti dai seama ca esti prost, militia insa e 100% de vina pentru ca astia au permis.

Link spre comentariu