Sari la conținut

Evolutie pret combustibil

Proxi
 Share

Postări Recomandate

• 9 months later...
  • Răspunsuri 900
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 3 months later...

au ieftinit astia un pic carburantii, minune...

chart.aspx?instruments=300002,5,0,333&st

dar de fapt tot este un pret exagerat fata de fluctuatia barilului...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum de multisori ani, pretul carburantului in RO era f. apropiat de pretul european-usor mai scump, acum dimpotriva-urmaresc sa fac plinul pana sa ies din tara. In Germania, diesel.ul e mult mai scump 1,49€ !si nu pe autobanda!!! chiar si fata de Ungaria! Si Austria.

Link spre comentariu

• 1 year later...

Avand in vedere ca weekendul asta foarte multa lume a iesit cu motorul si ca pretul la pompa a scazut la nivele nemaivazute de ani buni laudati-va cu cel mai pret la care ati alimentat sau vazut pe drum. Chiar sunt curios daca pe undeva prin tara a scazut sub 4 lei.

Personal am alimentat cu 4.22 si cu 4.40, iar cel mai ieftin am vazut cu 4.14 la un Lukoil de langa Campulung.

Link spre comentariu

Ainjtaine, nu te lași până nu te curentează vreunu' 😂

Eu sunt foarte fericit că am făcut plinul și n-a mai fost nevoie de codul PIN :D 

Link spre comentariu

Acum 21 minute, vis-a-vis a spus:

Ainjtaine, nu te lași până nu te curentează vreunu' 😂

Eu sunt foarte fericit că am făcut plinul și n-a mai fost nevoie de codul PIN :D 

muhhahaha

facusi plinu cu un card gasit in portofelul unui cetatean oarecare? :)

eu am facut alaltaieri plinu' la nemti , 1,14 e/L ce vremuri .. benzina eftina dar nu am unde sa ma plimb

p.s. jegurile de jidani de mlastina nu au scazut preturile la pompa 

Link spre comentariu

Acum 3 ore, SuzukiRf600R a spus:

.40 lukoil iar cu reducerea de 20% prin serviciu...nush matematica

Ba stii. Doar ca, tie reducere 20% din 4.4, pret final iti da 5. Ca asa i la bancheri 🤣

Link spre comentariu

Acum 7 ore, ovi_ice a spus:

4.34 ron/l facut plinul la masina in urma cu o saptamana la OMV Militari.

Nu mai alimentasem de pe vremea cu 5.75 ron/l. Sunt curios in cat timp va trece iar de 5.5 ron.

Nu dureaza mult. Bagasem sambata cu 4.20 de la Petrom, pe Brancoveanu o vazusem la 4.18. Azi era 4.24.

giphy.thumb.gif.a77a272c88ed51a96edbd8497cc96f25.gif 

Link spre comentariu

Ma tot mir de preturile astea si pana cand, desi in Polonia, preturile erau mai mici si inainte de faza asta dar nu considerabil, acuma cel mai ieftin am alimentat la shell cu ceva de genu 3.6, altfel pana in 4

Link spre comentariu

Instalati pe telefon aplicatia Peco Online, selectati orasul dorit iar aceasta afiseaza preturile la benzina/motorina din ziua respectiva.

Editat de sirc
Link spre comentariu

Pai criza,e atunci cand fluturi flaconul gol pe marginea drumului stand langa acaret.Mai jalnic ,cand o fluturi in statia de carburant.

Nu stiu ce (vor) flutura aia care raman fara curent pe drum.Vreun bec? ))))

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Cristian C. a spus:

Premium nu folosește nimeni? Adică la 4,99? 😄

Benzina normala de CO95 este benzina Premium.  Benzina de care spui tu ca este 4,99 Lei/L este cea de CO 99 sau 100 depinde de benzinarie.

Desi se numeste Premium este "mai inferioara"😂 decat aia mai scumpa.

Motivul denumirii de premium vine de pe vremea cand inca nu erai nascut.  In anii '70 masinile aveau compresie mica si mergeau cu benzina de CO90 numita si benzina regular, iar unele functionau chiar cu benzina CO75 (masinile vechi cu raport de compresie 1:6 sau cat or fi avut).

Pe vremea aia  benzina cea mai bengoasa era cea de CO98 care evident se numea premium. In ziua de astazi cea de CO98 se face de CO95.

Daca ai vreo masina cu raport de compresie superiror  lui 1:12 atunci bagi benzina de CO99. Alfel sunt bani aruncati pe fereastra. Nu iti foloseste la nimica.

Oi fi zis bine?

Link spre comentariu

Vă aprob întru totul, însă prea aparea care mai de care cu cele mai mici prețuri la topic. 😄

Cat despre calitatea benzinei.. părerile sunt împărțite, important e mai mult să ai bani să circuli și bani de alimentat cu oricare dinte variantele disponibile pe piață. 😇

Link spre comentariu

Pai toti motociclistii alimenteaza cea mai ieftina benzina "ever"iar motoarele lor consuma cel putin 20% mai putin decat spune la carte 😝

Am bagat si eu o data benzina de CO100 in bavareza de 1200 si am constatat "decat" ca s-a ars la fel de bine si de repede ca aia premium de 95. In rest nimica notabil.😂

Link spre comentariu

Vizitator john17

Mai era o discutie unde un bemveist sustinea ca ii consuma mai putin cu din aia mai superioara!

Cifra octanica reprezinta rezistenta la detonatie, nu inseamna musai un randament mai bun.

Raportul este de comprimare, compresia e presiunea care se creaza in cilindru.

Link spre comentariu

• adidas changed the title to Evolutie pret combustibil
  • Kristian pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic