Sari la conținut

Accident Cu Morti, Plevnei, Bucuresti


Purghy
 Share

Postări Recomandate

salutare....eu stau chiar pe plevnei acolo unde a avut loc accidentu...chiar in fata geamului....urat de tot...am nijte poze daca vrea careva...oricum sunt sinistre....

 

--- Mesaj completat în 13 Sep 2007 23:28 -------------
Dumnezeu sa-i odihneasca!!!!

 

--- Mesaj completat în 13 Sep 2007 23:30 -------------
eram cu tovaerasii in fata porti...am vazut totu LIVE ....

motocicleta nu avea mai mult de 40 exact cat indica si acu de la km....ala nici macar nu a simtit ca sa lovit ceva de el avea 40 de tone de pamant in carca!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 898
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Unul din cele mai triste si tragice accidente moto de care am auzit vreodata. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

 

Legat de ce putem face... in primul rand trebuie presata media, pe toate canalele ei, trebuie sa fortam autoritatile cumva sa plateasca o campanie de constientizare a motociclistilor in trafic (in Anglia s-au facut foarte multe si cel mai relevant e asta What do we have to do to get noticed?

, prin toate canalele de comunicare care le au motociclistii (proteste, mitinguri, articole in presa, forumuri)

 

Nu ar fi rau daca presedintii de Cluburi Moto din tara s-ar aduna si ar incerca sa ne reprezinte drepturile in fata celor mai mari.

 

Si la urma intreb si eu (cu accident moto avut recent, si multe situatii cand era sa fiu ingropat de conserve) intreb WHAT THE FUCK DO WE HAVE TO DO TO GET NOTICED?

 

Asta trebuie sa urlam cu totii intr-o voce comuna tuturor! God damn it!

Editat de paulcannibal
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta mergea in 90-94. nu mai e asa. singura referintza acum e legea. care e proasta din pacate. nu e greu sa scoti un 9 mm si sa faci poligon de tir la victoriei. da' e normal? poate tragi pe langa si omori un copil nevinovat. ala ti-a taiat calea ,tu te dai jos si-i rupi 3 coaste. si? tu ai dosar penal, el n-are nik. trebuie alta solutie. care inseamna schimbarea legii.

in 90 94??asta merge tot timpul...iar legea unde a fost azi?? pai nu la victoriei , il urmaresti si-l faci..are dreptate sinner si pe bune asta merita..capote ,aripi oglinzi parbrize..eu am practicat-o la greu,sai vezi cum intrain panica de nu mai vad strada..asa cum si noi intram de nu mai gasim manetele cand nu ne dau ei prioritati....cand o mai vedea motor sa puna mana pe mobil sa vina sa ia altcineva masina de acolo...

Editat de fabio
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate ne luptam din greu cu imaginea ce ne-o creeaza si "fratii nostii" care se cred praslea cel voinic si cua*ele de aur si fu* turometre in roshu cu viteze inconstiente in orase.

 

La dracu, nu e de ajuns cati idioti de soferi sunt, ne-o mai facem si noi cu mana noastra.

Copiii astia insa au tras-o din pacate pe o faza care se intampla zilnic in ro.. soferii"profesionisti" care se cred stapani.. pt k au ceva tone in plus si ranga in cabina

 

@motomouse: sunt prea putini care aplica nervii in violenta vis a vis de cei ce gresesc. de aia nu a dat rezultate. pt k toti au muschiu' tare la taste. daca toti am fi cu pumnii in dintii lor..s-ar civiliza instant, vb cuiva pe aici.. apare la media mereu ca motoristii rup oglinzi si bat soferi care nu is atenti..se creeaza factor psihlogic. La dracu violentza asta nu e delor solutia ideala, dar din pacata la guvizii astia obositi nu poti percuta altfel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-i ierte!!!! foarte trist ce se intampla. Noroc cu vremea asta urata ca ne mai tine in casa pe cativa dintre noi. NU se poate asa cva, ne ducem pe capete. Acum nu a ma sarit nici unu, cu gura mare, ca fugea tare, ca sa apropit acul la 10000 de ture????. repede sariti cu gura cand e sa vedeti toti senzationalul. Cand vine ceasul rau, n-ai ce sa faci. Pacat ca erau prea tineri, si fara pacate. Mult prea tineri. Groaznic. Condoleante familiilor si prietenilor :) :) :D :hurt:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da frate!toata ziua nu auzi decat de nunta lui salam,a lui parizer a lui adrian oala minune ,a lui costel de la somoiog moloz la tava...sorry de limbaj dar deja fac cu nervii vazand cati dintre noi pleaca,fiind luati de niste jegosi care habar nu au bine care ii stanga fata de dreapta.EU RENUNT LA MOTOCICLETA.FAC SCHIMB,O DAU PE PEPENI,PE CE SE POATE.NU O MAI VREAU.si am enduro,nu vitezana.nu ma mai trage nici sa ies pe camp.R.I.P...

 

da-mi-o mie, iti dau eu ceva pe ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Condoleante parintilor lui TRAIAN!Coleg de clasa si prieten in acelasi timp!!Am ramas socat cand i-am vazut la stiri adidasul si casca prietenei!!Am sunat acasa la el si mi-a spus taicasu ca e plecat cu hornetu!!Atunci am sunat pe mobilul lui unde mi-a raspuns politistul care facea masuratorile de la fata locului!!Am inlemnit cu adevarat!!Si acum ma gandesc ce moarte cruda au putut avea si parca imi e dor de povestile lui((cine il cunoastea stie ce zic)!!!Sa fie fericiti amandoi!!R.I.P!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P. :)

 

 

Din pacate Romania ramane Romania. Indiferent de marsuri, de batai administrate soferilor sau de masini lasate fara oglinzi, indiferent de campaniile media lansate...nimic nu se poate schimba. Nimic nu o sa se schimbe. Intotdeauna o sa se gaseasca unu caruia nu-i pasa, care se crede singur pe sosea. Intotdeauna se va gasi unul gata sa faca ce a facut animalul ala.

Vorbea cineva aici de educarea soferilor prin tot felul de campanii. Fiind si pieton, asteptam autobuzul la Izvor, la iesirea din parc. Pe un panou al refugiului era lipit un afis cu un far moto inspre sensul de mers(fara alt mesaj) iar pe partea cealalta, imposibil de citit de catre soferi mesajul "Motociclistii sunt si ei printre noi in trafic.." - sau ceva in genul asta. Acum intrebare intrebatoare: Cui ii era adresat mesajul cand afisul nu era vizibil decat de pietonii mai atenti? Ce sofer intorcea capul sau se uita in oglinda sa vada mesajul? La ce mama naibii serveste o campanie "sprijinita" de Politia Rutiera daca target-ul nici macar nu vede mesajul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa zic...camionagii de genul asta fac de ras ''breasla'',sunt soferii cu permise din flori,cu fete dubioase si care se comporta ca in King Of The Road...ca si in alte ''paduri'' sunt si uscaturi...pacat de cei doi tineri si...nu mai visati atat...ca au mai facut unii gura mare ca vai ca batem,facem,dregem...dar nu am vazut la stiri nimic de genul...motociclist nebun a batut ocupantii unui vw pentru neacordare de prioritate sau mai stiu eu ce altceva...haideti sa fim seriosi..au murit 2 copii nevinovati...nu ii va aduce nimic inapoi si suferinta parintilor nu va putea fi alinata...cu nimic...RIP...sa speram ca pe viitor se vor respecta mai mult regulile,soferii vor lua carboane in ochelari pt greseli si gura mare...si cam atat...oricum...asa ceva nu se va intampla pentru ca ''vai doamne...noi motociclistii suntem buni,nu ne patam imaginea ci chiloteii si suntem...curati la suptbrat''

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De cind merg cu motorul am o singura deviza: respecta limita de viteza ca sa poti evita aproape orice; azi mi s-a spulberat principiul :D (se va confirma sau infirma la expertiza daca motorul avea sau nu 40km/h)

Acum vorbind de imaginea motociclistilor in trafic trebuie sa recunoastem ca sint foarte multi inconstienti printre noi si ca foarte multe accidente in care au fost implicate motociclete sint datorate vitezei excesive........la fel si printre conducatorii de camioane am intilnit f.f.f. multi (in special cei cu TIR) care sint amabili, te lasa sa depasesti, iti acorda prioritate etc eu folosesc atit pe masina cit si pe motor statie radio CB si tin legatura cu ei in trafic si ma ajuta cit de cit; bineinteles padure fara uscaturi nu exista nici aici si chiar uscaturi multe..............concluzia este ca nu trebuie sa acuzam o anumita categorie la modul general si anume ca unii sint timpiti si altii destepti pentru ca nu este deloc asa :hurt:

In cazul de fata tot nu-mi pot da seama cum de nu a putut motocicleta sa-l evite pe timpitul asta, poate a alunecat pe milul de pe asfalt :) poate trebuia sa-i dea niste claxoane si flash-uri ca sa-l observe (asa cum fac eu cam de fiecare data - poate pare penibil dar functioneaza) dar astea sint lucruri tardive deja.

Ideea este, dupa cum s-a mai spus, ca POLITIA ROMANA este de RAHAT, nu-si face treaba, sint foarte multe exemple in care stau degeaba si freaca menta pe salarii/pensii bune si alte avantaje pe care ti le confera titlul de retardat, nu stiu ce pazeste dl. Fatuloiu, seful politiei romane (de altfel un tip penibil la fel cum a fost si Zaharia seful politiei rutiere care nu stia sa acorde subiectul cu predicatul) si alte persoane cu functii ajunse acolo prin cine stie ce imprejurari :) ;

Se pot spune foarte multe dar am ramas MUT, cred ca o sa merg sa pornesc motorul si sa-l curat putin, poate o sa dau o tura numai pe strada unde am garajul :rose:

 

 

Condoleante familiei.

 

Imi pun o intrebare la final................ce am invatat din acest accident? ce trebuie sa merg incet ? NU, ca trebuie sa respect legea? NU ca trebuie sa conduc mult mai preventiv poate ca DA concluzia este ca in Romania functioneaza printre noi un fel de joc 6 din 49,

Doamne-Ajuta !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tragic si de neiertat. Trebuie facut ceva. Eu ma bag la orice actiune legala sau nu. Mai devreme m-au sunat prietenii. Stiau ca sunt plecat cu motorul si cu sotia. E groaznic sa ne sunam intre noi si sa ne numaram in fiecare seara. Sa vedem cati mai raspund la apel. Nu asa trebuie sa fie. Azi un destept mi-a iesit in fata din coloana din sens opus. L-am evitat la secunda. Idiotul avea viteza foarte mare. Nici sa il injur nu am mai avut timp. Am apucat sa respir usurat.

Sa facem ceva.

Idea cu mitingul spontan era foarte buna. Sa dormim in fata parlamentului poate se trezesc si cei care fac legile.

Problema in romania este ca nu avem timp de asemenea manifestari. Trebuie sa mancam si pentru asta trebuie sa muncim zi lumina.

Nu stiu unde vom ajunge. Ereau doar niste copii. Erau viitorul nostru.

Zeii sa aiba grija de sufletul lor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

m-ati trimis sa cumpar lumanari si cand m-am intors nu am mai gasit pe nimeni. pt cine a dat bani pt lumanari , am reusit sa gasesc abea in carrefure dupa ce am mai cautat la 3 benzinarii. le-am aprins pe ambele parti ale drumului.

o tziganca de acolo mi-a spus : " mancatzeas... de ce nu va strangeti maica si voi multi sa vada si restu cu masinile ca sunteti si voi pe strada " si mai spunea in gura mare sa nu mai ude aia strazile degeaba , k din cauza lor nu a putu baiatul sa puna frana. daca asa un personaj a ajuns la concluzia asta.. noi ce facem?

prietenii baiatului au spus sa venim cat mai multi la imormanatre , care va avea loc duminica , nu shtiu exact ora , probabil dupa amiaza. la cimitirul din giuleshti

pe 20 la miting ar trebui sa trecem prin cateva locuri sa mai aprindm niste lumanari cum ar fi .. plevnei , stefan cel mare daca isi mai aminteste cineva accidentul de la inceputul anului din fatza spitalului si prin alte locuri unde accidentele au fost provocate de neatentzia celorlalti participanti la trafic.

sper sa fim cu miille la mitin. un mini miting se poate face si dupa inmormantare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Desi e trist , lucruri ca astea se vor mai intampla ,fiecare am trecut la moment dat prin situatii limita si dupa parerea mea , una e cand ti-o faci cu mana ta , alta e cand ti-o face altu si cand ti-o face altu , o face in nestiinta , in nesimtire si asa mai departe , ideea principala este ca educatie rutiera se va realiza cu timpul , nimeni nu perfect , dar cine da carnet unui idiot ar trebui tras la raspundere , sunt multi factori la mijloc , inca odata Rest In Peace :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:) TRIST......R.I.P......pentru doua suflete care au plecat prea devreme.....

 

Condoleante familiei si prietenilor.....

 

In ceeace priveste actiunile intreprinse....ati auzit de o organizatie ce a functionat in statele unite in anii '60-70 care se ocupa de vinovatii clar.....care din diverse motive scapau de mana justitiei??????nu vreau sa-i szcriu numele aici.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mare pacat de cei doi copii.Mai zicea cineva cu acele semafoare de santier.O fi chiar asa greu?

Eu acum o saptamana ii explicam lui tata ca cei cu accidente de la stiri se risca si nu castiga pt ca au viteza, nu poarta casca nu au experienta (eu merg de 13 ani pe scuter) s.a.m.d..Acum nici eu nu mai sunt asa sigur.

Nu cred ca boul ala cu camionul nu o sa aiba cosmare cu cw a facut si cred ca le merita.Simti impact si tot mergi....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincere Condoleante familiilor indurerate :) :) :D :hurt: :rose:

 

Precum au spus si altii ar trebui sa mergem la inmormantarea baiatului,dar trebuie sa aflam mai multe detalii;poate il rugam pe vintze sa ne spuna cand,unde si daca parintii sunt de acord sa venim cat mai multi.Daca sunt de acord ar trebui sa ne strangem toti intr-un loc si sa plecam spre cimitir,dar sa mergem linistiti,cu faza lunga aprinsa,fara motoare turate,clanxoane etc.Totul sa fie organizat ca un mic mars.

 

Ce spuneti ne organizam?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca vreti sa faceti un gest frumos, asteptati sa vedeti daca familiie copiilor sunt de acord. Au existat situatii in care familia nici nu a mai vrut sa stie de motociclete, daramite sa auda motoarele plangand in urma celui plecat... Si da, in ciuda pacifismului meu, sunt de acord cu o "gherila" mica, de control. Nu (numai) in cazul soferului de camion, ci in toate celelalte din care iesim sifonati. Mana pe telefon si...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intradevar tragic.

 

Putem presupune, datorita numerului provizoriu de pe motocicleta, ca soferul era putin incepator. In cazul acesta, lasand la o parete idiotenia din capul camionagiului, inca o data lipsa de experienta si-a pus amprenta in acest accident.

 

Cat despre soferul camionului, care ar trebui transat bucatele, cu siguranta nu va pati mare lucru. De ce? Datorita legii si celor care o aplica.

 

Politia romana nu va lua nici o masura, eventual vor mai monta o camera de supraveghere si vreo 2 radare in zona respectiva.

 

Presa, care este 100% controlata, probabil va difuza vreo 2 reportaje cu genii ale motociclismului care merg cu XXXkm/h prin localitati, si va reusi sa scoata in evidenta, din nou, cat de inconstienti si cat de periculosi sunt toti motociclistii. Evident se va accentua faptul ca politia romana nu face nimic, fapt care va duce la amplaseara a inca catorva sute de camere de supraveghere si radare(investitiile trebuie motivate).

 

Despre revolta. Ar fi multe de spus in aceasta privinta, dar am sa ma limitez la ce se va face efectiv. Datorita lenii acute, de care sufera poporul roman proaspat indoctrinat cu tot felul de porcarii, toti se vor limita la unplerea acestor zeci de pagini de discutii aprinse de pe forum. In rest bere, mici, gratare, sucuri cat cuprinde aaa si sa nu uit miercuri la arc sa ne rupem in figuri, ca se aduna multa lume, poate ne remarca si pe noi(superbikerii) cineva. Mi-ar placea sa ma insel amarnic in aceasta privinta, dar nu ma-nsel.

 

Desigur vor aparea si expertii, analistii inascuti ai accidentelor de motocicleta, care vor calcula ei prin teoreme complexe ca motociclistul nu avea cum sa aiba doar 40km/h, daca venea cu viteva asa mica il vedea camionagiu, ca el, de fapt, venea cu (trei cifre)km/h, ca a reusit sa franeze abia pana la 40km/h unde a cazut si a intrat sub rotile camionului condos de soferul care nu avea cum sa-l vada(LE ADRESEZ EXPRESII EXPLICITE DE CUVINTE URATE CELOR CARE FAC PARTE DIN ACEASTA CATEGORIE).

 

R.I.P. Soferului si pasagerei.

 

PS: Aveti grija sa nu ajungeti subiecte de discutie la sectiunea asta.

Editat de RaduSPR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai terminati cu aberatiile astea cu linshatul si transhatul bucatzele si alte vitejisme pe taste (ca daca ati asista la un linshaj pe bune, live, (nu sa-l faceti voi, doamne fereste) sau o executie cu pietre ca in Arabia, da sub ochii vostri, nu pe youtube unde dati click pe stop) ati voma instant si poate chiar lesina. . . habar nu aveti ce o fi in sufletul camionagiului ala in seara asta. . ala credeti ca mai e om?!? pentru tot restul vietii? Credeti ca el a vrut sa omoare doi copii? Dar din prostie si indolentza a facut-o. . El credeti ca nu are familie, copii!? O sa ajunga probabil la puscarie. . .Credeti ca el nu a vazut cum erau rupti copii aia? Credeti ca el mai este om, de maine incolo?!

 

Terminati cu eroismele astea ieftine pe taste, si acceptati tragedia si realitatea. .mai terminati cu prosteala asta cu linshatul ca nici macar Politia Rurala sau Gardienii Publici nu va iau in serios (darmite motociclistii). .cu mitingurile voastre cu Ziua Bucurestiului, si alte intruniri cu rezultat zero. Vreti sa nu mai fie accidente fatale saptamanal? Dati-i o casca in gura prietenului motociclist care a mers periculos la ultima tura prin oras si v-a pus si voua viata in pericol. .Si racniti raspicat in urechea lui sa nu mai mearga asa, cu promisiunea ca daca o tranteste, nici macar nu va opriti sa il ajutati. Mai lasati hi five-ul cu palmele, si ciumecariile, mandri in gecile voastre bengoase, aruncand dume machoiste prin parcari de Mac, cu fetiscanele pisicandu-se pe alaturi. . .sau daca tot le faceti, faceti si restul. .asumatzi-va si responsabilitatea asta, sa dati o lectie dura prietenilor vostri cand risca inutil pe strada. .

 

Mai gata cu incriminatul Politiei, acuma ce o sa angajeze Politia 300 mii de noi oameni sa stea la poarta fiecarui santier sa dea cu paleta in sus si in jos, daca poate sau nu sa mai iasa un Buceag cu noroi din batatura, ca e trafic si trebuie sa se asigure?!?! Terminati cu tampeniile astea. .vorbe spuse la furie.

 

PS: Pacat de copii astia . . . . :)

Editat de AK_Raptor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...