Kagemusha Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Grand Prix of Qatar 4-6 martie, Lusail International Circuit Timpii, după ora României. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Bravo! Multumim , era cazul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Oleeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Ufff, cum mwi scriu eu Go go goooo Vale 46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Acum 5 minute, Djenavar a spus: Ufff, cum mwi scriu eu Go go goooo Vale 46 GO GO VR46, simplu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 sau un simplu diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Diii!! Diii!!! Hai cu cursiliii ca ne-am saturat de covid si mai nou de razbel. #puiemutin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 *nu era Losail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Pffff, diiiii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 https://www.motogp.com/en/videos/2022/03/03/i-feel-like-i-ve-changed-brand-marquez-on-new-honda/408025 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Bine ca ai deschis topicul!! Asteptam asta de la inceputul razboiului. Mai are careva dubii ca Pecco nu le rupe fasul pe intuneric? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 Acum 35 minute, ZaiR a spus: Mai are careva dubii ca Pecco nu le rupe fasul pe intuneric? Je? stiu ca a terminat in forta 21-le dar aia e istorie, acu e '22. e multi care pot pune mana pe cupa aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 3, 2022 Share Postat Martie 3, 2022 (editat) Pune berea la rece! Editat Martie 3, 2022 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 MotoGP va renunța la suspensia față adaptivă începând cu 2023 sau 2024. Nu este clar încă dacă interdicția se aplică și pentru holeshot. Ducati va folosi în acest sezon o variantă îmbunătățită a motorului de anul trecut (spre deosebire de un motor complet nou, pregătit inițial pentru 2022). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 (editat) In sfarsit avem topic. Multumim @Kagemusha!!! In rest,... DIIII!!!! Acum 9 ore, PzKpfW a spus: MotoGP va renunța la suspensia față adaptivă începând cu 2023 sau 2024. Nu este clar încă dacă interdicția se aplică și pentru holeshot. Uite o veste buna. Poate vor limita/interzice si elementele aero. Ridica mult costurile, care ar trebui tinute cat mai jos. Editat Martie 4, 2022 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 FP1: The top 15 were covered by less than one-second. POSRIDERNATTEAM 1Brad BinderRSARed Bull KTM (RC16) 2Takaaki NakagamiJPNLCR Honda (RC213V) 3Alex RinsSPASuzuki Ecstar (GSX-RR) 4Pol EspargaroSPARepsol Honda (RC213V) 5Marc MarquezSPARepsol Honda (RC213V) 6Franco MorbidelliITAMonster Yamaha (YZR-M1) 7Joan MirSPASuzuki Ecstar (GSX-RR) 8Aleix EspargaroITAAprilia Factory (RS-GP) 9Alex MarquezSPALCR Honda (RC213V) 10Miguel OliveiraPORRed Bull KTM (RC16) 11Fabio QuartararoFRAMonster Yamaha (YZR-M1) 12Jorge MartinSPAPramac Ducati (GP22) 13Jack MillerAUSDucati Lenovo (GP22) 14Enea BastianiniITAGresini Ducati (GP21) 15Maverick ViñalesSPAAprilia Factory (RS-GP) 16Andrea DoviziosoITAWithU RNF Yamaha (YZR-M1) 17Johann ZarcoFRAPramac Ducati (GP22) 18Francesco BagnaiaITADucati Lenovo (GP22) 19Remy GardnerAUSKTM Tech3 (RC16) 20Luca MariniITAMooney VR46 Ducati (GP22) 21Raul FernandezSPAKTM Tech3 (RC16) 22Fabio Di GiannantonioITAGresini Ducati (GP21) 23Darryn BinderRSAWithU RNF Yamaha (YZR-M1) 24Marco BezzecchiITAMooney VR46 Ducati (GP21) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Au zis aia de la Suzuki ca au marit puterea, dar nu ma gandeam la asa ceva. 42 Alex RinsES Team SUZUKI ECSTARSuzuki 355.2km/h Fabio nu cred ca mai are vreo sansa la titlu. Cred ca Yamaha au facut cel mai mic progres de pe grila, cel putin la putere cred ca e cea mai slaba. Echipa de uzina cred ca a pus limitare la 345. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 2 hours ago, xt600 said: interzice si elementele aero Nu cred că vor renunța la carene, nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 (editat) Si honda si suzuki..mama ce merg.... si honda e total noua.... acuma sa vedem si in curse cum o sa fie... +350 doar suzuki Editat Martie 4, 2022 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Acum 2 ore, PzKpfW a spus: Nu cred că vor renunța la carene, nu. Ar fi bine, nu? Nu ne mai contrazicem asupra sasiului... o fi trellis, n-o fi trellis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 46 minutes ago, damager said: +350 doar suzuki Toți sunt la 350+, mai puțin Yamaha și Aprilia. Dar nu mi se pare prea relevant - poate doar pentru Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Depinde mult și de gearing. Tardozzi a infirmat astăzi zvonurile legate de revenirea la motorul 2021 modificat - riderii de uzina vor merge cu v.2022. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Prima cursa fara Vale... Trist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Îți lipsește mult să-l vezi cum se bate pentru locul 17? Sunt rău, dar în mod realist cam asta făcea în ultimul timp. Sau o dădea pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Acum 6 minute, PzKpfW a spus: Îți lipsește mult să-l vezi cum se bate pentru locul 17? Sunt rău, dar în mod realist cam asta făcea în ultimul timp. Sau o dădea pe jos. Pur si simplu sa fie pe pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate