Piturlea Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 http://motodiscount.ro/recomand cu draga inima!preturi ffff ok, profesionalism!chiar azi mi-am luat michelin pilot road 4... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheLoo86 Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Oscilam intre Michelin Pilot Road 4, Pilot Power 3 si Dunlop Qualifier 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Eu votez pt Michelin Pilot Road 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 http://www.revzilla.com/motorcycle/michelin-pilot-road-4-rear-tires +1 pilot road 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Qualifier 2, este cu o clasa peste toate celelalte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Qualifier 2, este cu o clasa peste toate celelalte ! Daca vorbim strict de performanta este posibil sa ai dreptate, dar se duc repede. A mea a venit cu Dunlop, dupa 5000km erau patrate. Am schimbat cu Metzler Tourance care sunt OK, am vreo 15000 km cu ele, insa un amic a schimbat cu PR3 cam in acelasi timp ca mine si a facut cu 5000km mai mult, ale lui sunt inca OK ale mele vor trebui schimbate anul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 nu stiu daca Metzler Tourance este cu ceva mai bun decat Mitas E08 ... adica nu cred ca exista guma mai "penala" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 nu stiu daca Metzler Tourance este cu ceva mai bun decat Mitas E08 ... adica nu cred ca exista guma mai "penala" Ce au astea de le metzler ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Metzeleru is ca pewla pe ud . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Metzeleru is ca pewla pe ud . Eu nu ma vait, ale mele adera bine pe ud (chiar si pe frig si umed sunt ok). Si aici avem cam 200 de zile de ploaie pe an... De fapt singurul motiv pt care schimb cu PR4 e ca ala ar trebui sa tina mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Ce au astea de le metzler ? tourance numai senzatia este naspa pt ca sunt tari, dar eu am vazut tourance cu 22 000 km la cineva , exista tourance next mai moi si mai aderente, eu m-am simtit bine Karoo T... marca este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Nici eu nu ma plâng ca la vitezele cu care merg eu nu se simte . triumful vine standard cu Metzeler. Și multi se plângeau. N-am apucat sa scriu tot mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 dpmdv gama Sportec M de la Metzeler e OK am folosit vreo 3 seturi si am fost multumit pt initiator: incearca anvelope aici: www.motoemotion.ro preturi OK, rapizi, am fost multumit de prestatiile lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheLoo86 Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Gata, tocmai am comandat un set de Pilot Road 4 de pe motoemotion.ro Par destul de seriosi, mâine imi vor ajunge. Vă mulțumesc tuturor pentru opinii și sfaturi! Hai cu căldura, mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Gata, tocmai am comandat un set de Pilot Road 4 de pe motoemotion.ro Par destul de seriosi, mâine imi vor ajunge. Vă mulțumesc tuturor pentru opinii și sfaturi! Hai cu căldura, mai repede Sa le calaresti sanatos. Te asteptam cu un review! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spacezerg Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 @Geo_ZGA pot sa te ajut eu cu 90 lei / set montare + echilibrare in zona Liberty Mall/Viilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 (editat) Bridgestone BT 023 Am 15000 (spate) cu cauciucul, si mai merge linistit 5000 km. Pe uscat... cu presiunea corecta pt a mea (2.9 spate / 2.5 fata) si temperatura exterioara decenta (peste 20 grade in atmosfera)... nu tu pic de fishtail sau drifturi pe franare, oricat ar fi de violenta franarea / frana de motor (oricum nu am frane de speed) Pe ud... nu tu pic de derapaj cu exceptia marcajelor, unde, cum atinge din nou asfaltul se redreseaza instant Practic, urmatorul pneu va fi tot 023 Editat Martie 5, 2015 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Bridgestone BT 023 Am 15000 (spate) cu cauciucul, si mai merge linistit 5000 km. Pe uscat... cu presiunea corecta pt a mea (2.9 spate / 2.5 fata) si temperatura exterioara decenta (peste 20 grade in atmosfera)... nu tu pic de fishtail sau drifturi pe franare, oricat ar fi de violenta franarea / frana de motor (oricum nu am frane de speed) Pe ud... nu tu pic de derapaj cu exceptia marcajelor, unde, cum atinge din nou asfaltul se redreseaza instant Practic, urmatorul pneu va fi tot 023 DSC_0009.jpg Multumesc pentru informatie. Tind sa raman la Bridgestone, BT016 Pro (varianta imbunatatita pt durabilitate a BT016) sau BT023. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Multumesc pentru informatie. Tind sa raman la Bridgestone, BT016 Pro (varianta imbunatatita pt durabilitate a BT016) sau BT023. No problem! Asfalt uscat... caci cu ploaia e mult de spalat si uns ;P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoberT. Mihai Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Va salut! Sunt nevoit sa ii schimb 'guma' fata mobrei mele batrane F2 si nu stiu ce varianta sa aleg, apelez la amabilitatea celor priceputi pentru o alegere corecta. Nu merg agresiv.. pentru iesiri nu foarte lungi + inter (Buc). Variantele sunt: http://anvelopemoto.eu/michelin-120-60-zr-17-m-c-55w-pilot-road-4-f-tl/ http://anvelopemoto.eu/michelin-120-60-zr-17-m-c-55w-pilot-road-3-f-tl/ http://www.romimoto.ro/anvelope-moto.php?op=view&start=0&id_tyre=2885#tyre Numai bn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 primele 2 sunt de touring si sunt facute sa tina 20000 km poate mai mult. Eu as miza pe Pilot power pt ca ai aderenta mai buna mai ales pe franare, si nici km nu sunt de speriat(scoti lejer peste 10.000). Desigur ai si optiuni mai bune pe piata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Daca nu vrei sa abuzezi primele 2 , daca vrei sa abuzezi putin ultima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Salut1. Schimba si spatele, ia-ti gume noi si o sa ai motor "nou"2. Pilot Road 3, le am motor si sunt o revelatie fata de tot ce am avut pana acuma cand vine vorba de ud si franat, diferenta de la cer la pamant. Daca vrei sa tragi tare si sa rupi pe curbe nu sunt potrivite Ia 3 in loc de 4 ca odata mai ramai cu bani de un sandvich si am auzit de la altii ca nu le-au nimerit ca si pe 3. Mai exact mi s-a zis ca au tendinta sa alunece pe ud ceea ce 3-ul sta lipit. Pe celalalt motor am Anakee 3 care sunt facute in aceiasi generatie cu Pilot Road 4 si regret ca le-am luat, mai bine ramaneam tot la Anakee 2, ma ieftine si mai ok pe teren si sosea.Nu uita de punctul 1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Calitate pret Pilot Power este de vis. Restul sunt bune doar pe autostrada si pe ploaie dar nici asta nu sta foarte prost la acest capitol. M-am dat cu PP normal (inainte aveam PP3) si mi-a placut maxim singura treaba e ca fiind monocompound spatele se patrateste repede dar noi vb de fata aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoberT. Mihai Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Va multumesc pentru pareri si sfaturi, apreciez si am sa iau in calcul fiecare parere, inclusiv 'punctul1' -hora09 Si eu tot la Pil.Power ma gandeam. Salutare si sa aveti parte de drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate