DragosM Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Varianta americana. Cu unele diferente si specificitati, dar tot pe acolo in principiu. http://edition.cnn.com/2014/08/28/us/texas-father-acquittal/index.html?iref=obnetwork Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Asta se va si intampla daca lasati justitia sa-si urmeze cursul si nu incercati sa va substituiti ei. Hahahahahahahahahahahaha, pe bune? Cine e justitia? Tu stii? Ai prieteni in justitie? Eu am. Iti spun eu ca te inseli, amarnic. Cati oameni din justitie au intrat la puscarie? Cati au ramas? Tu stii cum se misca justitia la noi? Cat sta un dosar pe masa procurorului? Avocatii stii cum sunt? Ai prieteni avocati(nu doar cu numele)? Ca sa nu mai zic de cum a sunat fraza pe care ai scris-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 (editat) Simpla posesie a unui calculator nu da dreptul nimanui sa deformeze imaginea unei comunitati. Imi este imposibil sa cred ca aceasta comunitate moto este dominata de extremisti si rasisti, manipulatori si instigatori la violenta. Cunosc o multime de motociclisti care sunt oameni decenti si ii chem pe acestia sa-si faca auzit aici glasul. Nu mai spune,si simpla posesie de motocicleta iti da dreptul sa stabilesti profilul motociclistului ideal,dupa standardele tale si a celorlalti smiorcaiti "comunitari",care in loc sa se simta bine pe motocicleta,se leaga de cei care stiu cu adevarat sa se bucure de ea.Sincer eu ma bucur mult sa nu fac parte din comunitatea voastra,considerand ca voi sunteti cei care ne faceti de rusine pe noi.eu am permis de 28 de ani dar cat timp functioneaza reflexele nu ma consider batran,nu stiu tu cat de mare expert esti blocandu-te la 50-60 de cai,ca te dai zeu pe aicea.Noroc,ca doar pe forumul vostru basinos puteti influenta ceva,ca in viata reala sunteti aproape inexistenti si ca numar,si ca prezenta (exceptie facand marsurile de "constientizare").Mai treceti pe la ginecologie sa va consulte,ca la cata barbatie aveti azi/maine incepeti sa menstruati.Baieti si fete,care organizati marsul,ce naiba incercati sa convingeti niste snobi,Ce naiba,va trebuie aprobare de la ei?Puteti sa va organizati si fara ajutorul forumului.Cei care impart aceeasi pasiune,sunt sigur ca pot comunica si prin alte cai.Lasati smiorcaitii astia plini de frustrari,sa improaste monitorul cu bale de nervi ca altii se distreaza si ei nu au curajul. PS: Galen cel frustrat,de ce ai sters postul lui Cuki? Te simti mai macho? Aaa,si nu te deranja,ca-mi termin singur contul pe motomuism.ro PS2: Sterge-mi tu contul,ca nu ma obosesc sa caut cum se face Editat Septembrie 3, 2014 de TARZAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 (editat) Pana la urma de unde ideile astea cu incendierea, cozile de topor, holocaust ? Cine a vorbit de asa ceva la comemorarea asta ? Chiar de ar fi, pana la urma fiecare isi asuma faptele..! Cred ca cei rationali vor fi in numar mai mare decat restul...Pentru a nu mai fi invinovatiti de manipulare, cu acordul familiei, pentru credibilitate daca tot s-a pomenit de ea, poza aceea ar trebui vazuta cumva, fara a putea fi difuzata, copiata, de catre noi ceilalti motociclisti. Gasiti o varianta pentru asta cat mai din timp, caci acolo la fata locului ar imflama spiritele.! Galen esti tare vocal aici pe acest topic, cu cozile de topor, cu firul de iarba ce ia foc, cu tradarea de patrie. Despre cei ce au vandut tara asta si o vand in continuare pe bucati, o fura, fac fel de fel de miselii si masinatiuni, ce poti sa ne spui ? Astia ce fel de tradatori sunt, sau nu sunt ? Cei ce comemoreaza aceste victime, sunt tradatori de tara !? Auzi lume la ce s-a ajuns ! Fii sigur ca in caz de derapaj politic cu anumite nuante...noi romanii ne retragem din acest demers. Poate ar fi bine sa fii prezent, astfel nu vei mai crede tot ceea ce se va spune dupa ! Sunt convins ca totul se va filma, monitoriza, de ambele parti, deci...unde e problema.Tu crezi ca daca cineva, un grup sa zicem, ar avea de gand sa-i parjoleasca tocmai acum ar fi momentul ? Crezi ca niste oameni hotarati pot fi opriti? Crezi ca ei isi anunta pe forum aceasta actiune ? Crezi ca pot fi paziti vesnic ?Totul depinde de autoritati sa fie cu tact si diplomatie, sa nu interfereze cu participantii, sa nu ii sicaneze (vezi cazul Badea) sa nu ii impiedice sa participe la comemorare si sa-i starnesca. Sa promita ca se va face dreptate si pe viitor sa fie mai alerti in a preveni fapte de acest gen, sa faca dreptate !Atat ! Editat Septembrie 3, 2014 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Pentru mine e prea mult ce se intampla aici. Imi iau si eu o pauza asa mai lunga de pe acest topic...inainte sa degenereze discutia si sa fiu acuzat ca reprezint un pericol pt integritatea Romaniei .... stiti sunt maghiar......chiar nu ma mai intereseaza ce se intampla aici. Bafta! "Be wise enough to walk away from the nonsense around you" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Pana la urma de unde ideile astea cu incendierea, cozile de topor, holocaust ? Cine a vorbit de asa ceva la comemorarea asta ? Chiar de ar fi, pana la urma fiecare isi asuma faptele..! Cred ca cei rationali vor fi in numar mai mare decat restul...Pentru a nu mai fi invinovatiti de manipulare, cu acordul familiei, pentru credibilitate daca tot s-a pomenit de ea, poza aceea ar trebui vazuta cumva, fara a putea fi difuzata, copiata, de catre noi ceilalti motociclisti. Gasiti o varianta pentru asta cat mai din timp, caci acolo la fata locului ar imflama spiritele.! Galen esti tare vocal aici pe acest topic, cu cozile de topor, cu firul de iarba ce ia foc, cu tradarea de patrie. Despre cei ce au vandut tara asta si o vand in continuare pe bucati, o fura, fac fel de fel de miselii si masinatiuni, ce poti sa ne spui ? Astia ce fel de tradatori sunt, sau nu sunt ? Cei ce comemoreaza aceste victime, sunt tradatori de tara !? Auzi lume la ce s-a ajuns ! Fii sigur ca in caz de derapaj politic cu anumite nuante...noi romanii ne retragem din acest demers. Poate ar fi bine sa fii prezent, astfel nu vei mai crede tot ceea ce se va spune dupa ! Sunt convins ca totul se va filma, monitoriza, de ambele parti, deci...unde e problema.Tu crezi ca daca cineva, un grup sa zicem, ar avea de gand sa-i parjoleasca tocmai acum ar fi momentul ? Crezi ca niste oameni hotarati pot fi opriti? Crezi ca ei isi anunta pe forum aceasta actiune ? Totul depinde de autoritati sa fie cu tact si diplomatie, sa nu interfereze cu participantii, sa nu ii sicaneze (vezi cazul Badea) sa nu ii impiedice sa participe la comemorare si sa-i starnesca. Atat ! Eu nu ma deplasez la Sanzieni. In primul rand nu mi se pare din start o cauza dreapta, motivele le-am expus pe larg. Apoi exista in acest caz sigur si o componenta cel putin de manipulare politica intr-o perioada sensibila. Inainte de a fi hotarati, trebuie sa judecam de doua ori cel putin. Solidaritatea motociclistilor este reala dar trebuie exercitata in bine nu in rau. In fine mai am un singur argument. Voi nu aveti cum sa stiti, dar pe topicul asta s-au adunat aproape toti sovinii, rasistii si trolii de pe forum. Eu ii stiu de la topicurile de profil de pe "protected" unde se reporteaza mereu unul pe altul. Daca voua va place compania lor (o s-o aveti doar de pe clape oricum)treaba voastra. Nu mai am ce sa va spun, cum ai remarcat am vorbit destul. Aveti grija de voi si de ce faceti. Si incercati ca pe forum sa va exprimati civilizat, oricat sunteti in dezacord cu mine sau cu altii. Principala noastra problema este in primul rand raca asta constanta intre noi, atacul la om nu la idee. Altfel nu putem gandi cu totii la fel si nici nu trebuie. » Post actualizat in 03 Sep 2014 10:53 Rusine again...si o sa continui cu asta. In alta ordine de idei, ca un exercitiu doar, pt ca nu cred ca va avea vreo finalitate....nu face cineva un topic cu votare? Ceva de genul "Sondaj pentru retragerea calitatii de moderator a lui Galen"...sunt curios ce o sa iasa....cati au intelectul la nivelul poponetului sau invers ) Faceti pool-ul, nimic impotriva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Eu nu ma deplasez la Sanzieni. In primul rand nu mi se pare din start o cauza dreapta, motivele le-am expus pe larg. Apoi exista in acest caz sigur si o componenta cel putin de manipulare politica intr-o perioada sensibila. E dreptul tau sa nu te duci...fiecare face ce vrea....numai ca din tot ce spui tu indemni sa nu se duca nimeni, ca nu are rost, sa lasam autoritatile sa isi faca treaba. Ceva de genul "motocislisti, nu va duceti la Sanzieni"...parca vad o similitudine cu alt personaj. Inainte de a fi hotarati, trebuie sa judecam de doua ori cel putin. Solidaritatea motociclistilor este reala dar trebuie exercitata in bine nu in rau. In fine mai am un singur argument. Voi nu aveti cum sa stiti, dar pe topicul asta s-au adunat aproape toti sovinii, rasistii si trolii de pe forum. Eu ii stiu de la topicurile de profil de pe "protected" unde se reporteaza mereu unul pe altul. Daca voua va place compania lor (o s-o aveti doar de pe clape oricum)treaba voastra. Ei zau?!?! Si ne curge si saliva din gura..."noi" nu stim ca astfel de topicuri atrag tot felul de persoane, mai mult sau mai putin onorabile...trebuie sa nu deschizi tu ochii,asa-i? Trebuie sa ne deschizi tu ochii, ca noi nu putem sa intelegem anumite aspecte subtile, ca suntem prea inapoiati mintal. Bravo...hai ca usor usor te proclami singurul cu inteligenta. Nu mai am ce sa va spun, cum ai remarcat am vorbit destul. Aveti grija de voi si de ce faceti. Si incercati ca pe forum sa va exprimati civilizat, oricat sunteti in dezacord cu mine sau cu altii. Principala noastra problema este in primul rand raca asta constanta intre noi, atacul la om nu la idee. Altfel nu putem gandi cu totii la fel si nici nu trebuie. Tu vorbesti de exprimare civilizata? Tu care spui "nu toti motociclistii au intelectul la nivelul poponetei sau invers"....tu care folosesti "les"...astea sunt exprimari civilizate? Sunt exprimari, dar nu civilizate Apropo, mai era o reclama....dormi linistit, FNI vegheaza pentru tine....asa spui si tu...stati linititi, justitia lucreaza pentru voi...Bean ar trebui sa ia lectii de la tine. » Post actualizat in 03 Sep 2014 10:53 Faceti pool-ul, nimic impotriva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 M-am lamurit definitiv si cu tine Altair, esti doar un campion la dat reporturi. Du-te si ia-ti bacul! Esti submediocru in gandire, pe orice topic scrii. Eu zic sa renunti definitiv, ca te faci grav de ras. Ar fi fost un lucru mare sa ma contrazici punctual si argumentat pe vreuna din afirmatiile mele dar e mai simplu (batraneste?in sensul de luat pe panta descendenta) sa te plangi ca o tarfa si sa o dai in wishful thinking. Ce te oprea sa-mi raspunzi la mesajul/raportul pe care ti l-am dat stiind ca ajunge la tine? Am dat report de dragul situatiei, te-am raportat pe tine catre ....tine, adresandu-ma tie (ridicol nu?) incercand sa te aduc la normalitate si cel putin daca nu sa incetezi cu acuzatiile alea nesustinute cu nimic despre "viteza extrema, autorul accidentului, lesul:" macar sa te retragi ca moderator de pe acest topic unde e clar ca parerea ta e aproape singulara, din fericire. Cei care instigau la violenta s-au retras, au "re-evaluat" vorba lui Badea si bine au facut. Sigur ca oamenii nu au incredere in justitie pentru ca au vazut-o de prea multe ori nu oarba ci multilateral handicapata, calarita si siluita in toate felurile in functie de interesele de moment. Mesajul de a pune presiune pe autoritati sa-si faca treaba a fost si este cel mai important. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 (editat) Man (circel), forumul are regim public, daca o autoritate decide ca forumul instiga si mijloceste organizarea unei actiuni violente - militia are dreptul sa rada domeniul pe loc si sa sparga cu ciocanelul hard-disk-ul cu tot forumul... Intre "comemorare" si sange la fata locului e o distanta mica - o piatra aruncata de vreun puradel sau ceva stinge distanta aia. Si tehnic vorbind, risca sa iasa precum comemorarea pe care au facut-o polonezii la Smolensk in Rusia in 2010. Aia au in continuare cutite si neocortexul suficient de inhibat incat sa le foloseasca din nou... Editat Septembrie 3, 2014 de moshulik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Inainte de a fi hotarati, trebuie sa judecam de doua ori cel putin. Solidaritatea motociclistilor este reala dar trebuie exercitata in bine nu in rau. In fine mai am un singur argument. Voi nu aveti cum sa stiti, dar pe topicul asta s-au adunat aproape toti sovinii, rasistii si trolii de pe forum. Eu ii stiu de la topicurile de profil de pe "protected" unde se reporteaza mereu unul pe altul. Daca voua va place compania lor (o s-o aveti doar de pe clape oricum)treaba voastra. Nu mai am ce sa va spun, cum ai remarcat am vorbit destul. Aveti grija de voi si de ce faceti. Si incercati ca pe forum sa va exprimati civilizat, oricat sunteti in dezacord cu mine sau cu altii. Principala noastra problema este in primul rand raca asta constanta intre noi, atacul la om nu la idee. Altfel nu putem gandi cu totii la fel si nici nu trebuie. Cum ziceai? Atacul la om, nu la idee, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rodeoflip Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 @ Galen Sa citez"" Auzi ma, mamaia ta e tigan ?""..Era power flower a apus de mult stimabile ,iar partea cu intors si ... e bullshit!So cut the crap cu integrarea,sa ne avem ca fratii si alte bullshituri...Ciorile inteleg un singur lucru ":bataie grupa mare"" Nu este normal ceea ce se intampla adica ei ne fura,ne jignesc,sar la bataie si noi stam si vegetam?Sunt curios cum ai reactiona tu daca un prieten vechi sau extrapoland un membru al familiei tale ar avea un incident cu minoritatea rroma?Intentia mea nu a fost aceea de a jigni pe cineva dar de oameni visatori la corcoduse suntem ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Man (circel), forumul are regim public, daca o autoritate decide ca forumul instiga si mijloceste organizarea unei actiuni violente - militia are dreptul sa rada domeniul pe loc si sa sparga cu ciocanelul hard-disk-ul cu tot forumul... Intre "comemorare" si sange la fata locului e o distanta mica - o piatra aruncata de vreun puradel sau ceva stinge distanta aia. Si tehnic vorbind, risca sa iasa precum comemorarea pe care au facut-o polonezii la Smolensk in Rusia in 2010. Aia au in continuare cutite si neocortexul suficient de inhibat incat sa le foloseasca din nou... te rog sa imi arati in posturile scrise de mine unde am instigat eu la ceva. Ma rog, cele care au ramas si nu au fosat sterse, ( nu prea multe).... PS Admin, de ce stergem si posturile care sunt on topic? doar ca sa aiba un comunist dreptate si sa se auda doar el? mi-e sila.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Galen, Am sa ma rezum doar la trei aspecte, dupa cum urmeaza: 1. In particular Nu mai folosi cuvinte sau expresii pe care nu le intelegi sau care nu fac parte din vocabularul tau uzual deoarece, pe langa faptul ca te faci foarte greu inteles, dai senzatia de fost activist de partid cu inalte studii la S.G. Este un sfat, nu am nici cea mai mica intentie sa te jignesc. 2. Pe fond Cu cateva exceptii, nu s-a pus problema instigarii la violenta, cel putin nu orbeste, ci de exprimare pe o tonalitate ferma a dezacordului cu modul in care acest eveniment a fost gestionat de catre autoritati si transmiterea unui mesaj comunitatii tiganilor. Avand in vedere gravitatea si pericolul potential, acest eveniment trebuie mediatizat iar motociclistii, de orice natie sau etnie, sa-si exprime ingrijorarea si sa-si apere dreptul de a circula pe strada. Chiar nu iti inteleg vehementa cu care militezi pentru pasivitate. Esti insa liber sa ai o opinie, oricare ar fi ea, nu uita insa ca acelasi drept il au si ceilalti. 3. De principiu Renunta la statutul de moderator. Nu ii intelegi rolul. Moderatorul unui forum sau al unei categorii este un fel de politist care aplica legea. Asa cum e ea, buna sau rea, fie ca este sau nu de acord, fie ca ii place sau nu. Fara sa dea explicatii, fara sa se justifice, fara sa se implice emotional, fara sa se lamenteze. Mai presus de orice insa, un moderator nu poate participa la discutii impunandu-si punctele personale de vedere, utilizand "armamentul din dotare", ca sa ma exprim asa. Chestie de respect. Sunt dezamagit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Galen, Am sa ma rezum doar la trei aspecte, dupa cum urmeaza: 1. In particular Nu mai folosi cuvinte sau expresii pe care nu le intelegi sau care nu fac parte din vocabularul tau uzual deoarece, pe langa faptul ca te faci foarte greu inteles, dai senzatia de fost activist de partid cu inalte studii la S.G. Este un sfat, nu am nici cea mai mica intentie sa te jignesc. 2. Pe fond Cu cateva exceptii, nu s-a pus problema instigarii la violenta, cel putin nu orbeste, ci de exprimare pe o tonalitate ferma a dezacordului cu modul in care acest eveniment a fost gestionat de catre autoritati si transmiterea unui mesaj comunitatii tiganilor. Avand in vedere gravitatea si pericolul potential, acest eveniment trebuie mediatizat iar motociclistii, de orice natie sau etnie, sa-si exprime ingrijorarea si sa-si apere dreptul de a circula pe strada. Chiar nu iti inteleg vehementa cu care militezi pentru pasivitate. Esti insa liber sa ai o opinie, oricare ar fi ea, nu uita insa ca acelasi drept il au si ceilalti. 3. De principiu Renunta la statutul de moderator. Nu ii intelegi rolul. Moderatorul unui forum sau al unei categorii este un fel de politist care aplica legea. Asa cum e ea, buna sau rea, fie ca este sau nu de acord, fie ca ii place sau nu. Fara sa dea explicatii, fara sa se justifice, fara sa se implice emotional, fara sa se lamenteze. Mai presus de orice insa, un moderator nu poate participa la discutii impunandu-si punctele personale de vedere, utilizand "armamentul din dotare", ca sa ma exprim asa. Chestie de respect. Sunt dezamagit. Ok, partial este rezonabil ce-ai scris.Cu exceptia punctului 2 care demonstreaza ca nu ai citit topicul. Si iti mai pun o intrebare. De ce nu ti-ai manifestat la fel de "rezonabil" opinia asupra temei de fond? Acest aspect are legatura atat in cazul tau cat si a altora cu fatarnicia! Sunt si eu nu dezamagit, foarte dezamagit de "baietii de treaba" care nu au intervenit pe acest topic decat mpentru a lovi si ei, e drept cu cuvinte mai alese in moderator. Mi-e chiar scarba sa stii, si de tine si de alti "baieti buni" Deoarece am fost subiectul central al ultimelor pagini, am dreptul la replica: Sunt motociclist de cand ma stiu ca sa zic asa, moderator doar prin conjunctura. Cred ca ai dreptate cand spui ca nu poti fi moderator si actor simultan decat pe forumul tau. Este o problema reala a sistemului de moderare voluntara adoptat aici. Sper ca se va rezolva la un momet dat cumva. Problema care deriva din palierul de evolutie pe care ne aflam si poate si din firea genetic comunista a romanului, de a-l ataca imediat pe cel care intamplator sau voit, are un drept in plus sau isi permite sa fie lider de opinie. Pe de alta parte daca ar fi fost sa moderez "din ceruri" acest topic, daca eram politistul de care vorbesti, ar fi trebuit sa sterg aproape toate posturile, ceea ce ar fi insemnat cenzura, nu? Am facut ce m-am priceput, nu sunt moderator de meserie.Cred ca am reusit sa scot castanele din foc si ca acest topic va lua o directie corecta.Momentan ma retrag voluntar din calitatea de moderator pe acest topic,imi iau o vacanta, las "placerea" colegilor mei. Bun, am sa-ti spun ca am intervenit in acest topic ca motociclist om si cetatean, mai putin ca moderator. Si sustin in continuare ca am procedat corect, am incredere in judecata mea si in adevarul celor afirmate inclusiv cu partea privind iresponsabilii pe doua roti a caror comportament este pur si simplu crima cu premeditare. Si care nu se diferentiaza cu nimic comportamental de tiganii, cazuti tapi ispasitori in acest caz.Doresc sa intru intotdeuna cu placere pe un forum romanesc si european, la adapost de frustrati, troli, rasisti,infractori, altfel pentru mine forumul devine inutil sau asa cum s-a intamplat in ultimele saptamanai chiar o povara. Dpmdv. mi-am facut datoria aici intr-un moment dificil. Pentru mine asta conteaza. De regula nu intervin direct decat in situatii pe care le consider grave. In rest imi vad de viata mea asemenea multora dintre voi, cu reflectarea partii moto si pe acest forum. Tocmai din acest motiv am intervenit aici, nu doar in calitate de moderator. Mi se pare inadmisibil ca motociclistii sa se confunde in ochii opiniei publice cu infractorii, cu incendiatorii, cu rasistii. Cu cei care incalca grosolan legea si apoi fac "pe dracu in 4" sa paseze raspunderea asupra altora. Si sa mai stii ceva, imi pot permite sa scriu ce gandesc, nu traiesc din motociclism, nu apartin nici unei structuri sau grup de interese, sunt anticomunist si antiegalitarist ca structura si cat se poate in ziua de azi un om liber. Consecinte personale: Nu se pune problema sa-i bag in aceeasi oala pe colegii mei motociclisti care folosesc speeduri si in problemele carora am intervenit pe acest topic. In special pe sportivii care alearga pe piste. Dar pentru ca nu-i pot identifica in trafic pe cei care s-au purtat incalificabil sub toate aspectele pe acest topic si care la modul general compromit imaginea motociclistilor, in urma acestor evenimente, de aici inainte personal nu voi saluta nici un speedist pana nu ma saluta el primul. In lumea motociclistilor (notiunea pe care o inteleg eu)respectul si salutul sunt elemente esentiale. Acest forum va trebui sa devina in timp european, altfel atat eu cat si altii, cei care ducem oricum o viata de motocilisti in interiorul sau in afara forumului si ne permitem sa spunem ceea ce gandim, ne vom retrage. www.motociclism.ro trebuie sa fie dedicat motociclistilor si dezvoltarii motociclismului. Nu au ce cauta aici instigatorii la infractiune, infractorii, rasistii, antiromanii, sovinii, frustratii, trolii. Si cu asta eu am terminat aici. Succes colegilor mei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Cred ca trebuie sa-i urezi mai mult succes justitiei romane...mult mai mult succes.De fapt, ar trebui sa nu mai urezi nimanui toata viata succes, ca sa-ti tii urarile si tot ce e mai bun in lumea asta ca sa le investesti numai in justitie, si rezultatul tot incert ar fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 gestul de a fi inlaturat de la moderare,este unul normal, Galen nu a moderat acest topic IMHO, o spune un om care a aderat de la revolutie (aveam 14 ani) la "cultura" rock si la motociclism, la idealism si libertate (si de opinie) cate ne e permisa dar inteleasa asftel incat sa nu deranjez pe nimeni, sa nu incalc legea chiar daca nu sunt de acord cu sistemul, sa ma zbat sa traiesc cum vreau eu si nu cum vrea Constitutia, Prea Fericitul, Iliescu, Basescu, Ponta, Marko Bella, si dracu mai stie cine, toti comunistii si securistii reinventati in capitalisti si liberali, snobii, etc. DAR SA NU FAC RAU LA NIMENI SI SA NU DERANJEZ PE NIMENI, a fi respectat nu-mi mai doresc de multa vreme, a fi ignorat mi se pare mult mai ok, sa-si vada fiecare de ale lui ... toti sufera acum de a impune reguli stricte, de a-si face ierarhii, toti vor sa fie sefi, sa conduca, (la serviciu am o astfel de pozitie dar nu e un scop in sine, nu abuzez desi as putea la greu ...) sunt ipocriti majoritatea pana la Dumnezo ... din pacate si multi motociclisti, cluburi, etc. salut administratorii motociclism.ro, nu-i bagati in aceeasi oala cu Galen, sigur nu e cazul ... dupa niste contre cu acest nene (n-are Clujul nici o vina) care tot sustine ca nu este ceea ce s-a chinuit sa para (???!??!?!!!!), dupa ce mi-a sters un post cel putin si am renuntat la user, la atasamente si la tot, baietii astia mi-au reactivat contul, RESPECT pt. motociclism.ro obsesia lui cu viteza si cu cei cu motociclete sport este alta dovada de ipocrizie (o repet intruna, nu este termen mai potrivit IMHO), nu pot sa cred ca unul cu touring-enduro merge cu mai putin de 70-80 prin localitati, cred ca a si confirmat intr-o postare ... deci, Galen, RUSINE pt. ce ai facut din topicul asta, daca o sa am ocazia ti-o voi spune in fata, si ca dupa parerea mea esti un mare ipocrit, toti suntem intr-o masura, dar tu ai depasit orice limita, o stii si tu cred, de pus in DEX cu poza la definitia termenului fiindca de la ultima mea postare pe care ai sters-o n-ai facut decat sa confirmi afirmatiile mele, punct cu punct, tu i-ai pornit pe toti impotriva ta, multi care nu scrisesera nimic pana atunci ... ma opresc din respect pt. motoclism.ro, imi cer scuze administratorilor, dar trebuia s-o spun ca tot faci trimiteri la secui, directe sau nu, care-i baiu ? lasa oamenii sa decida pt. ei, sa faca ce vor cu viata lor, ce ar fi sa vina ei la tine acasa sa te critice ce steag iti pui pe perete ? Tinutul Secuiesc a fost autonom de cand l-au colonizat, ce ei evita sa spuna ca au fost autonomi si fata de Transilvania si fata de Ungaria, dar e alta poveste, si daca acum citesc si studiez cat de mult pot despre rascoala lui Horea inseamna sa ies in strada sa tai pe toti ungurii ??? nu, toti trebuie sa traim referitor la tigani, toti stim cum sta treaba, ne tot invartim dupa casa, unii sunt mai categorici, altii mai toleranti, dar este o problema, nenorocirea care s-a intamplat este cat se poate de regretabila ... si pe tine o sa te salut pe drum in caz ca te voi recunoaste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 @ ca tot faci trimiteri la secui, directe sau nu, care-i baiu ? lasa oamenii sa decida pt. ei, sa faca ce vor cu viata lor, ce ar fi sa vina ei la tine acasa sa te critice ce steag iti pui pe perete ? Tinutul Secuiesc a fost autonom de cand l-au colonizat, ce ei evita sa spuna ca au fost autonomi si fata de Transilvania si fata de Ungaria, dar e alta poveste, si daca acum citesc si studiez cat de mult pot despre rascoala lui Horea inseamna sa ies in strada sa tai pe toti ungurii ??? nu, toti trebuie sa traim (in pace si omenie) referitor la tigani, toti stim cum sta treaba, ne tot invartim dupa casa, unii sunt mai categorici, altii mai toleranti, dar este o problema, nenorocirea care s-a intamplat este cat se poate de regretabila ... si pe tine o sa te salut pe drum in caz ca te voi recunoaste ... -Bravo colegu', frumos ai incheiat aici ! Asta e atitudinea constructiva de care avem nevoie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Salut tuturor! In primul rand condoleante familiei celui decedat. Celorlalti care au fost raniti, multa sanatate. Am reusit sa ma abtin pana acum de la comentarii si sa aleg numai post-urile cu informatii despre caz, despre cum decurg lucrurile. Dar...nu ma mai pot abtine sa nu-i spun acestui domn Galen ce am pe suflet. Pentru ca nu inteleg cum a ajuns pe forumul asta, si mai ales cum a si devenit moderator... Nu domnule Galen, nu esti nimic din ceea ce sustii ca ai fi. Dumneata intreci orice limita a bunului simt si nu numai. Si te rog, lasa-ma sa si justific ceea ce spun, ca sa nu crezi ca am IQ-ul la nivelul unei alte parti a corpului: - nu esti moderator - dupa cum si tu ai recunoscut; prea tarziu, dar macar acum ai recunoscut. Si nu esti moderator dintr-un motiv foarte simplu: nu stii sa moderezi; nu ai habar de ceea ce inseamna actiunea de a modera. Vrei sa-mi intorci intrebarea la modul "hai invata-ma tu ce inseamna?". Nu pot sa te ajut. N-am fost si nici nu am pretins vreodata ca pot fi moderator. Stiu doar ce nu inseamna. Iar in ceea ce nu inseamna a fi moderator te regasesti tu. Perfect chiar. Singura conjunctura in care tu esti moderator este, din pacate, pe acest forum. Dar faptul ca ti s-a dat acest titlu nu te si face ceea ce titlul descrie. -nu esti motociclist - la fel cum "moderator" scris sub numele tau pe forumul asta nu te face de fapt moderator, faptul ca ai permis de motor si motor/motoare, nu te face motociclist. Esti un nene pe motocicleta. Atat. Poate ai fost candva motociclist. Dar in ochii mei si ai altora, sunt sigur, ai pierdut titlul asta cand ai numit "les" trupul neinsufletit al unui frate motociclist. Apoi ai vrut sa te asiguri probabil ca nu vei mai putea fi niciodata numit motociclist cand ai incercat sa-i faci pe toti sa creada ca tot el a fost si vinovatul pentru accident. Si ai tot continuat. Retine: un nene pe motocicleta, nimic mai mult. -nu esti nici batran - dar asta numai din punctul meu de vedere personal. Un batran in ochii mei este un om trecut prin viata, incercat de bune si de rele din care a si tras invataturile ce erau de tras; este un om pe care nu varsta il face batran, ci felul in care priveste acum viata, dupa ce chiar a trecut prin ea. Este omul al carui sfat chiar il ascult, pentru ca simt ca mi-l da pentru binele meu, si pentru ca imi da increderea ca este un sfat bun. Te regasesti in toate astea? Ca eu nu. Esti un om cu multi ani. Si iti doresc si la mai multi. Pacat insa ca din anii care au trecut nu ai ramas cu mare lucru. Felul in care vezi lucrurile si in care le gandesti ma face sa ma gandesc la cei ce-l plang pe Ceausescu. Probabil imi vei sterge comentariul. Sau chiar si contul. E in puterea ta, dar nu ai si dreptul sa o faci. Inteleg, adevarul chiar deranjeaza. Dar si eu am dreptul la o opinie, fie ea si despre tine. Iti dau un sfat: ia o pauza - de la tot...de la munca, de la prieteni, familie, chiar si de la tine. Opreste-te putin in loc si analizeaza-te. Si vezi daca-ti place ceea ce vezi. Daca da, esti pe drumul cel bun. Daca nu insa, indreapta tot ce e stramb, pentru ca se va stramba si mai tare, iar timpul singur nu le rezolva pe toate. Dar nu uita un lucru: cand te analizezi, fii sincer! Nu cu cei din jur, cu tine insuti. Ai sa-mi spui probabil ca sunt prea tanar sa-ti dau eu sfaturi. Ma-ndoiesc. Dar ca sa stai linistit si cu mandria nepatata, sfatul asta l-am primit si eu acum ceva ani de la un batran. Numai bine tuturor si mult succes cu organizarea lucrurilor pentru marsul la Sanzieni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Problema care deriva din palierul de evolutie pe care ne aflam si poate si din firea genetic comunista a romanului, de a-l ataca imediat pe cel care intamplator sau voit, are un drept in plus sau isi permite sa fie lider de opinie. Propozitia asta este reprezentativa si te caracterizeaza in totalitate. Limbaj "intelectual" fortat, superioritate si aroganta. Faci o grava confuzie intre statutul de moderator si cel de "lider de opinie". Crede-ma, faptul ca ai puterea pumnului in gura nu te face si lider de opinii. Ba dimpotriva! Un razboi nu se castiga global ci pas cu pas, batalie cu batalie. Nici eu nu sunt de acord cu multe practici ale "colegilor" motociclisti, tobe gaurite, galagie inutila la ore matinale, viteza neadaptata conditiilor specifice, etc. dar in cazul de fata raul este general. Daca chiar ai mers cu motorul prin tara este imposibil sa nu fi fost, macar odata, agresat de tigani intr-un fel sau altul. Problema aceasta a evoluat in timp si a culminat cu ceea ce s-a intamplat DUPA accidentul de la Sanzieni. La ce sa ma astept in continuare cand voi trece prin satele de tigani? Ce urmeaza? Sarme intinse intre copaci? Din punctul meu de vedere aproape nici nu mai conteaza daca autoritatile ii vor depista si pedepsi pe cei vinovati. Tiganii ucigasi se asteapta la asta. Ce nu prevad ei este reactia motociclistilor, a TUTUROR motociclistilor, care macar in acest caz ar trebui sa lase deoparte luptele fratricide si sa devina solidari. Fara "lideri de opinii", fara probleme teritoriale istorice, fara rasism. Vreau sa stiu ca atunci cand opresc sa acord ajutorul unui motociclist accidentat tiganii se vor gandi serios inainte sa ma injunghie... si nu de frica autoritatilor ci a celorlalti motociclisti care ar putea trece pe acolo, in acelasi timp sau mai tarziu. Stai linistit, daca ne vom incrucisa drumurile vreodata, te voi saluta EU primul. Intotdeauna o fac. Iar daca persoana mea iti provoaca greata, iti recomand sa sugi... o lamaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 46. punct. ar trebui inchis acest topic..... si eventual deschis altul despre organizarea comemorarii din 20 septembrie si eventual inca unul cand se vor afla rezultatele investigatiilor, peste xxx luni.... numai bine tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 @Galen, de-a lungul topicului au fost cateva chestii de bun simt pe care le-ai sustinut, mai ales in momentele in care lucrurile o luasera pe aratura. Din pacate toate astea sunt puternic umbrite atat de ideile sustinute (bine, sustinut e mult spus in absenta oricaror argumente sau dovezi) cat si de modul de exprimare a lor. As fi facut o analiza putin mai detaliata insa inca nu ma pot opri din tavalitul de ras. Cand TOATA LUMEA (si nu e vorba de bezmeticii extremisti de care vorbeai anterior) iti spune sa te duci sa te culci, cum naiba poti sa te autointitulezi lider de opinie? Iar in contextul asta daca toate celelalte afirmatii merg in virtutea aceleiasi logici... you do the maths! Problema care deriva din palierul de evolutie pe care ne aflam si poate si din firea genetic comunista a romanului, de a-l ataca imediat pe cel care intamplator sau voit, are un drept in plus sau isi permite sa fie lider de opinie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Hai ma, lasati pietrele jos sfintilor! Omul a fost depasit de situatie (asta e clar), nu i-a iesit gestionarea crizei.. Ok! Dar cine suntem noi sa dam cu pietre? Omul tocmai a spus ca-si ia o pauza, recunoscand cumva indirect sa nu i-a iesit combinatia de a modera intr-un mod ideal cu asa sacali de claviatura Asta e! Nu redirectionam noi mai bine energia consumata aiurea p-aci catre ce-i de facut concret si coerent la comemorarea aia din 20? Hai ca ne prinde calendaru cu temele nefacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 si eventual deschis altul despre organizarea comemorarii din 20 septembrie si eventual inca unul cand se vor afla rezultatele investigatiilor, peste xxx luni.... numai bine tuturor! /index.php?/topic/717319-sanzieni-20-septembrie-comemorare/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Topicul asta murdar ar fi trebuit sters de mult. Ii pateaza pe cei implicati direct si nu ajuta pe nimeni, cu exceptia psihiatrilor care pot studia pe viu o multime de cazuri patologice, conform principiului ca ura face mai multe ravagii in mintea purtatorului decat pe suprafata corporala a destinatarului. Orice actiune legala de stimulare a autoritatilor in rezolvarea acestui caz este binevenita. In rest sa fiti sanatosi la cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 4, 2014 Admin Share Postat Septembrie 4, 2014 (editat) (... ...)Deoarece am fost subiectul central al ultimelor pagini, am dreptul la replica:(... ...) Acest forum va trebui sa devina in timp european, altfel atat eu cat si altii, cei care ducem oricum o viata de motocilisti in interiorul sau in afara forumului si ne permitem sa spunem ceea ce gandim, ne vom retrage. www.motociclism.ro trebuie sa fie dedicat motociclistilor si dezvoltarii motociclismului. Nu au ce cauta aici instigatorii la infractiune, infractorii, rasistii, antiromanii, sovinii, frustratii, trolii. Doresc sa intru intotdeuna cu placere pe un forum romanesc si european, la adapost de frustrati, troli, rasisti,infractori, altfel pentru mine forumul devine inutil sau asa cum s-a intamplat in ultimele saptamanai chiar o povara. Galen, tu si toti ceilalti stiti ca nu intervin in topicurile despre accidente decit rar spre deloc. Vazandu-ti insa pozitia am s-o fac. Te cunosc doar din trecutul forumistic si din echipa de moderare unde te stiam a fi un om cu judecata dreapta, dar iti spun ca implicarea si replicile tale de pe topicul asta chiar nu le inteleg! Faptul ca esti subiect de discutii pe atatea pagini unde toti iti spun ca nu vezi lucrurile bine ar fi trebuit sa-ti dea de gandit! Din ce vad pe topicul asta sunt multi useri vechi care scriu bine si cu bun simt pe forum, ce te-a apucat de-i bagi pe toti in galeata si-i faci troli? Esti atat de orbit de ideea a demonstra ca detii numai tu adevarul si dreptatea incat amesteci lucrurile rau de tot, dar nu pricepi ca asta nu te ajuta cu nimic, respectul si ideile nu ti le impui tipind si dand din maini, cu atat mai mult cu cit detii si dreptul de a modera! Au dreptate cei care spuneau mai sus ca moderarea pe un forum presupune cu totul altceva decit ce ai facut tu aici. Ce sens au toate divagatiile alea despre dreptate, justitie, forum european intr-un topic despre un accident unde un motociclist se pare ca a fost omorat in bataie iar altul injunghiat? Ai copii? Daca ai si vreunul dintre acei copii ar fi fost al tau la fel perorai despre dreptate/justitie/europenism? Poate nu ar fi rau daca ai lua o pauza in a comenta pe forum, pauza in care sa-ti asezi gandurile in ordine si sa-ti dai seama ca problema este la tine, nu la ceilalti.. Editat Septembrie 4, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate