apriliacluj Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 vezi daca nu stai langa granita cu Ucraina.... pe acolo e aproape gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 si iarasi e la 6 lei litrul de benzina...... pffff..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Decembrie 21, 2018 Share Postat Decembrie 21, 2018 au ieftinit astia un pic carburantii, minune... dar de fapt tot este un pret exagerat fata de fluctuatia barilului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Decembrie 26, 2018 Share Postat Decembrie 26, 2018 Cum de multisori ani, pretul carburantului in RO era f. apropiat de pretul european-usor mai scump, acum dimpotriva-urmaresc sa fac plinul pana sa ies din tara. In Germania, diesel.ul e mult mai scump 1,49€ !si nu pe autobanda!!! chiar si fata de Ungaria! Si Austria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 Avand in vedere ca weekendul asta foarte multa lume a iesit cu motorul si ca pretul la pompa a scazut la nivele nemaivazute de ani buni laudati-va cu cel mai pret la care ati alimentat sau vazut pe drum. Chiar sunt curios daca pe undeva prin tara a scazut sub 4 lei. Personal am alimentat cu 4.22 si cu 4.40, iar cel mai ieftin am vazut cu 4.14 la un Lukoil de langa Campulung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 Ainjtaine, nu te lași până nu te curentează vreunu' Eu sunt foarte fericit că am făcut plinul și n-a mai fost nevoie de codul PIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 Acum 21 minute, vis-a-vis a spus: Ainjtaine, nu te lași până nu te curentează vreunu' Eu sunt foarte fericit că am făcut plinul și n-a mai fost nevoie de codul PIN muhhahaha facusi plinu cu un card gasit in portofelul unui cetatean oarecare? eu am facut alaltaieri plinu' la nemti , 1,14 e/L ce vremuri .. benzina eftina dar nu am unde sa ma plimb p.s. jegurile de jidani de mlastina nu au scazut preturile la pompa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 4.34 ron/l facut plinul la masina in urma cu o saptamana la OMV Militari. Nu mai alimentasem de pe vremea cu 5.75 ron/l. Sunt curios in cat timp va trece iar de 5.5 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 4.22 am alimentat la un no-name. De la rusi (Lucoiu si Gazprom) nu bag nici daca o lasa la 1 leu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 (editat) 4.36 OMV - la masina sotiei, mobra e si ea "usoara", necesita alimentare urgent. Editat Mai 18, 2020 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 Eu nu fac plinul. Motorul se duce singur, vine singur cu plinul facut... 4.40 lukoil iar cu reducerea de 20% prin serviciu...nush matematica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 Acum 3 ore, SuzukiRf600R a spus: .40 lukoil iar cu reducerea de 20% prin serviciu...nush matematica Ba stii. Doar ca, tie reducere 20% din 4.4, pret final iti da 5. Ca asa i la bancheri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 Acum 7 ore, ovi_ice a spus: 4.34 ron/l facut plinul la masina in urma cu o saptamana la OMV Militari. Nu mai alimentasem de pe vremea cu 5.75 ron/l. Sunt curios in cat timp va trece iar de 5.5 ron. Nu dureaza mult. Bagasem sambata cu 4.20 de la Petrom, pe Brancoveanu o vazusem la 4.18. Azi era 4.24. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator john17 Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 Cu 4.22 si 4.31am alimentat mobra sâmbăta, Petrom și Rompetrol ambele la Ploiești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 (editat) 4.26 la OMV, cel mai ieftin am vazut 4.2 la ceva benzinarie no-name in Petrosani asa preturi sa tot fie! Editat Mai 19, 2020 de Akbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 4.16 Petrom Urziceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Ma tot mir de preturile astea si pana cand, desi in Polonia, preturile erau mai mici si inainte de faza asta dar nu considerabil, acuma cel mai ieftin am alimentat la shell cu ceva de genu 3.6, altfel pana in 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirc Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 (editat) Instalati pe telefon aplicatia Peco Online, selectati orasul dorit iar aceasta afiseaza preturile la benzina/motorina din ziua respectiva. Editat Mai 19, 2020 de sirc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Pai criza,e atunci cand fluturi flaconul gol pe marginea drumului stand langa acaret.Mai jalnic ,cand o fluturi in statia de carburant. Nu stiu ce (vor) flutura aia care raman fara curent pe drum.Vreun bec? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Premium nu folosește nimeni? Adică la 4,99? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 1 oră în urmă, Cristian C. a spus: Premium nu folosește nimeni? Adică la 4,99? Benzina normala de CO95 este benzina Premium. Benzina de care spui tu ca este 4,99 Lei/L este cea de CO 99 sau 100 depinde de benzinarie. Desi se numeste Premium este "mai inferioara" decat aia mai scumpa. Motivul denumirii de premium vine de pe vremea cand inca nu erai nascut. In anii '70 masinile aveau compresie mica si mergeau cu benzina de CO90 numita si benzina regular, iar unele functionau chiar cu benzina CO75 (masinile vechi cu raport de compresie 1:6 sau cat or fi avut). Pe vremea aia benzina cea mai bengoasa era cea de CO98 care evident se numea premium. In ziua de astazi cea de CO98 se face de CO95. Daca ai vreo masina cu raport de compresie superiror lui 1:12 atunci bagi benzina de CO99. Alfel sunt bani aruncati pe fereastra. Nu iti foloseste la nimica. Oi fi zis bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Cam asa-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Vă aprob întru totul, însă prea aparea care mai de care cu cele mai mici prețuri la topic. Cat despre calitatea benzinei.. părerile sunt împărțite, important e mai mult să ai bani să circuli și bani de alimentat cu oricare dinte variantele disponibile pe piață. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Pai toti motociclistii alimenteaza cea mai ieftina benzina "ever"iar motoarele lor consuma cel putin 20% mai putin decat spune la carte Am bagat si eu o data benzina de CO100 in bavareza de 1200 si am constatat "decat" ca s-a ars la fel de bine si de repede ca aia premium de 95. In rest nimica notabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator john17 Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Mai era o discutie unde un bemveist sustinea ca ii consuma mai putin cu din aia mai superioara! Cifra octanica reprezinta rezistenta la detonatie, nu inseamna musai un randament mai bun. Raportul este de comprimare, compresia e presiunea care se creaza in cilindru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate