Sari la conținut

Echipament moto la LIDL

Florin Daniel
 Share

Postări Recomandate

Eu nu ascult muzica in casca cand merg pe motor. Incepator fiind (chiar daca am A de 2 ani, abea in iulie mi-am luat motor), prefer sa las distractiile de-o parte si sa fiu atent la sunetele din jur si ale motorului.

Castile le folosesc cand merg pe bicicleta...acolo e viteza mult mai mica si e mult mai usor de oprit in caz de urgenta, si nici nu imi rup gatul daca blochez rotile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

O sa fac asta. Tineam telefonu in buzunar in pantaloni. De ex azi muzica nu prea a mai avut intreruperi.

Desi ziceam ca nu prea ascult in oras muzica in casca, ma declar corupt. E placut sa mergi la munca pe acorduri de The Black Keys :)

Ar trebui sa-mi fie :rusinica:. Ca de vreo 2 ani si prin oras merg cu muzica in hurechi ... si pe langa asta am mai corup si inca vreo 3-4 amici sa faca se dea cu castile in urechi ... :crack:

» Post actualizat in 22 Sep 2015 12:46

LE: da am scris de m-am rupt ...

Link spre comentariu

salut,

pe mine ma bate gandul sa cumpar ceva de genul asta. http://midland.ro/casti-moto-midland-shs300-cod-c852-pentru-ipod-mp3-player.html

si cred ca rezolv problema vorbitului la telefon cat timp sunt calare.

dar ar trebui sa gasesc ceva cu microfon.

problema e ca nu gasesc

Link spre comentariu

se gasesc la prietenii orezari, direct cu microfon ori pe tija flexibla(pentru open face) ori pe fir si cu arici(pentru full face sau flip-up) si nici nu costa cine stie ce...

bonus: au direct jack cu 4 poli si se pupa cu mai toate telefoanele moderne.

minus: jack-ul e direct pe fir, care e destul de lung, si e cam problematic cand dai casca jos de pe cap.

PS. Scuze de offtopic

Editat de Blackbeardbob
Link spre comentariu

eu folosesc....atunci cand folosesc, astea

http://www.emag.ro/casti-cu-microfon-sony-sbh20-bluetooth-white-sbh20-white/pd/DGXPJBBBM/

"patratica" cu microfonul o agat cu clipsul de cagula in zona gurii, si totul bine si frumos, am scapat de fire prea multe...se conecteaza cu dintosul la telefon...cand suna telefonul se opreste muzica..mi se pare destul de ok

Link spre comentariu

testat muzica azi - se aude ok la viteze civilizate - pana in 70 sau cam asa. daca te transformi intr-o mica racheta sol - sol devine inutil (casca open face nexo)

Zidule, nici tu nu ai ce face de mergi cu open face :)

In alta ordine de idei am testat Waze de pe telefon prin bluetooth.

E bizar.

Headset-ul tine un soi de liniste daca nu vine semnal audio (ok, I get this) si cum vine, creste volumul gradual cu o anumita latenta. Ceea ce inseamna ca de cand incepe sa rosteasca pana ajunge la volumul setat auzi cam doar o treime (ultima) de ce iti zice navigatia.

Link spre comentariu

Mi-am luat bluza de alergare, care cred ca va fi numa buna de luat pe sub geaca in sezonul mai rece, si vesta (tot de alergare) care are pe fata si pe spate material reflectorizant, si e si softshel. Ca si vizibilitate cred ca e mai buna decat vestele clasice verzi/portocalii.

Atat bluza cat si vesta sunt mai lungi si tin si la spate jos. Revin cu mai multe informatii dupa ce o sa am ocazia sa le testez in conditii prielnice.

Editat de Zven
Link spre comentariu

Cumparat in we pantaloni de alergare (pt. fotbal mai mult) din Brasov ...au o parte groasa in partea din fata care protejeaza la vant cu flece pe interior . Luati pe sub blugii de motor , Predeal 12 grade , tin foarte bine la frig ..pret 45 lei

Link spre comentariu

Salut. Si eu, si pasagera ne-am dotat cu astfel de tinuta. Iti spun eu cum se comporta. Am obsevat ca mentin temperatura corpului, elimina transpiratia si mentine interiorul bluzei uscat, la fel si corpul. Pe exterior se scurge apa din transpiratie, poti sa o tragi jos cu racleta. La temperaturile din tura de Sambata-Duminica, totul a fost ok. Nu stiu la -(minus) grade cum mentine temperatura. Cert este ca se elimina apa din transpiratie, pastrand interiorul uscat.

Link spre comentariu

ma, voi aveti inside information de stiti cand cum se baga? sau am fost eu chior si nu am vazut pe site? :-)

Link spre comentariu

Pai cine crezi ca si-a luat de amandoua ? :tomato:

La preturile astea, banuiesc ca electronica din ele e cam aceiasi. Difera carcasa si "brandul", parerea mea.

Am din ala de la LIDL si e destul de ok pentru 50 de lei cat am dat pe el.

Link spre comentariu