Sari la conținut

Accident Moto Politist!


claudeel
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 686
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

La 11 fix declaratie oprea:

http://live.stirileprotv.ro/live/ibu3.html

 

Si pentru cine nu a vazut live, va fac un rezumat:

Parafrazare: A murit si ne pare rau. Drumul era in interes de serviciu. Nu am vazut accidentul. Bla bla bla. Mortu de de vina.

Editat de UrsuPolar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Jurnalism si jurnalism

 

Din pacate se politizeaza foarte mult. Pentru ca daca jegosul de Oprea si-ar da demisia ar cadea si Ponta ca n-ar mai beneficia de sustinerea ”interesului national”.

 

Noi, in Romania, am uitat sa mai luam atitudine impotriva faptelor (furturi si abuzuri) care le comit cei cocotati in inalte functii publice ci privim totul prin ochelarii politicii - daca e de-ai nostri e bun orice ar face, daca e de-al lor e rau orice ar face.

 

In cazul asta a murit un om. Cine e vinovat sa plateasca, indiferent cine e. Poate sa fie si Papa de la Roma.

 

Cazul e simplu spre foarte simplu:

 

VInovati:

 

1. Primaria, pentru ca a facut groapa si, probabil nu a fost semnalizata "ca la carte", si va trebui sa plateasca cineva. (Apropo, a raspuns cineva in cazul Raducu, care va mai aduceti aminte,

/index.php?/topic/574565-accident-raport-de-expertiza-tehnica-aranjat/ )

2. Motociclistul

3. Ministerul de interne pentru ca nu are un program de pregatire periodica a cadrelor care actioneaza pe motocicleta.

 

In cazul Oprea, el va trebui sa raspunda doar in fata lui Ponta, ca ala e seful lui, iar ponta in fata Parmalentului ca accepta cheltuirea banilor guvernului aiurea.

Oprea nu trebuie sa raspunda in fata soceitatii, nu societatea la pus acolo.

 

Sa reamintim si cazul "Iovan" din Apuseni?

Cine a aprobat zborul cand transportul se putea face cu un avion de linie?

A raspuns cineva (Arafat, Ponta) in cazul ala? De ce a fost nevoie ridicarea de la sol a aeronavei?

 

Dar cazul elicopterului lui Arafat care se juca pe lac la Mamaia?

 

Nu, nimeni nu va raspunde, pentru ca societatii romanesti nu-i pasa.

Daca maine ar fi alegeri, aceeasi politicieni ar fi pusi in functii de exact aceeasi romani.

Romanii sunt interesati de campionatul de fortbal mai mult decat de viitorul lor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gata. Pentru cei care nu au vazut, un mic rezumat: "M**e voua, celor care credeti ca n-am dreptul s-o ard ca un miez cu surle si trambite, indiferent de destinatie. Stati relaxati, ca e se ancheteaza accidentul, daca vor exista raspunzatori o sa ii tragem la raspundere (n.a o sa-si traga un glontz in tzeasta?).". Cand au inceput reporterii cu intrebarile, si-a intors poponeata la ei si s-a tirat. Cam asta e tovarasul Oprica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da mai Niko, pe bune, eu sint dispus sa stau niste ore in strada, dar hai si tu si alti citiva cunoscuti la Universitate, sa nu ne plictisim .

Da,poate asa ar fi ideal. Doar ca eu nu mai cred demult in ce e in stare sa discearna poporul roman. Plus ca atunci cand pleci la protest pentru un motiv atat de slab, nu te-a deranajat nimic in astia 25 de ani incat sa protestezi, in spatele tau se face iar gol. N-are rost sa scriu 1000 de pagini. Nu vin.

Editat de the mentalist
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mergeti si protestati daca va tine. Fara parada moto pe vreme buna. Stati in strada acolo, blocati Piata Universitatii, luati-va niste amenzi, dati cu piciorul intr-un tomberon, spargeti o vitrina.

Copiii aia care au luptat pentru ideea Rosia Montana si altele macar atat au putut. Motociclistii cu ooo grele comemoreaza.

 

Cand scapi si tu de mentalitatea asta de Iliescu?

 

Motociclistii nu sunt mineri. Nu trebuie sa facem scandal in strada.

Marsul de comemorare a fost exact ce trebuia. Felicitari organizatorilor si initiatorilor. S-a transmis un mesaj. Acum e datoria autoritatilor, care sunt sigur ca au auzit mesajul, sa isi faca treaba si sa scoata adevarul la lumina. Da, m-as fi asteptat si ca Oprea sa aiba onoarea sa demisioneze, pentru ca asa se procedeaza in tarile civilizate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@rylalex in structurile militare, daca superiorul iti ordoneaza sa sari in cap, trebuie sa sari in cap si apoi sa faci raport precum ca superiorul X ti-a ordonat sa sari in cap.

Ordinele se executa, nu se discuta... daca fiecare executant ar sta sa rastalmaceasca ordinele, o sa-ti ajunga pompierii la incendiu dupa 3 zile...

 

Logica nu se aplica in structurile militare pentru ca logica tine si de nivelul de educatie al executantului.

Dupa razboi, soldatii sunt judecati doar pentru crime si abuzuri comise personal. Daca exista dovezi ca acestea au fost ordonate, sunt judecati doar gradatii care au dat ordinele respective.

Dar deja deviem de la subiect.

Omu' nostru a primit ordin sa deschida coloana si sa mearga tare...

Eu cel putin, asa am inteles.

Cumulat cu miserupismul de care au dat dovada aia de la strada care nu au semnalizat luminos ditamai gropile, au condus la decesul nefericit la politistului.

 

In structurile militare (armata, politie, jandarmi, pompieri etc) nu faci ce vrei tu, ci ce ti se ordoneaza. punct

In armata dardaiam de frig dimineata la apel ptr ca nu se daduse inca ordinul de trecere la uniforma de iarna... so...

Daca nu ai facut armata insa, e mai dificil de inteles si e normal sa mergi pe cale de logica. Insa logica nu se aplica deoarece un gradat nu are intodeauna timp sa explice executantului de ce a luat decizia unui ordin. Plus ca este contra-productiv, in multe cazuri actiunea se coordoneaza cu alte actiuni implemenate de alte structuri.

Plus ca astia micii, nici nu trebuie sa stie prea multe deoarece mai exista si ceva numit secret... dar aici deja o dam in Call of Duty, sau istorie.

Sa-mi fie scuzat...

Nu vreau sa ma bag in seama dar tu ai urmat stagiul militar obligatoriu?

1. Grija mai mare la conjugarea vb a ordona....

2. Politia e institutie civila "cu statut special", deci nu e militarizata.

2. In politie nu se dau ordine ci dispozitii, care au regim diferit.

 

Scriu exact in momentul in care generalul Oprea explica accidentul.

Nu ai ce sa-i reprosezi astuia. Criminalii sunt aia de au facut groapa si nu au semnalizat-o corespunzator!

Baiatul ala s-a dus inainte dornic fiind sa-si faca treaba si sa fie remarcat de sefi pt implicarea personala. Daca i se parea ca nu e OK sa mearga, putea lejer sa refuze sau sa o lalaie, sa mearga in dorul lelii si nu i se intampla nimic.

 

Dar din pacate, era baiat bun si ambitios si s-a intamplat! R.I.P.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Kapo, tu chiar ai idee cum funcționează poliția? Știi care sunt relațiile dintre șefi și subordonați?

Majoritatea celor cu funcții acționează ca în armată, pentru că ei s-au format într-o instituție cvasi-militarizată, iar obiceiurile vechi mor greu.

Dacă dau un ordin, așteaptă să fie executat, nu stau la comentarii și discută părerile subalternilor, chiar dacă se numesc, acum, dispoziții, nu ordine. Ii doare în ghete de subordonați, de aceea se comentează peste tot în instituție, de aceea există durere în cot... Pentru că unii cu privilegiile, cu totul alții cu obligațiie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand scapi si tu de mentalitatea asta de Iliescu?

 

Motociclistii nu sunt mineri. Nu trebuie sa facem scandal in strada.

Marsul de comemorare a fost exact ce trebuia. Felicitari organizatorilor si initiatorilor. S-a transmis un mesaj. Acum e datoria autoritatilor, care sunt sigur ca au auzit mesajul, sa isi faca treaba si sa scoata adevarul la lumina. Da, m-as fi asteptat si ca Oprea sa aiba onoarea sa demisioneze, pentru ca asa se procedeaza in tarile civilizate.

Imbecilitatea asta cu demisia de onoare merge in cazul asta, dar ce te faci de exemplu cu ala care tot internetul stia cum a zis el ca elevele trebuie sa tina pieptul in fata si dos-ul in spate si si-a dat demisia? Care dupa aia a venit si filmuletul cu contextul si cu vorbele scoase din gura lui si omul a fost chiar civilizat iar indemnul nu era deloc deplasat. Ala trebuia sa-si dea demisia pentru ca au cerut-o niste cretinei de net?

 

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/pieptul-in-fata-dosul-in-spate-si-sa-lesine-baietii-sfatul-unui-secretar-de-stat-pentru-eleve-ce-cursuri-vrea-in-scoli.html

 

P.S. Nu e cazul lui Oprea. Si tocmai de aia nu se pune problema la el de demisie de onoare. El reprezinta varful iceberg-ului unui sistem politic infect dezvoltat in 25 de ani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Păi cam asta e realitatea în care trăim de ceva vreme, nu ne place, dar ne complacem...

De când contează pwlimea în societatea românească?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@eFu Aici ai dreptate, inca mai exista dinozauri care cred ca detin puterea absoluta, exact ca Oprea....

Dar vin copiii asta si usor se schimba daravera. Cei care au tupeu, le dau cu flit sefilor si nu patesc nimic. Ideea e sa cunosti legea, regulamentele, drepturile si obligatiile.

Daca pui botul la cutuma stabilita de pe vremea lui impuscatu... asta e!

 

Ma distreaza acum interventia pnlistilor. Au acum motiv sa atace. Circ!

Vorbind militareste... cum ar fi daca orice general isi da demisia pt un singur soldat cazut in lupta? Dar asta e alta poveste, pe care politrucii, civilii entuziasti si revoltati nu au cum s-o inteleaga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Coloana s-a oprit, nu am ştiut de ce, nu am văzut accidentul. Am văzut poliţia din faţă oprită şi doi poliţişti alergând."

 

Care olitie din fata, daca era DOAR antemergatorul pe moto care a avut accident ? In spate mai avea un Passat de Politie, atat.

 

Cat de taran prost si rht cu ochi sa fii, ca sa spui asemenea minciuni...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scriam mai sus, undeva, despre un ministru lituanian (parcă) de interne, care și-a dat demisia în urma unui fapt ”divers”: doi polițiști au fost prinși că au spart și au furat dintr-o mașină. Motivul demisiei: dacă nu poate gestiona oamenii care au drept sarcină apărarea ordinii și liniștii, înseamnă că nu e capabil(ă) - era femeie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imbecilitatea asta cu demisia de onoare merge in cazul asta, dar ce te faci de exemplu cu ala care tot internetul stia cum a zis el ca elevele trebuie sa tina pieptul in fata si dos-ul in spate si si-a dat demisia? Care dupa aia a venit si filmuletul cu contextul si cu vorbele scoase din gura lui si omul a fost chiar civilizat iar indemnul nu era deloc deplasat. Ala trebuia sa-si dea demisia pentru ca au cerut-o niste cretinei de net?

 

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/pieptul-in-fata-dosul-in-spate-si-sa-lesine-baietii-sfatul-unui-secretar-de-stat-pentru-eleve-ce-cursuri-vrea-in-scoli.html

 

P.S. Nu e cazul lui Oprea. Si tocmai de aia nu se pune problema la el de demisie de onoare. El reprezinta varful iceberg-ului unui sistem politic infect dezvoltat in 25 de ani.

 

Tu chiar nu intelegi cum sta treaba, nu?

 

Cand esti demnitar public trebuie sa ai grija la imagine. Daca te-ai facut de cacao trebuie sa eliberezi scaunul prin demisie de ONOARE. Asta e cutuma. Stiu ca tu esti foarte atent la cuvinte. Ce iti spune tie cuvantul DEMNITAR? Dar INALT DEMNITAR PUBLIC?

 

Ce puii mei? I-au facu mamele lor demnitari din nastere? Nu. Li se cuvine functia prin mostenire? Nu. Au asa merite deosebite? Nu, sunt niste politruci si singurul merit e ca dau din gura la partid. Atunci? Mai da-i incolo.

Nenea ala pe care il dai tu exemplu a gresit. Cu ce? N-a fost atent la comunicarea publica. Nu conteaza doar ce spui, mai conteaza si ce inteleg aia care te asculta. Daca n-a stiut sa controleze comunicarea publica e vina lui. Si da, uite ca nenea ala a inteles si si-a dat demisia, chiar daca in esenta nu gresise in ceea ce a spus ci doar in felul in care a transmis mesajul.

 

Pe mine personal politica ma intereseaza mai putin. Cand a fost Basescu si cu Boc la putere i-am injurat si pe ei ori de cate ori am avut ocazia. Acum e Ponta la putere si jegosul asta de Oprea. Pai pe ei ii injur. Dar nu ca sunt de la PSD sau UNPR ci pentru ca ocupa functii de inalta demnitate publica si fac numai prostii in functiile alea. Nu ma intereseaza cine vine ministru de interne in locul lui Oprea. N-are decat UNPR sa puna alt ministru. S-au terminat ministrii in tara asta? Sa vina altul. Si asa Oprea nu e vreun mare profesionist. Nu ar fi nicio pierdere. Ma intereseaza in schimb sa se pedepseasca abuzurile, iar Oprea a facut un abuz. Din cauza abuzului lui a murit un om. Ma intereseaza ca cine e vinovat sa fie tras la raspundere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca pe timp de pace un general nu stie ce se intampla la cativa metri in fata sa si inregistreaza morti fata de care nu dovedeste ca i-ar pasa, pe timp de razboi ce siguranta nationala poate asigura acest cocalar cu girofar? Luarile de cuvant ale liderilor de sindicat constituie o radiografie a cancerului din sistem. Teama celor care nu vorbesc poate fi inteleasa astfel, dar poate cunoscand bine sistemul isi dau seama ca lupta e deja pierduta. Practic Romania este la mana acestui monstru.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In mod idealist sunt absolut de acord. Nu vreau sa va mai pun piedici cu pesimismul meu. Continuati ce vreti voi sa faceti...

 

Iti acorzi prea mult credit. N-ai putea pune piedici cuiva nici daca ai incerca... prin ignoranta ta (ignoranta, nu pesimism) :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema este ca nu se va opri aceasta infectie, ea va fi lasata mostenire celor mai tineri. Consideram gresit ca pe masura ce se filtreaza fostii comunisti, ne va fi ma bine. Generatia noua de politicieni este la fel de infecta ca ce veche, poate chiar mai rau.

E mai rea noua generatie pentru ca ea considera ca i se cuvine.

Apropo de declaratia lui Oprea:

- ''deplasare in scop profesional''. Prima oara cand aud aceasta notiune. Deci daca esti cu serviciul baga nene girofarul si sirena, antemergator si +100 km/h prin oras. E legal. Banuiesc ca este legal si sa calci pe cineva cu masina.

- omul spune ca a vazut ca a oprit masina si apoi a plecat si nu si-a dat seama ca a fost un accident. Dupa care tot el spune ca a luat leagatura cu factorii de raspundere din minister si SMURD si in nici 4 minute a venit ambulanta.

Sper ca la acolo pe unde o fi el profesor preda si lectii de logica.

Si acuma am auzit la TV ca OUG data de Ponta imediat dupa accident, printre alte porcarii, secretizeaza datele privind coloanele oficiale.

Oameni de cea mai joasa speta.

Acuma sa nu ne imbatam cu apa rece ca ''echipa adversa'' este mai breaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru ca oamenii cu capul pe umeri nu se baga in (cuvant urat), adica in politica.

Oximoronul asta a fost lansat de catre toate regimurile totalitare in care doar "tatucul" e indrituit sa aiba grija de popor. In realitate ceatatenii fac politica de fiecare data cand voteaza si de fiecare data cand constiinta lor civica le sugereaza o atitudine si au curajul sa o exprime. Nepaziti de societatea civila cu adevarat politicienii devin monstri. Asa cum s-a ajuns la noi unde prin indiferenta societatii, hotii coruptii si intretinutii lingai fac legea. Nu va place politica actuala, generati una noua, ca aveti in prezent toate conditiile legale create. Critica sterila e neproductiva.Singura sansa de schimbare este totusi hulita politica.

https://dexonline.ro/definitie/politic

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iti acorzi prea mult credit. N-ai putea pune piedici cuiva nici daca ai incerca... prin ignoranta ta (ignoranta, nu pesimism) :)

Era o forma de ironie, prea fina se pare pentru tine. Te rog sa te duci si sa-l dai jos pe Oprea si sa ma scuipi in freza de ignorant ce sunt! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...