September Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Nu mai îndură umilința? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Acum 3 minute, September a spus: Nu mai îndură umilința? probabil ca dupa 2 ani de pauza a invatat ca e bine sa asculte de medici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Hai ca am mai auzit una la Ai ogura... wheelie pe intrare in viraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Chiar acum, damager a spus: Hai ca am mai auzit una la Ai ogura... wheelie pe intrare in viraj recomand si eu prima sport. daca ai digi - poate ai si prima sport. eu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Acum 1 minut, frigider a spus: recomand si eu prima sport. daca ai digi - poate ai si prima sport. eu am. Eh, normal ca ma uit pe prima sport, Alex e mult peste astia, si mai e si un super baiat. dar, eram in trecere pe digi cand l-am auzit pe domnu' cu wheelie pe intrare. Pb ca yamaha face wheelie pe intrare si stopie pe iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Chiar acum, damager a spus: Eh, normal ca ma uit pe prima sport, Alex e mult peste astia, si mai e si un super baiat. dar, eram in trecere pe digi cand l-am auzit pe domnu' cu wheelie pe intrare. Pb ca yamaha face wheelie pe intrare si stopie pe iesire vai de sufletele celor care asculta si nu stiu ca e gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Acum 55 minute, Cavaleru a spus: probabil ca dupa 2 ani de pauza a invatat ca e bine sa asculte de medici.. Exclus! I-or fi dat medical forțat ca să nu-l penalizeze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 25, 2023 Autor Share Postat Iunie 25, 2023 47 minutes ago, frigider said: vai de sufletele celor care asculta si nu stiu ca e gresit. Atentie ca astia ies in trafic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Exclus! I-or fi dat medical forțat ca să nu-l penalizeze. N are treabă una cu alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Acum 1 oră, damager a spus: Pb ca yamaha face wheelie pe intrare si stopie pe iesire Aia de pe digi sunt meme'uri vorbitoare,n.ai ce cu ei. Eu deja când aud exprimarea "un" Fabio Quartararo "un" Pecco Bagnaia fac cu capul. Nu ii mai suport.Bine ca e prima ca și varianta ca muream cu aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 2 hours ago, Cavaleru said: MM nu mai participa la cursa din cauza coastei fracturate .. Dacă era în lupta pentru titlu sau măcar pentru victorie etapa asta, ar fi concurat. Pentru un top-15 nu-și mai riscă pielea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Sa inceapa discutiile :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Acum 1 oră, PzKpfW a spus: Dacă era în lupta pentru titlu sau măcar pentru victorie etapa asta, ar fi concurat. Pentru un top-15 nu-și mai riscă pielea. Informatia oficiala este ca a fost declarat unfit, nu ca s-a retras el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Vale cand era anonim cu Ducati alerga de placere. mM cand a devenit anonim nu mai are chef de dat la curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Acum 37 minute, ioio_viola a spus: Sa inceapa discutiile :)) Mi se pare absolut NORMAL! Ce rezolvi dacă ții un pilot împotriva vointei lui? Pierdere de vreme și resurse de ambele părți. Acum 2 minute, Speedy.K a spus: Vale cand era anonim cu Ducati alerga de placere. mM cand a devenit anonim nu mai are chef de dat la curse. Ți-a spus ție o păsărică, că MM nu are chef de curse? Nu cred că o să vă vindecați veac de sindromul asta de hate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Ce.i fac astia lui Binder, mamaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 (editat) Acum 59 minute, danypop a spus: Mi se pare absolut NORMAL! Ce rezolvi dacă ții un pilot împotriva vointei lui? Pierdere de vreme și resurse de ambele părți. Ți-a spus ție o păsărică, că MM nu are chef de curse? Nu cred că o să vă vindecați veac de sindromul asta de hate. Dar u am zis de mult timp ca nu-l suport sub nicio forma pe taran! Nu ma dau cunoscator, nu ma dau impartial, pur si simplu recunosc ca ma bucur de fiecare data cand si-o fura! Macar nu sunt ipocrit sau mincinos. Acum 4 minute, Djenavar a spus: Ce.i fac astia lui Binder, mamaaaaaaaa Daca te insala o data, e vina ei. A doua oara, insa, e vina ta! Editat Iunie 25, 2023 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Acum 1 minut, Speedy.K a spus: Dar u am zis de mult timp ca nu-l suport sub nicio forma pe taran! Nu ma dau cunoscator, nu ma dau impartial, pur si simplu recunosc ca ma bucur de fiecare data cand si-o fura! Macar nu sunt ipocrit sau mincinos. In cazul ăsta poate ar trebui să cauți forumul"hai să vomităm contra Marquez " Aici e forumul pasionaților de motociclism și nu a haterilor pilotilor;in caz ca nu stiai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Mda,se pare ca am avut dreptate,deși nu.mi face placere : Bagnaia e mai bun la managementul pneurilor.Sau poate Gp23 d mai bun decât Gp22. JM cursa bunicica.e preferabil un loc 5 pt campionat decât sa te împrăștii în glorie de pe un loc de podium. Păcat de Binder. Ma mir de Quartararo una din puținele greșeli ale lui...sa nu aibă fractura de clavicula după cum ii tinea aia aripa ridicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Acum 10 minute, danypop a spus: In cazul ăsta poate ar trebui să cauți forumul"hai să vomităm contra Marquez " Aici e forumul pasionaților de motociclism și nu a haterilor pilotilor;in caz ca nu stiai Deci n-am voie sa fiu motociclist, sa ma uit si la curse si sa-l antipatizez si pe MM?! Ai hotarat tu asta sau s-a dat vreo a unspea porunca de la Dumniezau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Acum 23 ore, PzKpfW a spus: Degeaba și-a tatuat Bagnaia circuitul ăsta pe mână. Îl bate junele cu motoreta lui de anul trecut. Atunci cand se trage linia, pleaca cu mai multe puncte si mareste diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Ce mi-a placut maxim azi a fost atmosfera din camera de dinainte de podium cu cei trei glumind, amuza;du-se, jucandu-se cu apa etc! Asa ar trebui sa fie un final de competitie sportiva, nu cu sprancenele incuntate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Dupa cursa asta, cinci saptamani de pauza... trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Acum 22 minute, Speedy.K a spus: Deci n-am voie sa fiu motociclist, sa ma uit si la curse si sa-l antipatizez si pe MM?! Ai hotarat tu asta sau s-a dat vreo a unspea porunca de la Dumniezau? Bada, ai voie sa înjuri/să-ți bați joc de cine vrei și apoi când face cineva același lucru cu tine ai voie chiar să mergi la mămica să plângi că, copiii se iau de tine. Cum ii tratezi tu pe alții asa vei fi și tu tratat. Nu am hotărât eu ci cred ca bunul simt a hotărât asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 25, 2023 Share Postat Iunie 25, 2023 Acum 27 minute, danypop a spus: Bada, ai voie sa înjuri/să-ți bați joc de cine vrei și apoi când face cineva același lucru cu tine ai voie chiar să mergi la mămica să plângi că, copiii se iau de tine. Cum ii tratezi tu pe alții asa vei fi și tu tratat. Nu am hotărât eu ci cred ca bunul simt a hotărât asta. Bine, uite, promit ca daca Marquez o sa se bucure cand raman eu fara bani de benzina n-o sa ma supar. E suficient de corect asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate