s_cristi Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Caut cuti laterale, de preferabil sa se poată monta în spate. Mulțumesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Acum 8 ore, switch a spus: ...la fel cum eu nu inteleg cum poti merge pe motor cu picioarele pe scarita de pasager... asa ca la gixxer Sa vezi cum e sa fii pe gixxer si chiar sa mergi cu picioarele tinute pe scaritele pentru pasager :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Sunt de montat și în față? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 1 hour ago, Lucian_M said: Sunt de montat și în față? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Era o vreme cand lumea se dadea cu motoru si nu-i pasa nimanui ce face fiecare. Acu e la moda sa te frece grija ce cara lumea in cutii si sa postezi repede pe forum. Ce sa mai zici?!!? Astea-s frustrari de vitezist care-si cara tot calabalacu dupa el cand merge sa viziteze ceva, nu de posesor de goldwing. Pe de alta parte, nici posesorii de goldwing nu mai sunt ce erau odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Ipoteza mea este ca sunt pline cu Aur. De cand s-au intors indienii nu mai au curaj sa-si lase tezaurul acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Acum 54 minute, DKW a spus: Ai de plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 (editat) Care p*la ca ala sigur compenseaza pt ceva Imi zicea odata cineva ca merg cu dulapu' cand apaream cu motoru cu cutii si topcase la bar, dar 9 cutii e too much Editat Iunie 13, 2020 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Acum 3 ore, switch a spus: Care p*la ca ala sigur compenseaza pt ceva Imi zicea odata cineva ca merg cu dulapu' cand apaream cu motoru cu cutii si topcase la bar, dar 9 cutii e too much Eu cred ca e doar de poza, sigur n-o misca de acolo. Cum naiba schimba asta vitezele si unde isi tine picioarele? Clar e o tampenie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 (editat) In lateralele astea sigur intră câte o cască... Era la selgros in parcare. Editat Iunie 13, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 In partea cu toba un brain cap doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 (editat) Corect! Editat Iunie 13, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 (editat) La 11.06.2020 la 21:27, Silver Arrow a spus: Am bagat de seama ca pare sa fi aparut o noua moda, mai ales printre mandrii posesori de BMW A aparut dar nu e asta mentionata de tine. Moda e sa mearga cu lantul folosit la legatul motocicletei pus in asa fel incat sa acopere numarul de inmatriculare. In afara de bmw-uri nu am mai vazut. Cred ca primul a fost unul cu o casca nazi neagra sau brain cap (daca tin bine minte) acum cativa ani. Incet, incet probabil ca au baut si altii apa dupa el pe la intruniri si s-a raspandit ideea. Editat Iunie 13, 2020 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Poate! Eu unul n-am vazut inca pe nimeni, cu lantul pus cum spui. Asta nu inseamna ca nu-i adevarat ce spui, insa nu cred ca este deja “o moda”. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 (editat) Acum 12 ore, Muretto Grundieg a spus: @Flower Power Am bănuit eu că n-o se te poți abține și n-o să iei în calcul Regula celor 8 secunde. În afară de asta, s-o faci în 8 secunde e titlu de glorie, acum depinde la ce ne gândim (hint: IMDB) On topic: Cred că la un model de Yamaha, cutiile laterale originale erau pe 1, 20 metri. Depășeau ghidonul cu vreo 6-8 centimetri. N-am găsit nici o reglementare pe la noi în sensul de a limita ceva. În principiu, dacă trece ghidonul ar trebui să treacă și cutiile printre mașini. Nu m-ai citat pe mine dar merci, o să caut filmul. Presimt că e ceva bun dacă mi-l recomanzi tu. În altă ordine de idei, ca să fiu ontopic nu pot să nu remarc plictiseala ce v-a cuprins. Nu aveți și voi alte probleme.. O gașcă de babe pe șanț.. Editat Iunie 13, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Eu am observat alta moda, unii merg la spălătorie din aia cu fise, iar alții nu le spala de loc, primii se mândresc cu faptul că motocicleta este curata, ceilalti vor sa arate că s.au întors de la motocicletă adevărata, în stil mongolez, că ne facem cu ei? Mai ales când aia primii au și cutii montate și sclipesc iar ceilalți nu au nici cutii laterale nici topcase Complicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Hai, fată..de-asta nu putem dormi bine noaptea..frământări interioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Sau asa: Si nu e roman..Sent from my iPhone using Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 13, 2020 Autor Share Postat Iunie 13, 2020 Acum 14 minute, ilie.ardeias a spus: Sau asa: Si nu e roman.. Sent from my iPhone using Tapatalk Foarte faina remorca. Uite si una o leaca mai mare: Fiecare cum poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_cristi Postat Iunie 13, 2020 Share Postat Iunie 13, 2020 Acum 12 ore, Christian 1 a spus: Tu vorbesti serios? Nu. Mă simţeam demodat cu hoașca mea bătrână, fără nici un accesoriu sa pot depozita ceva. Sa duc si eu acasă o pâine, o cola, o măslină. De fapt mă simt sărac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Iunie 14, 2020 Share Postat Iunie 14, 2020 Si eu am plimbat cutia pe BMW. Am I doing this right? Ma încadrez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 Pentru cine poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 Pai oricum n-are nevoie sa se dea pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Iunie 16, 2020 Share Postat Iunie 16, 2020 Uameni mai frustrati decat motociclistii nu exista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 16, 2020 Admin Share Postat Iunie 16, 2020 Acum 6 minute, Sergiu_BB a spus: Uameni mai frustrati decat motociclistii nu exista... Decât motocicliștii care nu au BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate